Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og familien fra Arløv i Sverige boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 26. juni til d. 5. juli 2010.

Limone Sul Garda....Hotel Europa, det kan ikke beskrives med ord......det skal opleves. Min mand var til Alfa Romeos 100 års jubilæum i Milano, så jeg skulle med toget til Rovereto. Jeg havde vores to børnebørn på 10 og 14 år med. Domenico og Luisa havde sørget for der holdt en taxa til os, så det var bare at sætte sig ind, og nyde turen til Lago Del Garda. Bagagen, den havde min mand afleveret på hotellet to dage før, så alt var klar da vi ankom.

Nonna Luisa sad på sin plads og hilste kærligt på alle der kom. Dette hotel er som et hjem, større gæstfrihed skal man lede længe efter. Alle på dette sted gør hvad de kan for at man kan have en helt vidunderlig ferie. Har man specielle ønsker med hensyn til mad, bliver de opfyldt med et smil. Tjenerne ved den dejlige morgenmad møder en med et stort smil. Sofia hygger om gæsterne om dagen og Betina leger med børnene i poolen og spiller kort med dem.

Domenico er der om aftenen og sørger for at alle har det godt. Disse værter hjælper med alle spørgsmål om byen, landet og hvad man ellers gerne vil vide. Vores datter og svigersøn kom et par dage efter, det var deres første ferie i Italien, og de blev modtaget med åbne arme, fik det bedste værelse på hotellet, med kæmpe balkon. Man skal gøre sig selv den tjeneste at bestille med halv pension, for det er rigtig italiensk mad der serveres og i rigelige mængder. Vores datter måtte ind imellem give op og levne......det er et særsyn. Byen er meget hyggelig. Der er dejlige udflugts muligheder. Vores datter udtalte da hun skulle hjem....her skal jeg ned igen på dette hotel. Det var vores andet ophold på hotellet, men vi skal derned igen i uge 35 til næste år. 5 ***** til Hotel Europa

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Benedicte og Ejvind fra Kongens Lyngby boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 26. juni 2010.

På vej til et agriturismo nær Padova, hvor vi skulle tilbringe en uge, valgte vi at starte med fem dage på Hotel Europa i Limone v. Gardasøen. Normalt rejser vi til Italien, fordi vi elsker landet og gerne vil have mulighed for at opleve lidt af det italienske liv. Vi har også lært en del italiensk og synes, det er dejligt at få lov at bruge sproget, når lejligheden byder sig. Vi har været i mange regioner, og boet både på hoteller, Bed & Breakfast og Agriturismo’er og endog i en langtidslejet lejlighed i Umbrien.

Vi blev nok lidt skuffede over at havne midt i et meget dansk miljø, hvor ejerne og personalet talte flydende dansk, men har kun ros tilovers for hotellet. Der var en utrolig dejlig of afslappet atmosfære, og alle var meget venlige og servicemindede. Vi havde et godt værelse med en dejlig stor balkon med den smukkeste udsigt over søen og bjergene og et fint lille pool-område. Byen var lille og hyggelig, og der var direkte adgang til en smuk vandresti i bjergene

Efter de to første dage at have styrtet rundt for at finde gode, autentiske spisesteder til en rimelig pris, hvilket altid er svært i en turistby, besluttede vi os for at vælge halvpension resten af opholdet, og det fortrød vi ikke. Den treretters aftenmenu var fin, og derudover skal bemærkes, at morgenmaden bestod af en virkelig god og alsidig buffet, hvilket absolut ikke er en selvfølgelighed i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christel og rejsefælle fra Frederiksberg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 26. juni til d. 2. juli 2010.

Vi var meget glade for Limone og omegn. Hyggelig by som vi gjorde flittigt brug af. Dejlige sejlture til den anden ende af Garda søen er også et stort plus og en god oplevelse.
Hotel Europa levede helt op til vores forventninger. Yderst servicemindede og ualmindeligt venlige mennesker passede os op. Rigtig dejlig mad fik vi også. Der blev gjort rent på værelset hver dag - lidt usædvanligt, men dejligt. Så der var ingen grund til beklagelse. Tværtimod.
Man skal blot huske, at det er Italien, og at der er ret meget støj fra gaden og fra arrangementer på havnefronten. Det generer sikkert ikke unge mennesker, men hvis man kommer for at få fred, er det lidt vanskeligt at opnå der.
Vi nød vores ophold og den helt vidunderlige udsigt fra vores balkon og kommer gerne til Limone igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Grethe og Henning fra Vanløse boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 27. juni 2010.

