Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Panorama

 
Hotel Panorama er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panorama er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejligt hotel 1,5 km fra Limones centrum. Trods beliggenheden mellem hovedvejen fra Riva del Garda til Limone og søen er her stille og roligt, da hotellet ligger beskyttet af skrænten.

På hotellet er parkeringsplads, 24-timers reception, elevator og fjernsynsstue. Ud over det indendørs svømmebassin med vandmassage er der udendørs svømmebassin med adskilt børnebassin, tennis (kan benyttes mod betaling) og privat strand ved søen. På terrassen er der bar ved bassinet, og indendørs finder du også bar og restaurant. Endvidere kan alle hotellets gæster benytte minibusservice til Limone (med faste køretider fra kl. 09.30 til 23.30).

Læs mere om Hotel Panorama

Restauranten serverer både morgenmad og aftensmadsbuffet. Til morgenmaden tilbydes et rigt udvalg af frugt, pålæg, ost mv. Aftensmaden serveres mellem kl. 19.00 og 21.00. Vand, sodavand, fadøl og husets vin er inkluderet i prisen, når den serveres som buffet. Én gang om ugen er der servering ved bordene med stearinlys (og dér betaler man for drikkevarerne).

Alle 75 værelser råder over aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks (kan benyttes mod betaling), telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Balkonerne har enten søudsigt fra siden eller direkte udsigt over søen. Bemærk at der kun er mulighed for ekstra opredning i værelserne med direkte søudsigt. I Junior Suite er der mulighed for at få op til to ekstra senge.

Skjul teksten
 
 
search map