Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og rejsefælle fra Aalborg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 2. til d. 8. august 2009.

Fint sted med hyggeligt hotel og flinke værter. Området spændende og afvekslende alt i alt en vellykket ferie med dejligt vejr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn fra Frederiksberg C boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Sjovt at ejerne talte dansk, det er man ikke vant, og der er en god stemning på hotellet, med et venligt personale og gæster der har været der før. Hotellets køkken er ikke noget specielt, men der er mange andre restauranter i byen, så det er ikke noget problem. Og den i prisen inkluderede morgenmad er helt ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jette og familien fra Hasle boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Hotel Europa i Limone har en flot beliggenhed. Man skal helt klart vælge et værelse med altan og søudsigt. Det er utrolig flot. Selve Limone by er også rigtig hyggelig og vi havde et fint ophold her. Hvis man ikke kan tale andet en dansk er Hotel Europa ideelt - hvis man er typen der helst ikke vil møde mange danskere på sin ferie - skal man ikke vælge Hotel Europa, da næsten alle gæster er danske.

Hotellet er ok - men vælger man søudsigten skal man være forberedt på meget trafikstøj - men udsigten - følte vi - opvejede ulempen. Hotellet er helt ok og søskende parret der driver hotellet gør deres til at alle føler sig godt tilpas. Limone er den diamentrale modsætning til Sinalunga, da der er meget "turistet" i Limone. Meget fint at der er parkeringskælder til bilen.

Hotellet levede helt fint op til vores forventninger men vi ved godt hvad vi foretrækker......

Og så ros til In-Italia. I er meget professionelle. Hurtig bekræftelse på bestilling - bekræftelse på a conto betaling - reminder om restbetaling og reminder før afgang. GODT GÅET. Man føler virkelig at man er i gode hænder.
Stor Ros til jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne fra Skjern boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 7. til d. 11. juli 2009.

Jeg er imponeret over jeres service og omsorg: hurtige svar, påmindelsen lige før rejsen og opfylning af rejseoplevelse. Meget ros :-)

Vi har allesammen været meget glad for byen og området - lavede en udflugt med båden til Malcesine, var ved den lokale strand og badede i det klare Gardasøvand, gik ture omkring Limone (der var turbeskrivelser på turistkontor), besøgte Verona og så Carmen, nød de varme aftener på strandpromenaden og på hotellets terrasse.

Opholdsstedet levede fuldt op til vores forventninger. Som I beskriver, er det et hyggeligt og familiært sted med en standard som ligger højre end prisniveau. Vi var også utroligt imponeret over personales danskkundskaber - især værtens og hans søsters.
Maden var ok. Børnene syntes, at det var dejligt at kunne vælge imellem 3 slags forrettter, 3 hovedretter og 3 dessert.

Alt i alt en vellykket ferie, og vi har i hvert fald gemt jeres adresse :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gitte og familie fra Lyngby boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Limone sul Garda flot og hyggelig by, men alt for turistet, indbyggerne taler dansk, og maden er de fleste steder alt for cafeteria agtigt. Ellers en god ferie, sol og sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rikke Frænde og familie fra København Ø boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 27. juli til d. 3. august 2009.

Her er vores oplevelse af vores tur til gardasøen, hotel europa i limone sul garda. Vi har haft en dejlig tur, godt hotel og nogle rigtig søde mennesker, det eneste vi savnede var at vi havde haft værelse med balkon, men der var desværre allerede udsolgt for sådan et værelse da vi bestilte rejsen. Men alt i alt en rigtig god ferie, der er jo super smukt og det er ikke sidste gang vi skal dertil. Tak for en god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kurt og rejsefælle fra Albertslund boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 20. juli til d. 2. august 2009.

Tak for jeres mail.
Turen forløb fint, og da det er 4. gang, jeg besøger Limone og Hotel Europa er det næsten indlysende, at både byen og hotellet betyder noget særligt for mig (og mine børn).
Byen er utrolig smukt beliggende, og der er masser af liv, selvom den ikke er så stor.
Hotellet er noget ganske særligt. Der kommer mange stamgæster og søskendeparret, som driver det er utrolig søde og rare. I det hele taget er der på det hotel en stemning, som jeg ikke tror der er på ret mange andre hoteller. Bare klik ind på Facebook under "Hotel Europa Limone sul Garda", som er en interessegruppe for gæster, som "ikke kan lade være med at komme igen". Både billeder og ord siger alt.
M.h.t. jeres håndtering af min rejse, vil jeg henvise til min mail, som jeg sendte lige før afrejsen. Jeg er yderst tilfreds.
Tak for nu

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Gert og familien fra Karlslunde boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde en kanon ferie.
Hotellet og omgivelserne levede fuldt op til de forventninger vi havde hjemme fra.

Og den service i har ydet lige fra den første bestilling og indtil vi er kommet hjem har været fantastisk.
Næste gang vi skal til Italien bliver det igen med jer som rejsearrangør.

(en glad og tilfreds kunde)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Helge og Pia fra Virum boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 24. til d. 29. juli 2009.

Vi har været meget glade for vores ophold ved Gardasøen Hotellet, byen, omgivelserne og naturen er helt i top.

Det er vores 3 tur med In-Italia og I skal bare have stor ros for jeres informationer hele vejen fra vi bestiller turen til vi er tilbage igen.
Det er trygt at rejse med jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ib og rejsefelleskap fra Frederiksberg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 25. juli 2009.

Kære alle. Det var en helt forrygende oplevelse at have de boliger og hotellet gennem Jer. Alt gik over fantastisk, og der var intet at klage over. Castillina in Chanti er et super sted, velbeliggende, og den lejlighed, vi fik, var med alt tilbehør og lå skønt med en lille have. Tæt på selve Castillina og et godt udgangspunkt for alle seværdighederne i området. Vi var yderst tilfredse. Venedig, som vi aldrig har besøgt, var mere spændende end jeg havde drømt om. Hotellet var udmærket og lå i gå afstand til alt.
Limone (Europa) har jeg besøgt tidligere, så det kender jeg yderst godt. Der var bare "for mange danskere" i selve Limone, men sådan er det jo altid dér. Jeg vil gerne anbefale Jer, og det yderst velfungerende service, I yder.
Det giver tryghed og viser interesse. Tak for det. Jeg fik selv anbefalet Jer fra andre som havde være glade for Jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map