Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Monte Baldo

 
Hotel Monte Baldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Monte Baldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I centrum af Limone, og som nærmeste nabo til den lille havn Porto Vecchio, finder man det hyggelige Hotel Monte Baldo, som er indrettet i et af de mest pittoreske huse i byen, og hvorfra udsigten over søen er helt ubetalelig.

Stedet har fungeret som hotel i flere generationer, og nogle kender det måske, som et primitivt 1-stjernet hotel, hvor de tyske turister spiste pølser og saurkraut i restauranten i stueetagen - sådan er det ikke mere.

Læs mere om Hotel Monte Baldo

Hotellet ejes stadig af den samme familie, som også står for den daglige drift, men det er den unge generation, der har taget over, og de har revolutioneret stedet i en sådan grad, at ingen af de tidligere gæster vil være istand til at genkende det. Hotellet er indrettet i et lille smalt og smukt bemalet byhus i 5 etager med gågaden og den lille havn lige uden for døren.

I stueetagen er der vinbar med servering både ude og inde, og det er samtidig her, man finder hotellets elevator. På 1. sal er der reception og en meget rustikt men samtidig yderst elegant indrettet restaurant, og det er også på 1. sal, at den imponerende smedejernstrappe, som går gennem alle husets etager begynder. Den er omgivet af den rå klippevæg hele vejen, hvilket giver et meget specielt udtryk. Da hotellet ligger midt i det historiske centrum, ma man parkere på offentlige parkeringspladser ca. 300 der fra.

Morgenmaden serveres i restauranten på 1. sal, og med lidt held kan man få bord på den smalle balkon, som vender mod søen og havnen, hvor man stadig kan opleve de små fiskerbåde, som lander morgenens fangst. Flere af disse fisk ender i hotellets køkken, som netop har gjort søens fisk til deres specialitet - men der serveres selvfølgelig også kød. Stedets gæster får 10% rabat i restauranten.

Hotellet har i alt 12 værelser, som er fordelt på de sidste 4 etager. Der er 4 almindelige dobbeltværelser uden udsigt, 4 værelser på 2. og 3. sal med balkon og søudsigt, samt 4 superiorværelser på hhv. 4 og 5 sal. Værelserne på 4. sal har en forholdsvis stor terrasse, mens værelserne på 5. sal har balkon. Til gengæld er de meget rummelige (loft til kip) - lige som de har parketgulv. Flere af badeværelserne har vaske, som er udhugget i hele blokke af marmor, hvilket størrelsen taget i betragtning, er yderst imponerende. Alle værelser har telefon, satellit-TV med fladskærm, minibar, værdiboks, aircondition, samt bad med bruser, toilet og hårtørrer.

Det er ikke muligt at køre helt frem til hotellet, da det ligger i byens gågade (dog er der visse undtagelser i de tidlige morgen- og aftentimer), og parkering foregår i det store parkeringshus et stykke længere henne ad havnen.

Skjul teksten
 
 
search map