Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og Peter fra Gistrup boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 12. til d. 19. juni 2008.

Det var 2. gang vi var i Limone på Hotel Europa og det er absolut ikke sidste gang. Vi er utrolig glade for den afslappede atmosfære der er på hotellet tillige med, at Domingo og Sofia (som ejer hotellet) gør alt for at man skal få en god oplevelse og ferie hos dem. Vi har begge gange haft ½ pension. Vi får rigtig god mad og meget er der af den, så man må belave sig på at vægten stiger. Byen Limone er en meget smuk og hyggelig by og man kan ikke blive træt af, at gå aftentur i byen. Der er rig mulighed for vandreture i bjergene. Bag ved hotellet går der vej op som munder ud i stier op ad bjerget.
Vi bestilte for 1. gang opholdet igennem In-Italia og vi har været fuld tilfredse med servicen fra vi kontaktede bureauet for at bestille plads til opfølgning efter hjemkomsten om alt havde levet op til vores forventninger. Der er ingen tvivl om, at vi igen skal til Limone på hotel Europa og vi vil bestille opholdet igennem In-Italia igen. Vi vil også benytte bureauet til andre destinationer i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og rejsefælle fra Århus C boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 30. maj til d. 6. juni 2008.

Fantastisk by samt super hyggeligt hotel med dejlig betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne fra Bjæverskov boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 19. til d. 24. april 2008.

Det var en dejlig tur. Limone er en rigtig dejlig by, meget hyggelig og flot og ren. Hotellet og personalet/ejerne var også i top. Det er jo familiedrevet, og i starten var vi kun 4 gæster, så vi havde masser af opmærksomhed. Den anden aften spiste vi på hotellet, og efter det var der slet ingen tvivl - vi ville indtage alle vores aftensmåltider på hotellet. Vi fik dejlig lokal mad. Vejret var desværre ikke så godt. Det var koldt, og det regnede de fleste dage. Så fik vi til gengæld en gratis oplevelse med optagelser til den nye Bond film. Henne om hjørnet holdt 4 lækre Aston Martin - det gjorde der i det mindste den første dag. Så kørte den ene i søen! Og så var der 3. Filmoptagelserne betød lukning af veje i store dele af dagtimerne, så vi var lidt låst på stedet nogle dage. Alligevel var det et dejligt ophold, og vi vil meget gerne tilbage en anden gang. Mvh Susanne

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og rejsepartner fra Middelfart boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 28. april 2007.

Turen til Limone Sul Garda er vel overstået. Turen gik rigtig godt - helt efter planen. Vi kørte ad A7 hele vejen gennem Tyskland, hvor vi undervejs overnattede i Rothenburg ob der Tauber. Vi havde fundet et hotellet på nettet, og der er flere gode overnatningsmuligheder i byen, til en rimelig pris. Vi var kanon-heldige med vejret, der var 29 grader i Rothenburg, så vi sad udendørs og spiste om aftenen. Næste dag kørte vi videre ad A7 til Füssen, hvor vi forlod motorvejen for at køre over bjergene i Østrig, via Fernpass, til motorvejen ved Innsbruck, og videre over Brenner, via Autostrada del Sole, til Trento, hvor vi drejede af mod Gardasøen. Det var forholdsvis let at finde til hotel Europa i Limone. Hotellet er beliggende ud mod vejen, der går hele vejen rundt om Gardasøen. Der må derfor påregnes nogen trafikstøj. Vi blev indlogeret på 3. sal, med en fantastisk udsigt over Limones tage, og Gardasøen. Vi kunne se Monte Baldo, bjerget på den modsatte side af søen, lige ved Malcsine. Trafikstøjen var ikke noget problem for os, faktisk var det ret charmerende at sidde med et glas vin på terrassen, og kigge på de mange flotte biler, herunder en del cabriolet'er, der kørte forbi. Vi har boet på hotellet en gang før. Indehaverne, bror- og søster, der taler flydende dansk, vidste ikke alt det gode de skulle gøre for gæsterne. Der er rent og pænt overalt på hotellet.
Vi havde tilvalgt halvpension, og blev vartet op i alle ender og kanter. Vi fik en fin morgenbuffet, og til aften 3 retter veltillavet mad, hvor man kunne vælge blandt 3 emner af hver af de 3 retter. Og - vi må sige, til en særdeles rimelig pris. Vi kan anbefale en vandretur i bjergene lige bag hotellet. Faktisk går man op til vandrestierne lige ved siden af hotellet, ved siden af svimmingpoolen. Vi fik hotellet til at lave en picnic-pakke til os, som vi tog med på turen. Endvidere kan vi anbefale at køre en tur på
Gardas terrasse, i området der hedder Tremosine, med den ene mere fantastiske udsigt over søen, end den anden. Vi fik af hotelværten anbefalet et mejeri, Societa` Cooperative Agricola Alpe del Garda, Via provinciale, 1, 25010 Tremosine (BS), som vi skulle besøge. Vi havde fået osten til dessert, og var blevet interesseret. De laver noget ost, der virkelig er "mums". Foruden forskellige lokale oste, kan man også købe olivenolie, hjemmelavede spegepølser, vin, marmelade, pasta - osv. osv.. Absolut et besøg værd.
Desuden kan det anbefales at køre en tur, ca. 20-25 kilometer syd for Limone, til Gardone, hvor der en en botanisk have, "Fondazione André Heller", helt fantastisk smuk.
Men ellers er det bare at bruge øjne- og ører. Limone er en meget charmerende by, som på trods af mange turister har bevaret lidt at det oprindelige særpræg. Og - der er rent overalt. Helt utroligt velholdt. Det kunne vi godt lære lidt af herhjemme. Og så er der sejlturene, med de små både, der sejler mellem byerne omkring søen. På hotel Europa kommer der en del danskere, mest seniorer, som det nok er bedst egnet til. Og der er gæster, der kommer igen og igen.
Vi kan også anbefale det, og håber ikke, at det er sidste gang vi har været der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
 
search map