Anmeldelser af Hotel La Limonaia

 
Hotel La Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Limonaia

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Limonaia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Limonaia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og Anita fra Esbjerg boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 11. til d. 16. juli 2011.

Dejligt ophold på hotel limonia. Vi fik god service og kæmpe lejlighed(lidt misforståelse) skulle have haft dobbeltværelse. Men manageren tog kontakt til jer in-italia og fandt ud af det. vi beholdte lejligheden(havde også pakket ud) og fik spisekort til øverste etage af ham idet han sagde der var bedst "no panik sagde han. " God service og maden var vi godt tilfreds med/buffet og udmæreket udvalg og skiftende ting hver dag. Hotellet ligger smukt puha dog op af bakke men det kommer man hurtig efter: og vi havde den smukkeste udsigt ud over søen. Bestemt ikke sidste gang vi har lyst til et besøg. Tak for nu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit og rejsefæller boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 20. til d. 27. juli 2011.

Hotellet liggger godt og højt placeret, både til fods og i bil er vejen derop stejl, men for konditionens skyld er det en gevinst!. Selve hotellet er stort men dog ikke uoverskuelig, når de første indtryk har lagt sig. Modtagelsen i receptionen var ok, vi fik de første informationer vi havde brug for. De to værelser vi fik rådighed over var meget fine, især den ene med hems og stor dejlig terrasse lige udenfor døren, og med den mest fantastiske udsigt over Gardasøen og de nærliggende bjerge. Der var dog også søkig fra det andet værelse.

Bespisningen, både morgen og aften, var god. Der var for det meste god plads og maden var lækker og varieret. Der skal dog også være lidt ros til de tjenere der var omkring os i salen.

Selve området er meget bakket og der er meget trafik på de mindre veje til og fra selve Limone og de tilstødende byer. Der er dog fra hotellet og ned til byen en mindre vej der følger søbredden(næsten) denne vej er for det meste bilfri. Selve Limone er en forholdsvis lille, men dog dejlig by med en søpromenade. Der er mange mindre forretninger med gode varer. På søpromenaden er der især en lille forretning med de herligste tørrede og velsmagende frugter. Ellers kan en lille eller stor is på promenaden da anbefales.

Der kan da også bades i selve søen, men i vores tilfælde var vandet dog kun 17 grader(målt lige nedenfor hotellet). Vandet er klart og godt men der er dybt. Hotellet har dog også en god pool for de mindre(og større).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jan og familien fra Korsør boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 17. til d. 25. juli 2010.

I er meget præcise i Jeres kommunikation og samtidig omhyggelige med at bekræfte indgåede aftaler.

Operaturen til Verona som var bestilt via Jer - med bus fra hotellet - gik helt planmæssigt og var iøvrigt den meget store oplevelse som vi havde drømt om

Vi havde denne gang bestilt halvpension hvilket absolut indfriede vore forventninger..alt hvad man kan ønske sig til morgenmad og en dejlig afvekslende buffet om aftenen som f.eks. glimrede helt ved IKKE at byde på pizza e.l. som man jo kan købe i hobetal nede i byen..men en dejlig oplevelse af italiensk hotel-køkken-kunst

Super imødekommende personale såvel morgen som aften.....dejligt at man kunne vælge at spise enten 18.30 eller 19.30

Super værelsesbeliggenhed med vid udsigt ud over garda-søen så langt øjet rækker....

Fin daglig rengøring af værelse med ny håndklæder

Lidt negative oplevelser:

Aircon på værelser virkede først fra onsdag--ankom lørdag...her var personale i reception nok ikke helt så forstående..der var mange gæster der klagede over dette

Hotellets svimming-pool helt utilstrækkelig til det antal værelser og dermed gæster der faktuelt er

Hotellet bærer præg af at være mangelfuldt vedligholdt på terrasseområder og udvendigt, men som nævnt der var rent og ordentligt

