Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel San Pietro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger ved siden af det mere kendte Hotel Cristina, som det deler reception med. Selvom receptionen er fælles med det nærliggende hotel, så henvender de sig til forskellige målgrupper. Værelserne har godt nok mulighed for ekstra opredninger, men hotellet er i bund og grund indrettet efter de voksnes premisser. Vi anbefaler, at du ankommer hertil i bil, men hotellet tilbyder også minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - mod betaling - alternativt kan du gå ned til søen på ca. ½ time.

Afslapning og hygge på Hotel San Pietro

Her bor du på en skråning over Gardasøen og er omgivet af en frodig park med middelhavsvegetation og tropiske planter. Hotellet har parkeringsplads samt garage, indendørs opvarmet pool samt flot udendørs poolområde med tilhørende solterrasse og grillbar, hvor der også serveres lette retter. Hver aften er der dans og musik på terrassen.

Læs mere om Hotel San Pietro

Måltiderne på hotellet

Morgenmaden serveres som buffet og byder på både de typisk italienske sødere sager og på nordeuropæiske produkter, der gør morgenmaden mere hjemlig. Hotellet har to restauranter, hvor du kan nyde dine måltider. Der serveres frokost ved grillbaren ved pool, mens middagen serveres på hovedrestaurant San Pietro med self-service-buffet til de gæster, der vælger ophold med halvpension.

Pæne værelser til voksne gæster

Hotellets 89 værelser bærer præg af, at de er blevet bygget og indrettet i starten af 00'erne. Her er der taget højde for, at gæsterne ønsker balkon eller terrasse mod søen, og med tiden er vegetation vokset så meget, at ikke alle værelserne mod søen har åben panoramisk søudsigt. Alle værelserne har Wi-Fi, aircondition (tændt i faste tidsrum i de varmeste perioder efter direktionens vurdering), satellit-tv, værdiboks, minibar og mulighed for at selv at tilberede kaffe eller te samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel San Pietro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Parc

Sirmione, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map