Anmeldelser af Hotel Villa Romantica

 
Hotel Villa Romantica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Romantica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Romantica

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Romantica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Romantica. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne fra Valby boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 17. til d. 21. juli 2012.

Vi foretrækker de små eller mindre rolige (landlige) steder, med få lejligheder med egen have/terrasse og udsigt samt meget gerne en swimmingpool. Eftersom vi havde besluttet, at de første 4 overnatninger skulle være ved og med udsigt til Gardasøen, måtte vi "nøjes med et hotelværelse". Vi valgte Hotel Romantica i Limone, fordi det ligger lige ned til søbredden. Vi valgte et værelse med udsigt og balkon. Hotellet er lidt slidt, men udsigten er fuldstændig formidabel. Ubeskrivelig. Den lille balkon og lyden af bølger om natten var et ekstra plus.

Hotellet ligger lidt i udkanten af Limone, væk fra turiststrømmen og 5-10 min gang fra den gamle del af Limone og bådfarten. Hotellet har ny forpagter. Det er deres første år, så de er kun lige begyndt på at renovere stedet. Det lidt slidte udtryk af hotellet har opvejes imidlertid af beliggenheden og ikke mindst en meget imødekommende og kompetent betjening. Der er ikke minibar eller køleskab på værelserne, men på 3. sal findes et køleskab med drikkevarer. Gæsterne skriver på en seddel, hvad de tager og betaler ved afrejsen. Et velfungerende system, der bygger på tillid og afspejler atmosfæren.

Lidt bekvemt valgte vi at spise på hotellet den første aften. Det var godt. Så det gentog vi de efterfølgende 3 aftener (og til frokost en dag). Restauranten ligger næsten i vandkanten. Der er fredfyldt og betjeningen var super fin. Menukortet kan vi også anbefale. Vi valgte noget nyt hver aften og alt fra forretter til dessert var godt og velsmagende. Vi fik også testet udvalget af vine og grappa og det var også godt.
Hotel Romantica kan helt klart anbefales og samtidig er Limone et godt og nemt udgangspunkt for udflugter til alle de spændende steder omkring Gardasøen – med bil eller med båd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gunner og rejsefælle fra Solbjerg boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 19. juli 2011.

Vor tur til Limone sul Garda gik fint. Det er vist 5. gang In-Italia hjælper os med et feriested i Italien. Også denne gang til vor fulde tilfredshed. Vi boede på Hotel Villa Romantica. Hotellet er lidt slidt og trænger til at blive renoveret, men beliggenheden er helt suveræn, så det kompenserer herfor. Vi kunne næsten sidde på vor balkon med tæerne i Garda Søen. Vi havde bestilt med halvpension. Halvpensionen var ikke dyr – maden var Ok. Det var selvfølgelig ikke gourmet, men det er heller ikke gourmet-priser, der betales. Spadsereturen til Limone er ganske kort og utrolig hyggelig forbi mange andre hoteller, boliger mv. Vi kan kun anbefale stedet samt In-Italia som arrangør.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Helle fra Vordingborg boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 11. til d. 15. juli 2011.

Vores tur til Limone ved Garda var helt fantastisk

Vi kan kun på alle måder anbefale at man straks tager afsted til hotel Villa romantica ved søens bred. Hotellet ligger ned til egen strand som er meget smuk og med den bedste udsigt vi nogen sinde har set , da man bor ved den smalle del kan man ligge i vandkanten og kigge over på den anden side (ca 800-1000 m) Hotellet er ikke så stort 23 værelser så der er ikke så mange enten på stranden eller ved poolen Super dejligt . Vi anbefaler at man tager et værelse med balkon for så bor man ca 5 meter over stranden og når man skal sove kan man ligge og kigge ud på søen med måneskin og udsigt til bjergene på den anden side samt blidt høre bølgerne langsomt glide op på stranden Bedre får man det ikke .

Stedet bliver drevet af det sødeste par som lige har overtaget det Paolo og Albina og det er det samme personale der går igen. Der er en bar / cafe nede ved stranden så man skal kun bevæge sig ca 8 meter væk fra sin bog og sin liggestol for at slukke tørsteni form af koldt eller varmt eller hvis maven knurre.Og med meget fine priser. Vi syntes det var bedst at blive ved søen hele dagen spise på hotellet og tage op i byen om aften når temp.. var faldet lidt og så var der heller ikke så mange.

