Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Villa Romantica

 
Hotel Villa Romantica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Romantica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Romantica ligger ved søens bred, ca. 800 meter fra Limones smukke og hyggelige centrum, hvor du finder restauranter, caféer og forretninger. Og navnet 'Romantica' er bestemt ikke misvisende.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed: lige ud til en dejlig strand af småsten samt fredfylde omgivelser med panoramisk udsigt. Det er ideelt for en romantisk og afslappende ferie, lige som man kan gå ind til centrum af Limone på ca. 10 min. ad en lille sti, som er oplyst om aftenen. Fra sommer 2011 er der også en kite-surf skole på stranden, så det er muligt at have en sjov oplevelse på søens bølger.

Læs mere om Hotel Villa Romantica

I hotellets dejlige restaurant med udsigt over søen, kan man nyde morgensmadsbuffet. Til aftensmad er det muligt at vælge mellem 3 forskellige menuer af 3 retter hver dag. En gang om ugen arrangeres en galla middag. På hotellet findes desuden svømmebassin med liggestole, parasoller og udendørs servering i højsæsonen, privat strand, to solterrasser med bar, have, parkeringsplads, elevator og 24 timers reception.

Hotellet råder over 24 værelser i alt. Alle er enkelt indrettet og udstyret med telefon, satellit-tv, internetforbindelse og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map