Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Locanda Ruscello

Udsigt mod Limone Eksempel på Junior Suite Eksempel på badeværelse Eksempel på værelse uden søudsigt Eksempel på badeværelse Eksempel på Junior Suite Eksempel på badeværelse Eksempel på badeværelse
 
Hotel Locanda Ruscello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Locanda Ruscello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Locanda Ruscello er et lille, hyggeligt familieejet hotel, som ligger i en olivenlund i udkanten af Limone sul Garda med den smukkeste udsigt over søen og bjergene.

Bo i gåafstand til Limone

Det tager ca. 10 minutter at gå ind til centrum af Limone ad en lille lokal vej, som er oplyst om aftenen. I dagtimerne anvendes den af vandreturister, ligesom den fungerer som tilkørselsvej til nogle få hoteller i området. Da hotellet ligger ned mod søen, er man ikke generet af støj fra kystvejen - men må påregne, at andre turister kører til og fra deres hoteller.

Læs mere om Hotel Locanda Ruscello

Indretning i landlig stil

Familien Gerardi indrettede det gamle landarbejderhus som hotel for få år siden, og de har gjort alt hvad de kunne for at gøre det så hyggeligt og indbydende som muligt. Der er lagt vægt på detaljer og gode materialer, lige som de har valgt at bibeholde den landlige stil.

Familiær atmosfære

Locanda Ruscello er et sted, hvor man modtages som en gæst af familien, og den familiære stemning understreges af den børnevenlige hund, der som regel ligger på dørmåtten og nyder tilværelsen.

Adgang til pool

Hotellet har en lille reception, en hyggelig morgenmadsrestaurant med kurvemøbler, som også fungerer som opholdsstue og bibliotek, terrasse med borde og stole samt solsenge og parkeringsplads under oliventræerne. Det er muligt for hotellets gæster at benytte sig af den pool, som man finder på Hotel Villa Romantica, der ligger på samme vej som Locanda Ruscello.

Udsigten er mangfoldig

Locanda Ruscello har i alt 13 værelser, der alle er smukt indrettede, og de fleste værelser har balkon med fuld eller delvis søudsigt. De to standardværelser, som ligger i stueetagen har fransk altan og udsigt mod bjergene på den modsatte side af søen. Til gengæld er de indrettet til kørestolsbrugere. To af juniorsuiterne er placeret i husets gavl, og har dermed ikke direkte søudsigt. Alle værelser har bad med brus, hårtørrer, telefon, satellit TV, værdiboks og mulighed for at lave te.

Læs om værelserne på Hotel Locanda Ruscello

Skjul teksten
 
 
search map