Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Locanda Ruscello

Udsigt mod Limone Eksempel på Junior Suite Eksempel på badeværelse Eksempel på værelse uden søudsigt Eksempel på badeværelse Eksempel på Junior Suite Eksempel på badeværelse Eksempel på badeværelse
 
Hotel Locanda Ruscello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Locanda Ruscello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Locanda Ruscello er et lille, hyggeligt familieejet hotel, som ligger i en olivenlund i udkanten af Limone sul Garda med den smukkeste udsigt over søen og bjergene.

Bo i gåafstand til Limone

Det tager ca. 10 minutter at gå ind til centrum af Limone ad en lille lokal vej, som er oplyst om aftenen. I dagtimerne anvendes den af vandreturister, ligesom den fungerer som tilkørselsvej til nogle få hoteller i området. Da hotellet ligger ned mod søen, er man ikke generet af støj fra kystvejen - men må påregne, at andre turister kører til og fra deres hoteller.

Læs mere om Hotel Locanda Ruscello

Indretning i landlig stil

Familien Gerardi indrettede det gamle landarbejderhus som hotel for få år siden, og de har gjort alt hvad de kunne for at gøre det så hyggeligt og indbydende som muligt. Der er lagt vægt på detaljer og gode materialer, lige som de har valgt at bibeholde den landlige stil.

Familiær atmosfære

Locanda Ruscello er et sted, hvor man modtages som en gæst af familien, og den familiære stemning understreges af den børnevenlige hund, der som regel ligger på dørmåtten og nyder tilværelsen.

Adgang til pool

Hotellet har en lille reception, en hyggelig morgenmadsrestaurant med kurvemøbler, som også fungerer som opholdsstue og bibliotek, terrasse med borde og stole samt solsenge og parkeringsplads under oliventræerne. Det er muligt for hotellets gæster at benytte sig af den pool, som man finder på Hotel Villa Romantica, der ligger på samme vej som Locanda Ruscello.

Udsigten er mangfoldig

Locanda Ruscello har i alt 13 værelser, der alle er smukt indrettede, og de fleste værelser har balkon med fuld eller delvis søudsigt. De to standardværelser, som ligger i stueetagen har fransk altan og udsigt mod bjergene på den modsatte side af søen. Til gengæld er de indrettet til kørestolsbrugere. To af juniorsuiterne er placeret i husets gavl, og har dermed ikke direkte søudsigt. Alle værelser har bad med brus, hårtørrer, telefon, satellit TV, værdiboks og mulighed for at lave te.

Læs om værelserne på Hotel Locanda Ruscello

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Locanda Ruscello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Locanda Ruscello som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Locanda Ruscello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Hotel Locanda Ruscello

Fint hotel med rolig og behagelig beliggenhed

Boede her 2 nætter, og hotellet var var rent og pænt. Dejlig frokost ude på terrassen. Personalet var meget hyggeligt og fik fikset en tidligt frokost for os på afregningsdagen. God tilgang til både pool og strand hos nabohotellet. Fin spadseretur ind til byen. Flot balkong med udsigt over Gardasøen.

Læs mere

Billederne lyver ikke!

Hotellets omgivelser er smukke og udsigten fra balkonen og terrassen er flot! Personalet var både hjælpsom, behagelig og talte meget god engelsk og tysk. Hyggeligt familiehotel, hvor suiten var rummelig, pæne flise, godt badeværelse. Morgenmad var god, men kaffemaskinen og den forkogte kaffe er punkter, de har lidt at arbejde med. Bademuligheder er gode - man bruger nabohotellets poolområde eller fin badestrand (lidt stenet når man træder ud i vandet ...).

Læs mere

Skøn terrasse

Meget venligt og omsorgsfuldt personale. Skøn terrasse og lille have. Dejligt med gåafstand ad lille vej til byen med spisesteder. Gode parkeringsforhold.

Læs mere

Meget skønt sted

Super skønt sted, med godt værelse og fantastisk udsigt. Service helt i top. Service.in.italia.dk skal have ros for opfølgning, alt var op til Deres beskrivelse af stedet.

Læs mere

Skønt og roligt hotel

Virkelig et hotel der er værd at anbefale. Rent og hyggeligt og fantastisk udsigt. Rigtig god morgenmad. Utrolig venligt og imødekommende personale. Fantastisk udsigt. Fungerede rigtig fint med den dejlige svømme pool på hotellet overfor. Vi vender gerne tilbage.

Læs mere

Fantastisk balkon

Min kæreste og jeg havde to nætter på stedet i forbindelse med vores sommerferie. Vi havde bestilt værelse med balkon og søudsigt - og hvilken udsigt vi fik! Det var fantastisk! Her sad vi længe om aftenen og bare nød udsigten og en flaske rødvin!
Selve værelset var ganske okay. Der var desværre ingen aircondition, og med 40 graders varme om dagen var det svært at køle værelset af til natten. Der var for nylig indkøbt en fane, som kunne give lidt svalende luft, men den var med timer og kunne kun køre to timer af gangen - hvorfor vi på skift måtte stå op om natten for at starte den igen..
Hotellet lå rigtig fint i forhold til Limone by, hvor vi kunne komme til i løbet af fem-ti minutters gang af en hyggelig lille vej..

Læs mere
 
search map