Anmeldelser af Hotel Leonardo da Vinci

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Leonardo da Vinci

Læs personlige anmeldelser af Hotel Leonardo da Vinci som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Leonardo da Vinci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Leonardo da Vinci

Et godt hotel. Rent både på værelset og i området. Klimaanlæg for svag til den varmen som var under opholdet. Nætterne var hårde på grund af varmen. Det venligt personale.
Vores generelle vurdering er 3 stjerner.

Hotel Leonardo da Vinci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Leonardo da Vinci
Tresengsværelse Premium all inclusive
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map