Anmeldelser af Residence La Limonaia

 
Residence La Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Limonaia

Læs personlige anmeldelser af Residence La Limonaia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Limonaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Rønne boede på Residence La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Vi vil gerne rose jer for at være yderst hjælpsomme og meget professionelle. Det har været et fint og ikke mindst trygt forløb frem til vores afrejse til Italien. Residence La Limonaia har været en blandet fornøjelse. Vi fik for det første ikke den lejlighedstype som vi havde bestilt, og da vi stille og roligt forsøgte at forklare det for personlet blev vi temmelig brysk afvist. Lejligheden vi fik i stedet var stor og rummelig og havde en fantastisk udsigt men var temmelig beskidt da vi flyttede ind. Da det i løbet af ugen regnede kraftigt så regnede det ind flere steder i lejligheden. Da vi påpegede dette for personalet var der ingen reaktion. I det hele taget er personalet ikke så intereserede i ferielejlighederne der virker meget forsømte.

Vi havde dog en dejlig ferie. Da vi er en famlie uden bil blev der kørt en del i bus, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Og hvor busserne ikke kommer der kommer færgerne. Så det er faktisk muligt at være ved Garda uden bil - den ide må gerne sprede sig :)

In-Italia's kommentar

Mange tak for jeres positive svar. Jeg er dog ked af at høre, at lejligheden på La Limonaia var utæt, og at I ikke fik den ønskede assistance på stedet. Vi videregiver kritikken til La Limonaia. VH Johanne In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Martin og Christina fra Nyborg boede på Residence La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi er netop hjemkommet fra Recidence La Limonaia ved Limone Sul Garda.
Det er et dejligt sted MEN I bør advicere jeres kunder om noget kaotiske parkeringstilstande!
Parkeringsmulighederne er for få, vi valgte ofte at gå til Limone( ca. 25 min. i rask gang) da vi var usikre på at kunne få en parkeringsplads hvis vi kom senere hjem end kl. 16.

Men alt i alt en god tur som vi forventeligt gør om igen næste år

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jonna og hendes mand fra Åbyhøj boede på Residence La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Generelt var det et godt hotel og fine omgivelser. Jeg synes, at I skal gøre opmærksom på, at alt på hotellet skal betales kontant. Det gælder f.eks. depositum, sengetøj og halvpension.
Det er en del kontanter, som man skal medbringe den første dag. Heldigvis havde vi hævet penge, men troede at man på et så stort hotel kunne betale med Visa kort.

In-Italia's kommentar

Vi specificerer faktisk på opholdsbeviset, at depositum SKAL falde i kontanter, og at kreditkort ikke accepteres...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map