Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Park Hotel Imperial

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En hyggelig lille by opkaldt efter en citron

Fra Park Hotel Imperial tager det cirka 15 minutter at gå til Limone sul Garda's historiske centrum. Hotellet er beliggende op ad bjernet på en suveræn location med udsigt til Gardasøen og de omkringliggende bjerge. Limone er et malerisk sted at bo, en god base for at opleve og nyde søen og omgivelserne. Hjertet af den gamle by er Porto Vecchio, hvor du kan finde en lille port med omkringliggende snævre gader. Du kan her finde livlige og hyggelige udendørsserveringer ud til søen, hvor man kan få noget at spise og drikke, mens man nyder udsigten. Stranden er kun et par få minutter fra Park Hotel og nogen af de største vandsports her er, vindsurfing og kitesurfing.

Et dejligt sted at slappe af

Det ikke kun udsigten, som er god på Park Hotel Imperial. Servicen er af høj kvalitet og gæstfrihed er der nok af. Ude i den grønne have vil du finde en stor pool med en stor hydro massage pool, hvor du kan slappe af, mens du nyder udsigten. Hvis dette ikke er nok, og du har lyst til komplemtere med lidt mere afslapning, så kan du besøge spa'en. Herinde er der jacuzzi, finsk sauna, indendørs pool, LED lysende brusebad og mulighed for forskellige behandlinger, som f.eks. massage. For de aktive gæster er der en tennisbane og et fitness-center.

Læs mere om Park Hotel Imperial

At vågne op på Park Hotel Imperial er ikke det værste, man kan gøre, tværtimod. Nyd din morgenmad ved poolen. Morgenmadsbuffeten tilbyder et stort udvalg af søde, krydrede, varme og kolde produkter, og der serveres hertil friskbrygget cappucino. Den store terrasse udenfor kan også benyttes som en loungebar og uden for sæson er denne loungebar inden for. Du kan smage på lækre retter i den moderne restaurant, inspireret fra middelhavskøkkenet. Glem ikke at spørg efter den spændende vinliste. Der er også et mindre bibliotek, hvor du kan sætte dig og læse din bog og igennem hele hotellet er der fri Wi-Fi. Det er ej heller et problem at parkere din bil, og dette er naturligvis uden betaling.

Elegante og rummelige værelser

Park Hotel Imperial har i alt 63 værelser og suiter. Alle værelser og suiter har balkon, og nogen har udsigt til bjergene andre delvis udsigt til søen. Forskellige værelsestyper er tilgængelige og de er som minimum udstyret med aircondition, sat-tv, pengeboks, telefon, skrivebord, WiFi, minibar og badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og morgenkåber.

Læs om værelserne på Park Hotel Imperial

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map