På den måde ligger stedet også perfekt på venstre side af søen, sol fra kl 0700 og frem til kl 1800, perfekt. Frokost på hotellet er også super lækkert med bla mulighed for helt frisk fanget fisk fra søen serveret på den mest elegante måde eller den møreste bøf i grøn pebersovs med grillet grønsager til jeg længe har fået .

Dette er stedet vi vil tage til i mange år. Køreturen derned er også i god afstand og er en dejlig turned igennem tyskland gennem østrig og så i starten af italien så er man ved søen. Fantastisk. Til næste år skal vi dog være der noget længere. Kan næsten ikke vente.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen og familie fra Lyngby boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Tak for en godt tur til Limone og til Hotel Romatica,
Alt i alt havde vi en rigtig god tur Ingen problemer med hotellet. All var super flinke og imødekommende. Værelses havde fin udsigt til søen og vores lille terasse gav os et lille extra plus da man kunne sidde derude om aftenen.
Hotellet er en smule slidt (især gulvtæpper) med det betyder ikke det store. Skal der rises en smule så er rengøringen af poolen ikke i top. Gæsterrne tog selv affærer og fjerne fluer og blade fra overfladen. Det virkede som om at pumpen/rensningsanlægget ikke var 100% eller kraftigt nok til poolen.
Alt i alt kan vi anbefale denne sted og servicen. Information og updates fra In-Italia var som vi før har set det i top.
Vi kommer igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Charlotte og rejsepartner fra Bratislava i Slovakiet boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 30. august til d. 4. september 2010.

Har I været glade for byen og området? Ja, området var rigtig godt. Vi var glade for også at kunne købe lokal vin og oliven olie. Selve Limone by var meget turistet og manglede måske lidt autentisk charme.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Hotellet var rigtig godt, vi var posivt overrasket over pool-område, adgang til søen og den venlige betjening. Vi boede på værelse 304 som var rigtig godt, men en lille balkon og pænt badeværelse. Køleskabet på værelset virkede ikke optimalt – det ville være en god og brugbar forbedring hvis hotellet skiftede det ud med et nyt/fungerende køleskab.
Har I tips til de næstkommende? Vi lejede en båd den ene dag. Der kan lejes både i selve Limone, men de er dyre. Så vi kørte i stedet ned til Moniga hvor Rappid Drive udlejer rigtig lækre både til rimelige priser (5 timer f or 126 EUR). Det kan varmt anbefales – husk dog at booke på forhånd, da man ellers kan risikere at der ikke er nogen både, når man kommer frem (vi fik receptionen på Hotel Romantica til at ringe og reservere for os).
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Limone og hotellerne i nærheden er rigtig gode hvis man bare vil slappe af, og have god adgang til søen. Vi bemærkede at nogle af de andre byer i nærheden er meget mere overrendt af cyklister og surfere, så hvis man gerne vil undgå den slags (og børnefamilier) så er Limone et rigtig godt bud. På grund af beliggenheden ift. Bjergene er der morgensol i Limone, men ikke aftensol.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Diana og rejseselskab fra Herlev boede på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda fra d. 11. til d. 17. juli 2010.

Rygtet var, at en ferie ved Gardasøen var for det modne publikum, men uanset alder kan alle nyde godt af denne perle som ligger 1 dags kørsel fra DK.
Limone by er super skøn, hyggelig og indbyder til at komme igen. Gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og god atmosfære. Tager man sig tid til at køre op i den bydel som ligger væk fra søen, kan man finde supermarkeder, hvor priserne er halvt så dyre som i gågaden på f.eks vand, brød og vin.

Hotel Villa Romantica er romantisk :O) At hotellet fremstår temmelig slidt glemmer man hurtig, for betjeningen, poolen samt den fantastiske udsigt fra terrasserne er i top og der er investeret i gode nye senge, så hvorfor bekymre sig om falmede tæpper og en larmende gammel elevator.

Kan anbefales til andre som ønsker et hotel i middel klasse og en betjening samt beliggenhed i topklasse.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map