Vi er nu kommet hjem fra en fantastisk ferie i Limone sul Garda. Jeg, Grethe, har været der 3 gange først i 70'erne. Det var dejligt at komme tilbage.
Limone er en rigtig hyggelig by, som er blevet udvidet meget og hele området er flot og hyggeligt at gå tur i.
Hotel Europa levede helt op til vores forventninger. Værtspar + personale var helt fantastiske og maden var bare så dejlig og der var rigeligt af den. Så vi har lige nogle kilo vi skal af med igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Wanda & Ole fra Herning boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 25. maj til d. 3. juni 2010.

Det går bare ikke med en kort beretning. Fordi vi er så lykkelige for alt omkring vores rejse, ophold og faciliteterne dernede.Wanda har aldrig været i Italien før, så alt var nyt og spændende.
Vejret var også med os alle dagene, så dermed et ekstra krydderi på ferien.
Ole var på Hotel Europe Limone Sul Garda for over 20 år siden, så det var også spændende, at møde hotel værterne igen. De er samme varme menneskser som dengang, og vi fik en 5 stjernet behandling, og en hyggelig sludder, hver eneste dag. Det samme var tilfældet over hele Limone by, hvor man følte sig aldeles velkommen: Om det var på et lille spisested, eller et større, hvor betjeningen var i top. Alle dagene var vi på ikke under 10 kilometer gå - ture, og altid et inspirerende indblik i, hvad den lokale befolkning foretager sig og lever.
Bl.a. var vi på to sejl - ture, til Riva og Malcesine: Optog video og mange faste billeder: Hver for sig charmerende byer, men de slår bare ikke citron byen LIMONE.
Vi lagde meget mærke til: Limone kommune er langt fremme i skoene, med hensyn til renovation og miljø. Hver morgen kom der små skralde biler, hvor alle havde sorteret affald i fire små containere. Mange af service bilerne i byen, kører på el- drift, og selv lysene ved fodgænger - overgangene, var med sol celler, og det impornerer os meget. Byen LIMONE er utrolig ren, og intet papir m.v. ligger nogen steder. Det lokale turist kontor yder en stor service, og personalet kan alle hoved sprogene. Yderligere har de et flot materiale om byen og Gardasøen.
Det lokale politi et meget venlige, og vejleder turister med et charmerende smil.

Vi var så heldige, at opleve en etape af Giro d´Italia, og det i sig selv, var Italiensk folkeliv i fuld udfoldelse, næsten hele dagen alle steder i byen. Mødte også den lokale pater, og han er bare en mand, med hjertet på rette sted, såvel privat, som i den katolske kirke.Som troende katolikker, var vi med til søndags messen, og hvilket "skuespil" - Som en ægte teater forestlling, hvor budskabet blev fortalt, så alle uden Italiensk sprog forstand, også var med hele vejen.

Tungt læssede med gode oplevelser, og mange Italienske ting og sager, fra bl.a. tirsdags markedet ved havnen i LIMONE, måtte vi rykke mod nord i går, men vi har selvfølgelig en ny plan for næste år, på samme tid. Hotel Europa og værelse 308. Vores Herning køkken, er nu pyntet med bl.a. Italiensk porcelæn, og skabene bugner af alle ingridienser, fra det "lokale" køkken i Limone. Idet vi på stedet, prøvede alle de Italienske retter, vi overhovedet kunne nå.

Som tidligere rejseledere i mange år, ser vi nok mere end de fleste, og hvilket syn for "guder" Kan meget varmt anbefale Gardasøen og ikke mindst LIMONE, hvor Maj og Juni er særdeles gode måneder, for de lidt ældre.De lune aftener, brugte vi til, at summere dagens mange oplevelser, tilsat aften lys i byen, der nok ikke findes bedre mange steder.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Byen er en perle og sikkert den hyggeligste sammen med Malcecine, så det er ikke sidste gang vi kommer der.
Er også et godt udgangspunkt for sejlture og f. eks udflugt til Ledrosøen. Traveture i området op til klostret m.v.
Vi har ikke været der i mange år og var overrasket over at området stadig bevarede sin skønhed, vi var der første gang i 1966 og alt er bevaret og vedligeholdt.
Hotel Europa svarer til forventningerne iflg. beskrivelser. Det var en stor overraskelse at de to indehavere kendte så meget om DK udover at de talte dansk. Der var en overmåde god servicering af gæsterne. Værelset var rent og pænt. In Italia har også ydet en god service, og vi kan finde på at vende tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Jannik fra Hornbæk boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 3. til d. 6. august 2009.

Blev vældig glade for byen og området omkring det nordlige af Gardasøen. Værelse ok. personale og ejer er super søde og venlige, og de taler dansk,et plus for nogle af os.
Tips: tag værelse med balkon til søen. Tak for den gode behandling fra in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map