Feriebolig i Limone sul Garda ved Gardasøen

Residence Prealzo

 
Residence Prealzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Prealzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferielejligheder af meget høj standard i fredfyldte Limone sul Garda. Der er kun kun 14 lejligheder og de er alle helt nye (fra 2003).

Stedet er beliggende højt over Limone, og alle lejligheder har en vidunderlig udsigt. Der er fælles adgang til en stor pool, hvorfra man kan nyde de smukke omgivelser. Er man ude efter en fredfyldt og tilmed splinterny ferielejlighed med direkte udsigt over Gardasøen, så anbefaler vi gerne Prealzo. Området er bjergrigt og man befinder sig 1,3 km fra centrum af Limone og dermed selve Gardasøen. Indkøbsmuligheder er omkring 700 meter borte, og stedet har sin egen restaurant.

Lejlighederne er udstyret med satellitfjernsyn, sikkerhedsdøre med ekstra lås, safety-boks og varme. De råder alle over balkon eller terrasse med søudsigt. Fine parkeringsmuligheder.

Vi gør opmærksom på, at vejen op til Prealzo er stejl, derfor skal man have bentøjet i orden, hvis man tager den til fods.

Læs mere om Residence Prealzo

Skjul teksten
 
 
search map