Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Splendid Palace

 
Hotel Splendid Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Splendid Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Splendid Palace ligger lige ud til søen ved Limone (ca. 100 meter fra centrum), hvor du finder et bredt udvalg af hyggelige caféer og gode restauranter. Hotellets placering er idéel: fra terrassen og fra værelserne med søudsigt kan du nyde den vidunderlige natur, der omgiver søen.

På hotellet er der reception, restaurant, bar, terrasse med søudsigt, svømmebassin med boblebad og børnebassin samt indendørs svømmebassin. Mod betaling kan man benytte garagen. Restauranten serverer morgenmaden som buffet med et rigt udvalg af frugt, pålæg, ost, osv. Aftensmaden serveres ligeledes som buffet fra kl. 19.00 til 21.00 og vand, sodavand, fadøl og husets vin er inkluderet i måltidets pris.

Læs mere om Hotel Splendid Palace

Alle værelserne råder over aircondition, telefon, satellitfjernsyn, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.
- Standardværelserne råder over balkon, og ligger lige over for en gammel citronplantagebygning, som hindrer udsigten ud til søen.
- Værelserne med balkon og søudsigt kan fås til en lidt højere pris. På nogle af denne type værelser er det muligt at sætte én ekstra opredning ind.
- Juniorsuiten råder over balkon med søudsigt og badeværelse med jacuzzi. I Juniorsuiten er det muligt at tilføje to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map