Anmeldelser af Hotel Splendid Palace

 
Hotel Splendid Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Splendid Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Splendid Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Splendid Palace som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Splendid Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mariann og familie fra Aalborg boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 15. til d. 22. juli 2007.

Vi havde en super ferie i Italien !
Først en uge i Rom og derefter ved jeres hjælp en uge på hotel ved Gardasøen i Limone sul Garda
På hotel Splendid , super dejligt hotel, flot beliggenhed, fint værelse med den mest fantastiske udsigt ! lille "lækker" (læs dyr) by lige vores smag. Vi ramte dog hedebølgen på ca 42 grader ! så opholdet foregik mest ved poolen.........fint opdelt med to pools i adskilt områder, det ene meget "støjende" og børnevenligt, og den anden mere "stille" men også for børn, der er ikke som sådan aktiviteter for børn, (ikke noget problem for os) men stedet bør ikke anbefales for børnefamilier slet ikke hvis de ønsker børnene aktiveret af andre, deres såkaldte "børneklub" er bemandet af en tysk pige, der taler tysk og meget lidt italiensk........og lokalerne er slidte og beskidte .............så nej tak ikke et sted for børn altså børneklubben !
og jeres "guide" / kontaktperson vi havde dog ikke ventet at der var en sådan på en kør selv ferie, men blev positiv overrasket over at der lå besked om at hun ville kikke forbi mandag kl. 10, hun udeblev dog og efter at have ventet en time fik vi receptionisten til at kontakte hende, hun kom......... og spurgte så hvad vi ville vide ?!?!? vi forespurgte på attraktioner i området ? hun nævnte nogle få men kunne ikke anbefale dem ! Vi spurgte om der var langt til Verona eller Milano og evt. til "Gardaland" noget for børn men fik at vide det mindst ville ta det meste af en dag af meget dårlige veje ?! kort sagt hun var helt UBRUGELIG ! vi fandt selv ud af at køre en tur til Verona det tog 1,5 time og er en skøn by. Vi kørte nord om byen og ad motorvej dertil vores gps kendte den ikke men den er også ganske ny.
Så det kan i roligt anbefale.
Det var for os en super dejlig ferie og vil meget gerne dertil igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Heidi og familie fra Næstved boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi er netop hjemvendt fra ferie i Limone sul Garda, hvor vi har boet på Hotel Splendid Palace. Alt i alt endte ferien godt, men der var nogle start-vanskeligheder, som vi meget gerne havde undværet.
Vi bestilte rejsen hos jer i november måned sidste år. Vi skulle af sted med 2 voksne, 2 børn på 4 og 1 år og 2 bedsteforældre. Bedsteforældrene skulle forkæles med et junior suite værelse med jacuzzi og balkon med søudsigt, og vi havde selv bedt om alm. dobbeltværelse med sø-udsigt. Vi havde anmodet om at få værelser så tæt på hinanden som muligt, men vidste dog at det ikke nødvendigvis var muligt.
Da vi ankom, blev vi modtaget af venligt receptionspersonale, der viste os til vores værelser. Vi blev anvist 2 værelser. Det alm. Dobbeltværelse, hvor vi skulle bo med det ene barn, havde terrasse direkte udsigt til lænestolene ved poolen og i baggrunden kunne man ane søen. Når man forventer en balkon med søudsigt, var det lidt skuffende, men søen kunne jo anes. Det er altså ikke på niveau med poolen man skal have værelser, hvis man vil have "privacy". Rigtigt skuffede blev vi dog først da bedsteforældrene blev præsenteret for "suiten". Det var et værelse der godt nok var større end det alm. Dobbeltværelse, men værelset var mørkt, der var ingen balkon med søudsigt og inden jacuzzi. Der var en terrasse der gik ud til et gennemgangsområde, men udsigt var der ingen af, da der var træer der sandsynligvis skulle skærme for passerendes indsyn på værelset. Det var IKKE godt nok og det fik personalet at vide.
Receptionisten så på sine papirer og kunne ikke sige hvem der havde lavet en fejl - In Italia eller dem, men vi kunne først få den suite vi anmodede om og havde betalt for dagen efter. I mellemtiden måtte bedsteforældrene få et alm. Dobbeltværelse på etage 2. SKØNT værelse - højere standard end den "suite" de først var præsenteret for, men det var naturligvis irriterende at skulle skifte værelse dagen efter.
Dagen efter skulle bedsteforældrene skifte til en fin junior suite med skøn udsigt og jacuzzi på etage 6, og scenariet var herefter at vi 2 familier var i 2 vidt forskellige afdelinger af hotellet med 4 etager imellem os. Efter lange debatter og en sur hotelgæst, fandt receptionisten endelig en løsning og vi endte ved siden af hinanden på etage 6 i den rigtige type værelser med den skønneste udsigt - præcis som vi havde bestilt og anmodet om. PYHA... Ikke just den måde man ønsker at starte sin ferie på...

