Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Villa Lucia

Stranden Villa lucia set fra luften Villa lucia set fra Gardasøen Villa lucia set fra luften Eksempel på værelse Restaurant på på Hotel Leonardo da Vinci Wellness på Hotel Leonardo da Vinci Pool på på Hotel Leonardo da Vinci
 
Villa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Lucia ligger lige ud til søen - på den "rigtige" side af vejen i udkanten af Limone sul Garda på vejen sydpå mod Gardone Riviera og Salò.

Villaen hører under det større Hotel Leonardo da Vinci, som ligger på den anden side af vejen, så gæsterne kan benytte alle faciliteterne på hotellet samt all inclusive betjening og underholdning i dagens løb og i aftentimerne. Gæsterne fra hotellet har dog ikke adgang til selve Villa Lucia, der således ligger fredeligt og afsides med en flot udsigt over søen og den lille private havn.

Læs mere om Villa Lucia

De få værelser på Villa Lucia har alle telefon, køleskab, satellit-tv, sikkerhedsboks, mulighed for at lave kaffe eller te, badeværelse med toilet og bruser eller karbad. De har alle udgang til balkon eller terrasse. Aircondition på værelserne tændes i faste tidsrum i de varmeste perioder af sæsonen alt efter direktionens vurdering.

Skjul teksten
 
 
search map