PS. Vi vil ganske afgjort bestille vores næste ferie hos Jer....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Anette og hendes kæreste fra Munkebo boede på i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi var af sted midt i juli 2007 og bookede i 11.time, men fik en hurtig, gnidningsløs og yderst venlig service fra In-Italia. Alt fungerede som det skulle. Garda-søen var kærestens ide, han havde været der for mange, mange år siden ....jeg sagde: Øhh, er det ikke mest for pensionister? Kom så i tanke om, at jeg begynder at nærme mig aldersmæssigt! Nåh - jeg slog op på nettet for at studere området nærmere, og blev vildt begejstret for den helt nordlige del, hvor der er masser af flotte bjerge, Garda-søen er "smallest" og dybest. Smal er så meget sagt!! Blev omgående forelsket især i Limone, kæresten bestemte Gardasøen, jeg bestemte området, byen - og hotellet, Limonia, der ligger relativt højt og kunne jeg se, havde fantastisk udsigt til alle sider. Ville vi have "fest", var der en charmerende gangsti fra hotellet til bymidten, der tog 10-15 min. Vi fik hurtigt et "stamsted", men når vi var ned i byen om aftenen, sluttede vi altid af på den af hotellets tre terrasser, der ligger tættest mod byen, er uden restaurant, men hvor man kan nyde egen vin/øl, læse i en bog etc. De to øvrige terrasser i forbindelse med restaurant, nød vi også - men den 3. terrasse var forbløffende tom: Tror at mange gæster slet ikke har været klar over den var der. - Vidunderlig udsigt hver eneste aften, helt uovertruffen lige fra dagslys, over skumring til helt mørke, hvor bjergene mindede mig om sorte UFOér, fyldt med lys og liv - byerne og gadelys op og ned af bjergsider!
Hotellet er kønnest v. hovedbygningen, enkelte steder er der bygget til på en måde, som vi i Danmark ville kalde "byggesjusk", men ikke noget der generer. Udsigt og omgivelser opvejer det fuldt ud. Gartneren kunne måske godt lige "styne" nogle af de træer/buske, der spærrer for udsigterne fra de terrasser, der er til værelserne ...der er jo oliventræer nok andre steder. Lidt beskæring gjorde ingenting. Personalet var yderst venlige, hurtige og de fleste med glimt i øjet. Morgenmaden er bestemt ikke noget at skrive hjem om ...når nu de italienere ellers er så gode til brød, hvorfor må vi så ikke smage det?? Æg var mere end hårdkogte, bacon tit ikke "stegt" nok, osten så tynd, at det næsten var umuligt at fange en skive og uden smag. Morgenmaden var trist, men til gengæld var aftenbuffetén altid rigtig spændende og varieret. Noget man glædede sig til.
Allerede kl 9 om morgenen begyndte man at stønne af varme og søge skyggen. Der skulle være aircondition på værelset, det var der ikke - til gengæld var der dejligt køligt i gangene! Vi gad dog ikke klage, sørgede for at holde gardinerne trukket for, holde varmen "ude", som de "indfødte" gør ...allerede første dag efter ankomst, var vi klar over, at det var bedre at køre i bilen, end svede tran på hotellet. Jeg kiggede på kortet over Gardasøen og så, at der i nærheden, lidt oppe i bjergene lå en bjergsø, Ledro-søen. Deroppe var temperaturen lidt bedre, lidt mere vind ....og de lokale italienere kom der selv, der ligger også et par campingpladser. Gode toiletforhold, man kan få noget at spise og drikke ...og man kan bunde de første 5-6 meter. Skøn sø at bade i og vældigt kønt beliggende. Vil man i vandet uanset hvor v. Garda-nord i al fald, så kan man ligeså godt starte med at købe et par ordentlige badesko! Overalt er der meget stenet ...ikke for "danske fødder"... med badesko kan man gå overalt.
Det kan ikke betale sig at satse på hotellets svimmingpool: Der er placeret håndklæder "på forhånd" på sol-stolene, fra morgenstunden. Vi overvejede at bytte om på dem, for at lave lidt rav i den ...men lod være. Vi ville hellere i rigtigt vand og havde heldigvis bil med. Vi kørte lidt ture i bjergene, der er overraskende frodigt og meget smukt oppe i dalene, var et par gange i Riva del Garda, besøgte Bassano del Grappa (noget af en hårnåle-tur, der gav sug i maven af og til, og tog meget længere tid end ventet - vi tog en "omvej" hjem ad større veje, men som alligevel var betagende flot), var i Malescine mv. - Noget vi desværre aldrig nåede at få styr på, var noget at det, vi ellers havde sat højest: En rundtur på Gardasøen oppe i området. Vi kunne ikke finde ud af, hvordan vi kom på sejlads-rundtur! Forstod ikke skiltningen om det. Vi kunne eksempelvis blive sejlet til Malescine og retur - men det er "lige over", ingen rundtur. Vi kunne blive sejlet til Riva del Garda, men ikke retur! - Der kunne vi godt have brugt en dansk "opskrift" for analfabeter fra In-Italia.
Men ellers: Det nordlige Garda er det smukkeste, jeg nogensinde har set, og vi vil begge gerne dertil igen. Hotel og pris hænger fint sammen - undtagen lige morgenmaden. På vej derned tog vi en overnatning i Rothenburg ob der Tauber, hvilket vi varmt kan anbefale: Dybt charmerende gammel bymidte, ren nostalgi og mange muligheder for at overnatte billigt - selvom man ikke har bestilt hjemmefra.Det er faktisk synd for byen kun at bruge den som "overnatningssted".

In-Italia's kommentar

Der findes ikke aircondition på værelserne på Hotel La Limonaia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ulla og Stig fra Fredericia boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 26. juli 2007.