Til aftensmaden blev der fra overtjeneren, elle hvad han end var (ham der styrede sagerne) vendt øjne af det faktum at vores datter på 14 måneder spildte på gulvet, og tjenerne blev bedt om at tørre under hendes højstol. Jeg tog en snak med overtjeneren og bad om selv at få lov til at tørre op efter os og fik at vide at han ikke havde problemer med det, men det var for de andre gæsters skyld. Det skal hertil siges at det ikke var fordi der lå havregrød eller pommesfrites i miles omkreds når vi spiste. Jeg anser os for ansvarlige forældre der ikke forventer det urimelige omkring vores børn, så det var provokerende at der ikke måtte ligge nogle majs eller ris på gulvet, imens måltidet stod på.

NÅ... MEN efter denne første trælse start på ferien, forløb det rimeligt smertefrit.
Selve Hotel Splendid Palace har nogle fine værelser med skøn udsigt, og der er fænomenalt rent og pænt.
Der er en legestue med alt hvad et barns hjerte kan begære og en legetante tilmed. Der er åbent 3 gange om dagen nogle timer og der er en lille pool bagerst i lokalet.
Der gik lidt tid før vi fandt den rigtige børnepool på hotellet. Den ligger på vej ned mod Limone ca. 30 meter, hvor man kommer til en lille aflåst område indholdende en dejlig lille pool, med dertilhørende lille børnepool.
Denne pool var superfin de første dage, antog derefter en underlig grøn farve, hvorfor vi og andre gæster anmodede om en grundig rensning, - den blev udført 2 dage efter. Dejligt det blev gjort, men det ville have været rart hvis det ikke havde været nødvendigt selv at kunne se at den trængt og skulle anmode om rensning, før det blev gjort.

Hotellet er en underlig blanding af at være børnevenligt og ikke. Der er legestue, hvilket virker som en invitation til børnefamilier, men på den anden side er det et kamp at komme omkring på hotellet med klapvogn og skal man ned til Limone fra hotellet skal man være 2, idet der ikke er elevator og man skal bære vognen ned af trapperne.
Der er mange ældre mennesker og stemningen er som IN Italia havde fortalt lidt formel. Det samme gør sig gældende i restauranten!
Mad og drikke var dejligt - rigt udvalg.

Limone er en skøn lille plet - Hotel Splendid Palace egner sig efter vores mening ikke specielt godt til familier med små børn. Det er for resten også ærgerligt at det er STRENGT FORBUDT at medbringe sodavand og alkohol på værelserne. Der er ikke barskab, så skal man have drikkelse skal det være fra baren, hvilket er ret besværligt da man kan bo langt fra denne og det kan tilmed blive en dyr omgang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og rejsefælle fra Albertslund boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi havde et godt ophold på hotellet i Limone sul Garda. Vi var dog ikke særligt begejstret for vores hotelværelse. Der var ikke nogen rigtig dør til toilettet, der var ikke udsigt til søen kun et kig til byen og lidt af søen, balkonen var så lille at to personer ikke kunne sidde der samtidigt. Vi har noteret os at næsten alle andre værelser har bedre forhold en vores værelse og dermed levede op til de i annoncen beskrevne forhold. Men bortset fra dette var opholdet fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på engelsk. Klik her for at se originalen
Steen og hans rejsefæller fra Brøndby boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 7. til d. 14. august 2005.

