Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Leonardo da Vinci

Standard værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Leonardo Da Vinci ligger lige ud til vejen, der løber langs med søen i udkanten af Limone. Du kan komme hertil med bil eller offentlig transport, da hotellet tilbyder gratis minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - alternativt kan du gå til centrum på knap en 1/2 time.

Specielt børnene elsker at være her

Hotellet har foruden reception og parkeringsplads også alle de faciliter som kræves for at specielt familier trives. Der er en dejig udendørs pool, børneområde med børnepool og rutsjebane samt legeplads, stor park på ca. 50.000 m², bar og restaurant. Med andre ord, alt det du og din familie behøver på en dejlig sommerferie.

I højsæsonen arrangeres der forskellige former for underholdning - også i vandet. Fra begyndelsen af maj til midten af oktober er der også underholdning for børn. Hotellet har officielt fire stjerner, og vi har vurderet helheden til 3,5 sole, takket være de gode faciliteter, selv om vi vurderer værelserne til middel standard, dvs. 3 sole.

Læs mere om Hotel Leonardo da Vinci

Underholdning for små og store gæster

Hele sommeren igennem er et underholdningsprogram for såvel de små gæster, de større børn og de voksne. Der er især fokus på børneaktiviteter både på stranden og i hotellets have med lege og konkurrencer. Dine børn kan springe, løbe og lege, mens du kan benytte dig af hotellets wellnesscenter, der tilbyder sauna, tyrkisk bad, fitnessfaciliteter og indendørspool med vandmassage (på 13 x 5 meter, 140 cm dyb - badehætte er påkrævet), massage samt skønhedsbehandlinger. Du kan også ligge på stranden, hvor parasoller og liggestole står til rådighed og er inkluderet i prisen. NB: Der kræves et depositum for benyttelse af mountain bike, bordtennis og minigolf.

Et hotel til både høj- og lavsæson

Hotellet tager sig bedst ud om sommerenn, da der er både udendørs pool og en såkaldt privat strand. Men det er også fint at komme i både for- og efterårssæsonen, og det passer specielt godt, hvis du gerne vil vandre, køre eller cykle i de omkringliggende bjerge med de snoede veje. Alternativt kan du bare slappe af og nyde det dejlige klima, som præger Limone sul Garda i det nordvestlige hjørne af Gardasøen, hvor citronerne vokser udendørs.

Rummelige værelser med plads til ekstra senge

Der er 231 værelser på hotellet, og du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. I sommermånederne er der aircondition, som dog kun tændes efter behov og som bestemmes af direktionen.

- Standardværelserne er ca. 14-16 m² og er enkelt indrettet og har udgang til balkon eller terrasse, der vender mod hotellets have. De kan være placeret i hovedbygningen eller i sidebygningerne og der er ingen særlig udsigt.

- Superiorværelserne er ca. 16-18 m² og har udgang til balkon eller terrasse samt te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og værdiboks. De har hel eller delvis søudsigt, som dog ikke kan klassificeres som panoramisk, da der er mange træer og buske rundt om hotellet, som ligger i stort set samme niveau som søen.

Læs om værelserne på Hotel Leonardo da Vinci

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Leonardo da Vinci

Læs personlige anmeldelser af Hotel Leonardo da Vinci som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Leonardo da Vinci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Leonardo da Vinci

Et godt hotel. Rent både på værelset og i området. Klimaanlæg for svag til den varmen som var under opholdet. Nætterne var hårde på grund af varmen. Det venligt personale.
Vores generelle vurdering er 3 stjerner.

Læs mere
 
search map