Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Villa Dirce

Hotel Villa Dirce Hotel Villa Dirce
 
Hotel Villa Dirce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Dirce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Dirce er et klassisk og flot badehotel, beliggende i grønne omgivelser ved hovedvejen ca. 2 km fra stranden og fra centrum af den hyggelige, kønne by Limone sul Garda, hvor du finder caféer, restauranter og forretninger.

Nyd de skønne udsigter

Et af hotellets største fortrin er den emminente udsigt over de smukke omgivelser der kan nydes både fra terrassen og fra poolområdet.
En oplagt mulighed er at afrunde dagen med et godt køligt glas "et eller med bobler" fra baren og nyd hinandens selskab mens afftenen og roen sænker sig mens I lader øjet indtage udsigten.

Læs mere om Hotel Villa Dirce

I har adskillige faciliteter

Hotel Villa Dirce, som har 52 værelser, er fra 1959, og blev moderniseret så sent som år 2005. På hotellet er der reception (med natportier), et TV-værelse med et par udenlandske kanaler, elevator og parkeringsplads. Foruden terrassen, hvor baren findes, er her også restaurant og hvis I har valgt halvpension serveres middagen som buffet. Nå I har lyst til at prøve nogle at byens andre spistesteder kan du, takket være en lille sti, begive jer enkelt og bekvemt til Limones centrum. Der findes desuden en shuttlebus og kørselstiderne finder I i receptionen, Det kan desuden lade sig gøre at tage bussen, nærmeste stoppested ligger ca. 100 m. fra hotellet. Bussen til Limone centrum går ca. fire gange om dagen.

Hvis I vælger at blive og slappe af på hotellet, eventuelt for at slikke sol ved poolkanten, kan det være godt at vide at der afholdes afternoon tea på hotellet med te, kaffe og småkager mellem kl. 16 og 17.

Klassiske værelser

Værelserne er elegant og klassisk indrettet, og råder over badeværelse/toilet med hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn, pengeskab (skal forspørges i receptionen, minibar, aircondition (juni-september), varme samt balkon eller terrasse med søudsigt. Garageplads kan arrangeres på forspørsel og mod merbetaling.

Skjul teksten
 
 
search map