Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

-

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mere information til din rejse til Limone Sul Garda

Limone Sul Garda, beliggende ved Gardasøens bredder i regionen Lombardiet, er et ideelt udgangspunkt for en ferie ved Gardasøen. Byen, der er omkranset af bjerge på den ene side og søen på den anden side, er en af de smukkeste byer ved Gardasøen og er kendt for dens intime atmosfære og dens gæstfri befolkning, der kun tæller knap 1000 indbyggere. Lidenskabelige James Bond-kendere vil også vide, at James Bond-filmen Quantum of Solace fra 2008 rummer enkelte optagelser på vejene rundt om Limone sul Garda.
 
Byens historie
På trods af tilstedeværelsen af de berømte citroner i byen, som tilsyneladende også indgår i byens navn, er byens navn formentlig ikke afledt af ordet for citroner, men derimod af det gamle ord lemos, der betyder elm, eller limes, der på latin betyder grænse og henviser til grænsen til nabo-kommunerne Brescia og Trento.
 
Indtil 1940'erne var byen kun tilgængelig enten via sø-vejen eller gennem bjergene. Vejen til  Riva del Garda, som har været med til at sætte Limone Sul Garda på turistkortet og gøre den til ét af de mest populære ferieområder ved Gardasøen, blev først bygget i 1932.

Seværdigheder i Limone sul Garda

Blandt byens seværdigheder er den gamle citronlund, Limonaia del Castèl, som er åben hver dag om sommeren og søndag eftermiddag om vinteren; kirken Chiesa di San Rocco, der rummer nogle smukke freskoer tæt på den gamle havn; udstillingen af den lokale olivenolie-fremstilling i byens olivenolie-fabrik; sognekirken Chiesa di San Benedetto, der har en vidunderlig panoramaudsigt over søen; Chiesa di San Pietro, som er byens ældste kirke (den menes at gå tilbage til det tolvte århundrede eller tidligere), og som ligger en kort gåtur fra centrum af byen.
 
Ud over disse seværdigheder byder Limone Sul Garda på mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Du kan for eksempel tage på udflugter til berømte kulturbyer såsom Verona og Venedig, sejle tværs over søen til byen Malcesine, eller tage på vandreture i Gardasøens bagland. Hvis du derimod snarere trænger til afslapning i solen og badning i søen, er der et par små stenstrande nord for byens centrum, samt en lang stenet strand syd for byens centrum. 
 
Du kan også vælge at besøge de mindre søer bag Gardasøen, såsom Ledrosøen, Idrosøen og Tennosøen.

 
search map