Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og familie fra Kastrup boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 4. til d. 8. juli 2009.

Hotelet ved Gardasøen(Hotel Europa i Limone sul Garda) var også fint ,men ikke på højde med Orta Der boede faktisk kun Danskere der.Ejeren var dog italiener, men talte dansk. Hun var utrolig sød og hjælpsom. Dejlig by med mulighed for vandreture i bjergene bag hotellet. Vi havde halv pension og det var godt - kunne vælge mellem forskellige retter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Poul og Solveig fra Ribe boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 5. til d. 12. juli 2009.

Dejlig by og område.
Gode muligheder for vandrefolket.
Rengøring og service på hotellet var i orden.

Hilsen - en tilfreds kunde

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tommy og rejsefæller fra Vordingborg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 12. til d. 19. juni 2009.

Vi har været meget glade for opholdet på hotel Europa. Det var et dejligt hotel, og det var skønt at værten talte dansk. De var meget venlige og man følte sig godt tilpas. Vi ankom 2 timer forsinket - uden at give besked, hvillket var for dårligt af os. Trods dette blev vi budt hjeretligt velkommen med en lækker kold anretning - det var super. Området er fantastisk. Hvis vi skal komme med et lille godt råd vil det være noget ang. billeje. Det ville være godt hvis man vidste på hvilken terminal man skulle finde bilen. Ellers var at i skømneste orden og vi vil til hver en tid anbefale Jer :-) Det er er ikke sidste gang vi vil gøre brug af Jeres ekspertice.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jens og rejsefælle fra Klavehave boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 22. september 2008.

Vi var rigtig glade for at være i Limone på Hotel Europa og valgte at forlænge det planlagte ophold med 2 dage. Stedet levede fuldt op til forventningerne, og værtsfolkene på Hotel Europa kunne vi rigtig godt lide. Maden var også rigtig god, - ret italiensk, tror vi, og det var en god oplevelse. Vi vil rigtig gerne komme tilbage.
Vedrørende in-italia, synes vi, at I har været kompetente og hjælpsomme med hurtige svar.
Vedrørende hvordan man kommer til Limone med offentlige transportmidler, skal I vide, at det ikke er noget problem at komme til Limone fra Rovereto, hvor toget stopper.
Alt i alt var vi rigtig godt tilfredse med in-italia og kan sagtens finde på at bruge jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og rejsefælle fra Sorring boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 9. august 2008.

Turen vi havde til Gardasøen var rigtig dejlig , vi boede i byen Limone på Hotel Europa, hvor det var 10 gang jeg skulle bo på dette skønne hotel med de skønneste ejere Domenico og Sophia og deres mor Louise. Alt var som det plejer, lækker hjemmelavet Italiensk mad, god atmosfære og en herlig betjening. De er altid med på et godt grin, ja og så kan de bare huske deres gæster efter mange år, jeg har ikke været der i 15 år og de slog armene om mig med det samme og bød velkommen, det syntes jeg er flot og så får det en til at føle sig hjemme, (som jeg plejer at sige det er mit andet hjem) .Jeg vil meget gerne anbefale hotellet til andre der vil til et hyggeligt hotel, hvor de snakker flydende dansk, gode værelser dog uden air con men en blæser kan lejes, men man skal forvente en del støj fra vejen, kan man leve med alt det, får man en skøn tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Majbritt og Jes fra Kalundborg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har været rigtige glade for vores ophold på Hotel Europa i Limone og det er et rigtigt dejligt område. Vi vil også gerne rose personale for den dejlige behandling under vores ferieophold i Italien på Hotel Europa. Maden var rigtigt god og dejlige værelser skal man finde et minus må det værer at der ikke er air condition på værelsene men heldigvis kunne man så leje en vetillation der kunne stå på bordet og kører.

Der er rigtigt meget at se i dette område og specielt ture i bjergene bag Limone er Flotte og kanon god udsigtposter og søer. Limone er en dejlig hyggelig by med smalle gader og en flot promenade ved vandet men ikke et område for gangbesværet der det er meget op og ned af bakker til byen

Det får 5 stjerner herfra. Kan varmt anbefaldes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen Nedergaard og familie fra Næstved boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 29. juni til d. 5. juli 2008.

Byen Limone og området Gardasøen er et rigtigt dejligt, hyggeligt og flot område, som kan anbefales til andre. Hotellet (Europa) er et ok hotel med rigtig søde og venlige værter, som gør stedet endnu mere hyggeligt - stedet kan derfor varmt anbefalet til andre trods mangel på klimanlæg på værelserne. Anbefales kan ture til f.eks. Verona, Venedig, Milano og Tignale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map