Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Mercedes

 
Hotel Mercedes er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mercedes er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Mercedes ligger omgivet af en flot olivenlund syd for Limone sul Garda, hvis centrum ligger ca. 800 meter fra hotellet. Der er ca. 150 meter til den offentlige strand med småsten og groft sand.

Der er tale om et familiedrevet hotel som er fordelt i to bygninger. I den nyeste af dem, som blev åbnet i 2006, findes der reception, elevator, bar med tilhørende terrasse, fjernsynsstue og garage samt de nyeste værelser, alle tilhørende superiorkategorien. Standardværelserne ligger i den ældre bygning (uden elevator), ca. 20 meter derfra og ved parkeringsplkadsen.

Læs mere om Hotel Mercedes

På hotellet er der to svømmebassiner, af hvilke det ene er til børn. Ved svømmebassinerne er der solterrasse med liggestole og en frodig have, hvor man også finder bordtennis, lille fodboldbane og et grillområde, hvor der arrangeres grillaftener for hotellets gæster. Fra 2011 er der også internetpoint og wi-fi område med trådløs internetforbindelse til rådighed for gæsterne.

- Standardværelserne råder ikke over aircondition men er alle udstyret med satellitfjernsyn, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne i stueetagen har ikke balkon, dem på de øvrige etager har balkon eller veranda med søudsigt.
- Superiorværelserne råder alle over balkon med søudsigt og plads til to stole, aircondition (tændt fra midten af juni til midten af september), satellitfjernsyn, telefon, værdiboks, køleskab og badeværelse med toilet og bruser. Der er almindelige superiorværelser på 22 m² og dem vi kalder plus, der er på 32 m².

Skjul teksten
 
 
search map