Hotel i Livigno i Lombardiet

Alpen Village Hotel

 
Alpen Village Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alpen Village Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et paradis for dig, der elsker udendørslivet

Dette er feriestedet for dig, der elsker at være udendørs. Både sommer og vinter er her masser af aktiviteter, du kan kaste dig ud i. Skiliften ligger blot 50 meter væk, og når du kommer tilbage fra en dag på pisterne, kan du stå på ski hele vejen til hotellets dørtrin.

Så kan skiferien begynde

Livigno byder på ikke færre end 115 kilometer pister og 33 skilifte. Pisterne ligger på begge sider af den langstrakte Livigno-dal (5 km. lang), og rækker helt op i en højde af op til 2.797 meter. Desværre er de to bjergsider ikke forbundet med lifte, men her kører gratis busser, som kan fragte dig fra den ene til den anden. Selve landsbyen Livigno ligger omkring 1.800 meter fra Alpen Village. I landsbyen finder du mange butikker og shoppingmuligheder, takket være dens status som tax free-zone. Så her kan du købe alkohol, parfume og cigaretter i store mængder, hvis du har lyst. Her er naturligvis også hyggelige restauranter, barer og butikker, der udlejer og sælger skiudstyr.

Læs mere om Alpen Village Hotel

Panoramisk udsigt og lækre faciliteter

Alpen Village Hotel byder på en panoramisk udsigt over Livigno, og ligger ved siden af Teola Panoni Bassi-liften, som er forbundet med Mottolino skipisterne. Her finder du en ægte, afslappet, alpin atmosfære, og gode, 3-stjernede faciliteter og services. Ejeren har Alpen Village ejer flere hoteller i Livigno, og sammen med disse tilbydes der mange udendørs aktiviteter både vinter og sommer.

Godt at vide om Alpen Village Hotel

Ved receptionen kan du leje cykler, eller spørge til de specielle aktiviteter, der bliver organiseret både sommer og vinter. Til børnene er her et legeværelse, og der er gratis Wi-Fi på fællesarealerne.

* Centrum af Livigno: 1.800 m.
* Langrengsløjpe: 500 m.
* Skibus: 50 m.
* Skilift: 50 m.

Vinterophold skal være af mindst en uges varighed.

Enkle værelser i alpin stil

Alpen Village tilbyder 178 enkle værelser, der er indrettet i den varme, hyggelige, alpine stil. Nogle af værelserne har balkon, og alle har privat badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer. Om vinteren er her krav om et minimumsophold på en uge.

Skjul teksten
 
 
search map