Feriebolig i Limone sul Garda ved Gardasøen

Residence La Limonaia

Eksempel på indretning Eksempel på indretning
 
Residence La Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Limonaia ligger oppe over Gardasøen, som befinder sig ca. 600 meter væk. Centrum af den velkendte og populære by Limone sul Garda ligger ca. 1,5 kilometer væk.

Pool i frodige og grønne omgivelser

Stedet er placeret i en stor grøn park på ca. 60.000 m², hvor der gror både oliventræer, cypresser, pinjer og nerier. Rundt omkring i parken findes der en del små bække foruden et vandfald, hvor det er muligt at bade. Til stedet hører der et udendørs svømmebassin med børneafdeling, og der findes også et overdækket svømmebassin samt et wellnesscenter med forskellige former for bad.

Læs mere om Residence La Limonaia

Nyd en drink, mens du skuer over søen

På Residence La Limonaia findes der ligeledes bar, restaurant, fitnesscenter, minimarked. Her er desuden mulighed for gratis parkering - både på udendørs pladser og garage (kan dog ikke forudbestilles). Foruden pladsen til solbadning med udsigt omkring poolen findes der ligeledes en terrasse ved baren, hvor man kan sidde og nyde udsigten. Det er muligt at tilkøbe morgenmad og øvrige måltider på stedet. Bare sig til i receptionen når du tjekker ind, så får du oplyst priser og detaljer.

Spis dine måltider på dit eget udeområde

Hvis der er noget der er fælles for alle lejlighederne er det den enkelte indretning. Flere af dem har behov for en kærlig hånd da de hist og pist kan virke nedslidte. men prisen er herefter og hvis man ikke har det store behov for en lækker indretning får man faktisk en del for pengene. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse (som ikke altid er helt særskilt fra naboens), køkkenhjørne, telefon, fjernsyn samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Vær opmærksom på at aircondition kun tændes (på forespørgsel) mellem kl. 17:00 - 19:00. Skulle temperaturen være meget høj en dag så kan det være at receptionen tænder for den ud over det ovenstående tidsrum.

Lejlighederne på Residence La Limonaia

Etværelseslejlighed med hems med 2/4 sovepladser (Type 2)

Lejligheden er ca. 40 m² og består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og hems med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map