Anmeldelser af Hotel La Limonaia
 
Hotel La Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

dejlig udsigt over Gardasøen og Limone, desværre ingen aircondition

Hotel La Limonaia har en god beliggenhed. Kun 1½ km. til Limone. Der er en fantastisk dejlig udsigt over Gardasøen, specielt til Monte Baldo, Malcesine og Limone. Smukt at sidde på terrassen om aftenen og se på lysene i byerne langs søen. Der er også en smuk udsigt fra spisesalen, samt når man befinder sig i pool-området. Området med pool og liggestole er noget lille i forhold til de mange hotelgæster. Svært at få plads om eftermiddagen. Maden er nu ikke den højeste standard, brødet var noget tørt hver dag, men det kan dog gå an for en uge. Værelser noget nedslidte. Madrasser er totalt runde og dybe på midten, og sengen knirkede ekstremt meget. Der var 30-31 grader på værelset døgnet rundt, trods deres såkaldte aircondition var slået til. Der var 33 gr. udenfor om dagen. Efter 8 nætter i den lumre varme længtes vi virkelig efter at komme videre på ferien. Parkeringsforhold er under al kritik. Der er en meget stejl vej op ( 10-15% ), og samtidig er vejen meget smal og med meget skarpe sving. Samtidig holder der biler absolut alle vegne, hvor der bare er en lille bitte plads at sætte en bil. Måtte bakke 3 gange for at komme ned og rundt gennem et hårnålesving, og dog var der max. 5 cm. fra siddespejle i begge sider til de andre biler. Kørte ikke ud på udflugter, da det ville være helt håbløst at finde en p-plads, når man kom hjem efter kl. 16-17. Grundet manglende aircondition, og dermed ekstrem dårlig søvn, samt de dårlige parkeringsforhold, vil vi temmelig sikkert vælge et andet sted næste gang.

Gardasøen som feriedestination

Vil meget gerne anbefale en udflugt til den smukke Lago di Tenno. Den ligger kun ca. 10-12 km. nordvest for Riva del Garda. Der er meget gode parkeringsforhold. Når solen skinner er søen fuldstændig smaragdgrøn, og samtidig ligger den utrolig smukt mellem bjergene. Der er en meget let og bred vandresti rundt om søen helt tæt ved søbredden. Gåturen varer lidt over en time. Der er mange, der bader ved søen, -husk dog badesko, da der er sten. Der er flere muligheder for at købe mad, eller selv medbringe madkurv. Super dejligt og smukt sted.
Besøg også den skønne lille middelalderby Canale di Tenno. Den ligger ca. 20 min. gang på god vandresti fra Tennosøen. Der er mange spændende gamle stenhuse fra 1500 tallet, og nogle sjove smalle gader/gyder. Vejen derfra ned mod Riva del Garda har mange meget smukke udsigter.

Hotel La Limonaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

dårlig parkeringsforhold, meget stejlt
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Limonaia
Dobbeltværelse m. hel el. delvis søudsigt og balkon

noget nedslidte, meget dårlige madrasser. Helt hule på midten. Sengen knirkede helt enormt meget. Der var 30-31 grader på værelset døgnet rundt, trods deres såkaldte aircondition. Umuligt at sove.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

var kun i receptionsområdet
Pool (evt. sæsonåben)

meget lille poolområde i forhold til de mange hotelgæster.
Restaurant

super dejlig udsigt. Maden havde dog ikke særlig høj standard. Okay for en uge.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel La Limonaia
 
search map