Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Leonardo da Vinci

Pris fra pr. pers.
Standard værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Leonardo Da Vinci ligger lige ud til vejen, der løber langs med søen i udkanten af Limone. Du kan komme hertil med bil eller offentlig transport, da hotellet tilbyder gratis minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - alternativt kan du gå til centrum på knap en 1/2 time.

Mange faciliteter til din ferie med familien

Hotellet har reception, parkeringsplads, pool, børneområde med børnepool og rutsjebane samt legeplads, stor park på ca. 50.000 m², bar og restaurant. Der arrangeres underholdning og diverse kurser i vandsport. Fra begyndelsen af maj til midten af oktober er der også underholdning for børn. Det er disse faciliteter, der gør, at vi vurderer hotellet til 3½ sole, da resten af hotellet inkl. værelserne ikke berettiger til mere end 3.

Læs mere om Hotel Leonardo da Vinci

All inclusive-resort i sommerferien

Hotellet fungerer som et all inclusive-resort, som man kender fra mange af de mere eksotiske rejsemål. Det betyder, at ud over morgenmad, frokost og aftensmad er drikkevarerne også inkluderet i prisen mellem kl. 10.00 og 23.00. Med drikkevarer forstås hvid- og rødvin, mineralvand, sodavand, fadøl, lokal italiensk spiritus, kaffe, te og is. I baren finder man også et udvalg af mere kendte vine og internationale spiritusmærker mod betaling.

Hotellet har åbent også før og efter sommerferien

Uden for sommerperioden kan du med fordel booke et værelse med morgenmad til en fornuftig pris. Hotellet ligger godt for dem, der vil køre eller cykle i bjergene eller bare slappe af i det lune klima, der præger Limone sul Garda, det nordligste sted i Europa hvor citronerne vokser udendørs.

Underholdning for små og store gæster

Hele sommeren igennem er et underholdningsprogram for såvel de små gæster, de større børn og de voksne. Der er især fokus på børneaktiviteter både på stranden og i hotellets have med lege og konkurrencer. Dine børn kan springe, løbe og lege, mens du kan benytte dig af hotellets wellnesscenter, der tilbyder sauna, tyrkisk bad, fitnessfaciliteter og indendørspool med vandmassage (på 13 x 5 meter, 140 cm dyb - badehætte er påkrævet), massage samt skønhedsbehandlinger. Du kan også ligge på stranden, hvor parasoller og liggestole står til rådighed og er inkluderet i prisen. NB: Der kræves et depositum for benyttelse af mountain bike, bordtennis og minigolf.

Rummelige værelser med én eller to ekstra opredninger

De fleste af hotellets 231 værelser har mulighed for én eller to ekstra opredninger. De har alle telefon (hvilket siger noget om, hvor gammel indretningen egentlig er), satellit-tv, køleskab og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. I sommermånederne vil du ikke savne aircondition, som dog kun tændes i faste tidsrum efter direktionens valg.
- Superiorværelserne er ca. 16-18 m² og har alle balkon eller terrasse, værdiboks (der kræves et depositum for dens benyttelse), badeværelse med hårtørrer, mulighed for at lave kaffe eller te samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. De har desuden alle søudsigt, der dog ikke er panoramisk og ofte hindret af bevoksning, da hotellet ligger næsten på niveau med søen.
- Standardværelserne er ca. 14-16 m² er enkelt indrettet og har udgang til balkon eller terrasse, der vender mod hotellets have. De kan være placeret i hovedbygningen såvel som i sidebygningerne og udsigten er ikke noget du vil skrive hjem om.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Residence Besass

Tignale sul Garda

search map