Ja, så er ferien slut, og vi havde en god tur i Limone, vi havde jo været der før, men havde glemt at der så stjelt derop, men vi tog deres bus ned til byen, og det fungerede perfekt, var der flere end han kunne have med, kom han igen. Vi havde en flot udsigt, som I havde lovet, det eneste som man kan klage over var maden. deres "rundstykker" var noget hårde og virkede ikke friske og deres rundbrød var også tørt, du skulle havde lagt det oven på hinanden og ikke skilt det af, men aftensmaden var udmærket med dagens suppe og det var dejligt, betjenningen var også god og alle var utrolig søde. Jeg havde glemt nogle papirer i receptionen ved ankomsten, det havde de gemt til mig, det var glad for. Vi kunne godt finde på at komme igen, byen var jo også utrolig spændende og smuk, og et dejligt forretningsliv, det tog jo kun 5 min med bussen derind, man kan også sagtens gå derind, men som tidligere nævnt var der lidt stjelt derop.

Og vi vil også gerne rejse med jer en anden gang, for det virkede også perfekt, vi fik vores papirer med det samme, vi havde lidt problemer med at åbne døren, og der kom de også med det samme, så alt i alt en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lena og familie fra Viby J boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 16. til d. 21. juli 2007.

Hotel Limonia (Limone) får karakteren 2+ ganske som In-Italia har bedømt det. Udsigten er fremragende, man kan næppe se til søens sydlige ende derfra (50 km!) som en anden har bemærket, men man kan se langt. Får man terrasse der er helt søvendt, kan man også efter mørkets frembrud nyde udsigten til den østlige side der glimter af byernes belysning.
Personalet var flinkt. God service. Men dårlig aircondition. Rengøringen på værelset var ok, men ikke tallerkner m.v. i restauranten. Maden var nogenlunde.
Poolen er ikke venlig for små børn fordi den "store" pool er 165 cm dyb over det hele, og større børn derfor tumler i børnepoolen til gene for små børn.
Oplevede desuden problemer med trykket i vandhanerne der ofte forlængede bad af børn m.v.
"Mini market" er kun åben to timer hver dag! Limone by er charmerende med de små gyder, men Malsecine på den modsatte side virker en smule mere charmerende der byder på endnu flere sjove middelaldergyder. Tager du svævebanen til toppen af Monte Baldo (fra Malcesine) så husk strøm på batteri og film m.v. :o) for deroppe fra er der mindeværdig udsigt.
Anbefaler gerne In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henning og Karen fra Svenstrup boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 24. til d. 31. juli 2007.

Vi havde en meget fin tur. Hotellet var ok til os og servicen fra receptionen var fin. Værelset blev gjort rent hver dag og intet at klage over. I restauranten fik vi en meget fin behandling idet min kone har cøliaki og ikke tåler melprodukter dette blev der taget hensyn til, en stor tak til personalet. Den eneste malurt er at det var meget svært at få en parkeringsplads hvis man kom til hotellet efter kl. 18.30.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birgit og Jan fra Ringsted boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 16. august 2006.

Vi havde en pragtfuld tur til Italien. Vi boede på Hotel La Limonaia og havde bestilt med 1/2 pension. Maden var udmærket, og fra restauranten og poolbaren var der en pragtfuld udsigt, faktisk helt ned mod sydenden af søen. Især når vi sad i poolbaren og fik vores aftendrink, var det fantastisk flot, når mørket sænkede sig, at se lyset ned langs begge sider af søen og langt op af bjergene. Hotellet lå ca. 30 - 40 meter over søens overflade og ca. et kvarters gang nord for byen Limone sul Garda. I begyndelsen var det lidt hårdt at gå hjem fra byen, men efterhånden kom vi i træning, og ellers tog vi med hotellets minibus.
En aften oplevede vi festfyrværkeri over by - fantastisk flot, og på hotellet blev der varmet op af en musiker, der spillede alle de gode gamle melodier fra 70´erne, rigtigt hyggeligt. Den sidste dag tog vi en tur Gardasøen rundt, hvor båden lagde til i Sirmione og Garda, rigtig god tur. Vi var også en dag i Malcesine.
Hotellet lever i hvertfald op til de 2½ stjerner. Værelserne kunne godt trænge til en omgang maling, men vi fik gjort rent hver dag, og fik rene håndklæder. Personalet / tjenerne var søde og hjælpsomme - Vi kan varmt anbefale at rejse med In-Italia og et ophold på Hotel La Limonaia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og familie fra Randers boede på Hotel La Limonaia i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 1. juli 2006.

Vi kendte til byen og området i forvejen og nød påny dette sted. Hotellet var vi på for 20 år siden og meget er bygget til siden - ikke nødvendigvis bedre. Opholdstedet er som sædvanligt- når man er i Italien fuld af overaskelser. Vi ankom i 40 graders varme til et hotelværelse med et klimaanlæg der ikke virkede. Vi betalte for fuld brug i 3 døgn ved ankomsten, og jeg måtte op i fuld skrue før der skete noget og anlægget blev repareret. Aftalen med jer om en ekstra opredning på værelset kendte de ikke noget til !!!!! Receptionisten ( en utålig kvinde ) som samtalerne blev ført med kunne ikke engelsk, tysk eller fransk, men fortælle os at klimaanlægget ikke virkede fordi vinduerne var åbne - det kunne hun. Alt i alt kunne det gå, men jeg tror ikke vi vælger hotel Limonaia i Limone om 20 år igen !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map