Anmeldelser af Hotel Monte Baldo

 
Hotel Monte Baldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Monte Baldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Monte Baldo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Monte Baldo som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Monte Baldo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annelise og Ole fra Horsens boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 3. til d. 9. september 2011.

Atter i år valgte vi Monte Baldo – denne gang med gode venner. Dette lille hotel er for os blevet en perle.
Udsøgt, venlighed, dejlig atmosfære, gode madoplevelser samt den stemning og liv, der udfolder sig i de små gader udenfor hotellet, som man ligeledes fuldt ud fornemmer fra de dejlige altaner lige ved den gamle havn. Den ideelle placering imellem høje bjergtinder og nærkontakt med Gardasøen er ubeskrivelig – dette skal opleves !

Med hensyn til in.italia har vi kun rosende ord, da alt igen har fungeret perfekt – lige fra bestilling til afgang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og rejseselskab fra Horsens boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 3. til d. 9. september 2011.

Vi valgte at bruge to dage til turen der ned i bil. Vi ankom som planlagt ved 2-tiden lørdag den 3. sep.. Vores personlige møde med politiet, og tilladelse om at køre videre til parkeringspladsen for at læsse af, er nok en smule besværlig, når man ikke er så god til sprog. Hvad med om hotellet fik en lille elbil til at henter sine gæster ved parkeringshuset (det har andre)? Når det så er sagt, er alt andet positivt, vi skal nok lede længe efter at finde et så flot og lille, hyggeligt hotel, hvor alt fungerede så perfekt, med en udsigt der siger spar to til alt.

For os har de dage været en oplevelse for livet, ikke kun omkring hotellet, men i det hele taget ved Gardersøen. Vi har kun mødt gæstfrie mennersker, og sikke en flittighed og renlighed de ligger for dagen, der har vi danskere lidt at lære.

I må gerne give vores ros omkring Hotellet videre. Det var en oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og rejsefælle fra Hørning boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 22. til d. 24. juli 2011.

Dejligt ophold utrolig smukt hotel, værelset var stort flot og udstyret med alt hvad vi havde brug for,( desværre ingen internet) med dejlig udsigt over søen, maden var fremragende og byen lige udenfor døren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone, Poul, Ingrid og Jørgen fra Hedensted boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 18. maj 2011.

Hvordan gik turen?
DET vil jeg meget gerne svare på både på egne og vores venners vegne, for der er kun positive ting at sige til den dejlige ferie
Vores tur sammen med vores venner til hhv. Desenzano og Limone har for 3. gang været helt igennem vellykket. Bestillingen hos In-Italia, informationerne før afrejsen og i det hele taget alt, har bare været perfekt.
I Limone boede vi for 3. gang på det bedste og dejligste lille hotel i Limone - Monte Baldo. Der er en god, frisk og glad atmosfære, det unge personale gør alt for os fra start til slut. I år fik vi lov at prøve at bo på værelserne med den store terasse, det var vildt dejligt at ha' så meget plads og sikken udsigt. Vi var igen i år så begejstrede for opholdet der, at det var vemodigt at tage afsked med hotellet, personalet og byen. Vi HÅBER meget, at vende tilbage og igen - maj måned er rigtig god for os, der er sol og varme og der er ikke helt overfyldt af turister. Det eneste vi ikke forstår ved hotellet er, at de ikke har 5 stjerner!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og Anna fra Valby boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 27. juli 2010.

Hotellet i Limone var fantastisk. Meget smagfuldt sat i stand og med meget charmerende og høflig betjening. Vi fik det værelse vi havde drømt aller mest om (4.sal) og endda fra første nat selv om vi troede at vi denne nat skulle have et almindeligt dobbeltværelse.
Vi slappede fuldstændig af under vores ophold - nød den lille by, stranden tæt ved og den skønne terrasse til vores værelse. Vi spiste et par gange om aftenen i hotellets restaurant og det var uden tvivl det bedste mad vi fik her selv om de andre restauranter i byen også er gode. Morgenmaden på hotellet var også meget lækker, absolut tilpasset skandinavers forventninger til en sådan.
Vi var heldige en aften at opleve et storslået fyrværkeri over søen samtidig med at der blev vist laser-show på bjergvæggen bagved - dette fra første parket - vores terrasse.
Vi vil helt klart anbefale andre at rejse gennem Jer og de steder vi har været - og kommer sikkert selv til at benytte os af Jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og rejsefælle fra Bagsværd boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 31. juli til d. 3. august 2010.

Hotel Monte Baldo er en perle! Beliggenheden er helt fantastisk i de smalle stræder helt ned til vandet,
og udsigten fra den udmærkede altan (!) var en nydelse.
Dette hotel anbefaler vi gerne til andre og vender måske tilbage en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik, Gerda og Lene boede på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda fra d. 17. til d. 22. maj 2010.

Vi havde 5 overnatninger i Limone sul Garda på hotel Monte Baldo, hotellet var rigtig dejligt, det var lidt besværligt med transport af bagage, da man ikke må (uden tilladelse) køre helt til hotellet, men selvom man får lov at køre frem til det, er gaderne MEGET snævre, så det er svært at køre der - men det kan SAGTENS lade sig gøre at få bagagen frem.
Maden på hotellet Monte Baldo er nok et af de bedste madsteder der, det kan vi også forstå på nogle af de lokale, så spis på hotellet. Betjeningen er meget venlig, effektiv og utrolige hjælpsomme, både med vin og mad valg.
Hvis man MEGET gerne vil have fuld udsigt, som der bestemt er fra dette hotel, skal man ikke bo på 5 sal, godt nok har man også udsigt ud over søen derfra, men man kan ikke se ned på gadelivet - så vælg 2, 3 og nok helst 4 etage (4 etage har en MEGET stor terrasse med solsenge og parasol).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 
search map