Det var en dejlig ferie, vi fik nogle dejlige værelser på Splendid Palace med en fantastisk udsigt over søen og bjergene, vore venner var med deres første besøg i Limone, men som de sagde, vi vender helt sikkert tilbage hertil. ps. forplejningen på hotellet var perfekt meget varieret udvalg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Henrik og familie fra Køge boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Jeg må sige, at det er en af de bedste ferier jeg har haft. Det var et godt hotel med en fantastisk udsigt over Limone og søen. Jeg har en kommentar til ratingen på Splendid; På in-italia er det noteret som 3-stjernet, men det er et 4-stjernet hotel. Mvh Henrik

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Flemming og hans hustru fra Allerød boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi har fra starten af bestillingen og videre frem med betaling via nettet / modtagelse af ordrebekræftelse og lign. kun stor ros til jer alle for den professionelle og hurtige sagsbehandling. Også da jeg senere via telefonen bestilte et ekstra værelse, var der stor hjælp at hente. Især var jeg glad for e-mail bekræftelsen for modtagelsen vedr. min betaling via internettet (man er vel altid lidt bekymret om man har trykket rigtigt og fået sendt betaling til det rigtige sted).

Ferieområdet - som vi kender fra mange tidligere besøg - er jo et charmerende og flot stykke natur og man kan kun nyde opholdet i de hyggelige byer - både Limone Sul Garda som vi opholdt os i - men også de andre ved søen. Vores feriehotel Splendid Palace levede helt og fuldt op til de forventninger, man havde fået via beskrivelsen. Selv om det var stort følte man sig fra alle personalegrupper virkelig velkommen. Betjeningen og forplejningen var helt i top. Vi havde via jer bestilt plads i garagen på hotellet - som skulle betales på stedet - men denne bestilling kendte de ikke noget til i receptionen ved vores ankomst. Det samme gjorde sig gældende for Flemming Andersen - det ekstraværelse vi bestilte senere.

Skal der lidt malurt i bægeret - så syntes vi, at de Verona Operabilletter vi havde bestilt via jer til kr. 315 pr. stk., var noget dyre i forhold til den pris, som stod på de billetter vi hentede ved Arenaen - nemlig 24,50 euro ( ca. 185 kr.) pr. stk. MEN oplevelsen før og under operaen i den gamle arena kan vi kun anbefale alle prøver . Vi er ikke og bliver nok aldrig opera interesseret, men det var alligevel en sjov oplevelse at være i arenaen - også selv om det den omh. dag var 40°s varme.

Hvis og når vi igen skal til Italien, vil vi ikke være betænkelig ved at bestille opholdet via In-Italia.

In-Italia's kommentar

Det er helt korrekt, at vi tager en overpris for operabilletterne til Arenaen. Findes der mon noget billetkontor i verden, der ikke gør det? Vi kan nemlig ikke få billetterne billigere end alle andre, og når man bestiller på forhånd, så koster billetterne også mere end den pris, der skiltes med. Vi har således betalt en del mere end 24½ € per billet i indkøb.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og mand fra Aabenraa boede på Hotel Splendid Palace i Limone sul Garda fra d. 15. til d. 20. maj 2005 efter ophold i Venedig, Sirmione & Malcesine.

Vi sluttede af i Limone og her var hotellet et kapitel for sig. For under 400 kr. pr. person fik vi et stort dejligt værelse med balkon lige ud til søen, en kæmpe morgen buffet med alt hvad hjertet kan begære og en overdådig aftenbuffet hvor man frit tappede vin, øl eller vand efter ønske.
Vi havde 1 regnvejrsdag her men den tilbragte vi bare i den indendørs svømmepøl med ditto boblebad. Limone by kunne nås på et par minutters gang så vi var særdeles tilfreds med opholdet.

Vi oplevede en bådstrejke og et par sammenbrud af henholdsvis båd og tog men det lykkedes os hver gang at finde alternativer og nogen siger at man ikke kan rejse i Italien uden at møde den slags beværligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map