Anmeldelser af Residence Prealzo

 
Residence Prealzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Prealzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Prealzo

Læs personlige anmeldelser af Residence Prealzo som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Prealzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Risskov boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Det er et meget smukt sted og et fantastisk område. Det smukkeste sted ved Garda Søen.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi har været der før og det levede i den grad op til vores forventninger. Denne gang ville vi gerne bo i bjergene og det gjorde vi. En helt fantastisk udsigt og en dejlig lejlighed.

Har I tips til de næstkommende?
Et besøg ved Tenno søen er en udflugt værd. Samt en tur til Malcecine med svævebanen. Den lille restaurant der ligger på bjerget på vej ned til byen er også et besøg værd.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vi har kun positive tilkendegivelser både om bolig,de lokale og jer. Tak for en dejlig ferie hvor alt fungerede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lene og familie fra Odense M boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Det var en rigtig god ferieoplevelse i Limone ved Gardasøen. Det er et meget naturskønt område med mulighed for mange smukke udflugter. Selvfølgelig er der mange turister men ingen kæmpehoteller så det har heldigvis ikke ødelagt omgivelserne. Prealzo hvor vi boede kan varmt anbefales - det er god motion at gå op ad bakken til lejlighederne og belønningen venter i form af en fantastisk panoramaudsigt over søen. Lejligheden var nydelig, der var pænt rent og en dejlig altan med en storslået udsigt. Hele området var stille og roligt med en fin afslappet atmosfære. Jo, Gardasøen og Prealzo kan bestemt anbefales - fik vi iøvrigt nævnt den flotte udsigt ?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bjarne og rejsepartner fra Vejle boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Limone og området omkring Limone er lidt for "turistet"
Boligen var af meget høj klasse efter italienske forhold, alt var perfekt, meget flot udsigt fra balkon/stuen
For os "lavlandsdansker" var opturen til boligen noget af en prøvelse, (ca. 30% til 35% stigning) vi var glade for, at vi var vandt til de stejle bakker i Vejle.
Boligen er absolut ikke egnet for gangbesværede.
Som vi også tidligere har oplevet, fungere ferien med in-italia perfekt, så vi vender helt sikkert tilbage, næste gang turen går til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Trine og familie fra Vojens boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Vi har haft en dejlig ferie i Italien :-) utrolig smukt område og vi havde den skønneste udsigt fra lejligheden. Eneste minus var sådan set poolen, havde glædet os til at kunne svømme hver dag og plaske rundt med vores lille datter ,men vandet var simpelthen så isende koldt så købte et lille basin til at ha stående på balkonen. Benytted ikke restauranten ved lejligheden da de først serverede fra kl 19 og det er altså for sent for en pige på 2 år at skulle spise ....området var nok ikke det mest børnevenlige men ellers VAR det en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Lisa og rejsefælle fra Ballerup boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 15. til d. 22. september 2007.

Vi har haft en rigtig god tur, byen og området kendte vi i forvejen, men vi blev overraskede over at så lille en by som limone er, havde mange ting vi ikke havde set endnu, for den lejlighed vi havde lejet hos jer ligger i den modsatte ende af hvor vi plejer at bo, et ualmindeligt dejligt område. Opholdstedet levede fuldt ud op til vores forventninger. I hvert fald at gå ture i nærområdet og i bjergene, og vi kunne se at der blev cyklet meget på mountenbike,surfing på søen er også populært. Besøge byen campione hvis mar er i bil, man kører sydpå langs gardasøen, så drejer man fra inde i et bjerg og kører rundt ud på en lille halvø hvor byen ligger, meget fascinerende. Måske et tur nordpå ca. 25 km til bjergsøen Tenno, ualmindelig smukt. Vi har været meget tilfredse med det hele, og er som jeg startede med at skrive meget betaget af området, altid godt vejr, for øvrigt meget behageligt for en dansker i september,og meget smuk natur. Det er ikke sidste gang vi booker hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og familien fra Fanø boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 8. september 2007.

Vi har haft et rigtig dejligt ophold på Residence Prealzo. Vi ankom til pæne rengjorte og velmøblerede lejligheder som lå lige ved siden af hinanden, hvilket kun var yderligere et plus for os idet vi rejste sammen. Sengene var over al forventning - især hvad man ellers kan opleve i Italien;-)

Vi kan kun sige at vi har været megt tilfredse og gerne vil benytte os af In-italia som rejsearrangør igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Jan og familie fra Aalborg boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Kære In Italia.

Tak for jeres mail..
Vi har virkelig nydt vores ophold i Limone, for nogen af os var det første gang, for andre var det ca. 16. gang....
Så vi viste godt hvad det var vi skulle ned til med hensyn til byen. mm
Selve området , er fantastisk, og meget storslået.
Med hensyn til lejligheden, så var det dan normale Italienske standard, der var hvad man skulle bruge, udsigten var lige til et post kort, dog er det ved at være til trængt med en klipning af div., buske & træer, så udsigten kommer til sin ret.

Så alt i alt, er det ikke sidste gang vi kommer der, og som altid , var alt som i havde lovet, så tak for et godt ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jan og familie fra Brovst boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Vejret kan vi ikke laste jer for - det var 50-50. I starten godt men sidste halvdel ej godt så vi valgte at skifte bopål, idet der jo ikke var så mange muligheder oppe på bjerget i dårligt vejr med et barn på 4,5 år.
Lejligheden kunne godt være mere ren og en støvsuger ville have have super. Endvidere manglede en ovn/mikroovn og en pengeboks. Der var en 30% (!!!!) stigning op til lejlighederne og det ville ikke være rart for ældre mennesker - vi mener ikke at have været advaret om dette forhold. Der var meget stejlt og smalt og urutinerede bilister ville have store problemer.

Ellers var det et dejligt sted så længe vejret var OK.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ella og rejsepartner fra Otterup boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 27. september til d. 4. oktober 2007.

Vi var meget glade for at vi kunne leje hos jer med så kort varsel, samt at det også kunne lade sig gøre fra torsdag til torsdag.
Vi vil selvfølgelig anbefale jer til vores bekendte hvis vi hører om nogle der kunne tænke sig at se Limone sul Garda, som vi syntes var en rigtig dejlig
oplevelse, skønt vejr samt ikke mindst en helt vidunderlig udsigt over søen fra lejligheden som var helt ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og familie fra Hillerød boede på Residence Prealzo i Limone sul Garda fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Først et stort tak til In-Italia for at hjælpe os med en lejlighed I sidste øjeblik, specielt de hurtige svartider gjorde det mulig for os at tage en hurtig beslutning.
Lejligheden var ganske udemærket, en typisk lejlighed I Italien, hvor man ikke skal forvente det helt store med hensyn til indretning. Den lå oppe ad bjerget, hvilket gav den flotteste udsigt over søen og bjergene I baggrunden.
Limone var også en hyggelig by med fin strandpromenade og mange restauranter, dog vil vi anbefale andre at prøve nogle af de restauranter der ligger lidt oppe I bjergene, da man får fantastisk mad når man kommer væk fra turistområderne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map