Feriebolig i Limone sul Garda ved Gardasøen

Residence La Limonaia

Eksempel på indretning Eksempel på indretning
 
Residence La Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Limonaia ligger oppe over Gardasøen, som befinder sig ca. 600 meter væk. Centrum af den velkendte og populære by Limone sul Garda ligger ca. 1,5 kilometer væk.

Pool i frodige og grønne omgivelser

Stedet er placeret i en stor grøn park på ca. 60.000 m², hvor der gror både oliventræer, cypresser, pinjer og nerier. Rundt omkring i parken findes der en del små bække foruden et vandfald, hvor det er muligt at bade. Til stedet hører der et udendørs svømmebassin med børneafdeling, og der findes også et overdækket svømmebassin samt et wellnesscenter med forskellige former for bad.

Læs mere om Residence La Limonaia

Nyd en drink, mens du skuer over søen

På Residence La Limonaia findes der ligeledes bar, restaurant, fitnesscenter, minimarked. Her er desuden mulighed for gratis parkering - både på udendørs pladser og garage (kan dog ikke forudbestilles). Foruden pladsen til solbadning med udsigt omkring poolen findes der ligeledes en terrasse ved baren, hvor man kan sidde og nyde udsigten. Det er muligt at tilkøbe morgenmad og øvrige måltider på stedet. Bare sig til i receptionen når du tjekker ind, så får du oplyst priser og detaljer.

Spis dine måltider på dit eget udeområde

Hvis der er noget der er fælles for alle lejlighederne er det den enkelte indretning. Flere af dem har behov for en kærlig hånd da de hist og pist kan virke nedslidte. men prisen er herefter og hvis man ikke har det store behov for en lækker indretning får man faktisk en del for pengene. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse (som ikke altid er helt særskilt fra naboens), køkkenhjørne, telefon, fjernsyn samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Vær opmærksom på at aircondition kun tændes (på forespørgsel) mellem kl. 17:00 - 19:00. Skulle temperaturen være meget høj en dag så kan det være at receptionen tænder for den ud over det ovenstående tidsrum.

Lejlighederne på Residence La Limonaia

Etværelseslejlighed med hems med 2/4 sovepladser (Type 2)

Lejligheden er ca. 40 m² og består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og hems med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Limonaia

Læs personlige anmeldelser af Residence La Limonaia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Limonaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 30 anmeldelser fra Residence La Limonaia

Fantastisk sted

Vi var to voksne og to teenagere. Billederne på hjemmesiden yder ingen retfærdighed. Området er så smukt. Vi var positive over lejligheden som var meget større end forventet. Minusset var at der var utrolig lydt.
Man skal være glad for at få pulsen op for det ligger højt. Og det er dét værd pga udsigten. Samtidig skal man være en god billist hvis man ankommer i egen bil.
Vi er meget tilfredse og fik meget for pengene.

Læs mere

SMUKHED UD OVER ALLE GRÆNSER

Vi var her 1. Gang sidste sommer og vi var vilde med stedet. Derfor vendte vi tilbage, for det er simpelthen en oplevelse værd!

Det er ikke service på højt plan, det er heller ikke tip top iorden overalt. MEN det er SÅ smukt over det hele og hvus en udsigt som denne, kan fåes til denne billige pris, så går vi gerne på kompromis med det andet. Der er mange på stedet, der syntes P forholdene ikke fungerer, vi syntes at det fungerer fint, men msn sksl ikke være bange for højder, for hotellet ligger oppe på et bjerg.

Værelserne er gode, ikke luksuriøse, men alt fungerer og der er rent og pænt. Det var muligt st tilkøbe daglig rengøring inkl slutte gæring fir 35 euro, det er meget billigt og fungerer tip top.

Læs mere

Fatastisk udsigt

La Limonaia har en fantastisk udsigt og dejlig beliggenhed ved sø, vandfald og pool. Dog er det ikke et sted, der er velegnet til gangbesværede, men det er vel prisen for den gode udsigt. La Limonaia er en recidens af lidt ældre dato, men vi oplevede absolut god valuta for pengene. Vi fandt parkering ved hotellet hver dag, men det var ofte lidt besværligt.

Læs mere

Bedømmelse af Residence La Limonaia

Læs mere

Fejl i bookingoplysninger.

Turistskat udgør 1,5 euro pr voksen. Slutrengøring koster 50 euro, ikke 58 euro. Airkonditionering er incl. Sengetøj er også incl. Pga fejloplysning i bookingoplysninger medbragte vi selv linned. Parkering er et kæmpe problem. Beliggenheden er god. Lidt langt til centrum, men ok. Hotelbussen er godt besøgt. Et godt alternativ er at gå til centrum, for at tage den yderst charmerende scootertaxi tilbage(10 euro). Lejlighederne er godt indrettet med en skøn udsigt. Hvis I ønsker selv at lave nogle måltider, kan det være en mulighed at medbringe en lille ovn . Der er et lille køleskab og 2 små kogeplader. Rigtig god tur.

Læs mere

Typisk bjergrigt område med charme og vanskelige forhold for biler.

Parkeringforholdene er meget udfordrende for bil og billist, og der er reelt ikke plads til alle.
Vidunderlig udsigt fra vores store fælles terrasse.
Hotellet bærer præg af at være en ældre model.

Læs mere
 
search map