Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mariann og rejsefælle fra Them boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 6. til d. 11. juli 2011.

I er et FANTASTISK rejsebureau at bestille rejse igennem . Jeg har aldrig oplevet sådan en service!!. Det er absolut ikke sidste gang at jeg booker ferieophold gemmen jer!!.
Hotel Europa er et FANTASTISK pardis at holde ferie . Vi er der i perioden 6.7-11.7.2011, og det var absolut for lidt tid!!. Det er 4. gang vi er på hotellet, og vi følte os som sædvanlig velkommen!!. Når vi bliver mødt med et kæmpe knus og “velkommen tilbage, dejligt at se jer” fra Sofia og Dominice, ja så føler vi os velkommen, og ferie er begyndt!. Hotellet er et superhyggelig hotel, med PERSONLIG betjening. Lige fra værtsparret, tjenerne og rengøringen!!.

Vi glæder os allerede til næste år!!. Vi er ikke i tvivl, så bliver det Hotel Europa i Limone sul Garda igen – bare længere tid! - Håber vi også næste år kan booke hotellet gennem jer!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og rejsefællen fra Greve boede på Castello di Ristonchi i Pelago fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011 og på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 2. til d. 8. juli 2011.

Jo tak vi havde en god og solrig ferie 32 -42´
Castello di Ristonchi : så er det prøvet ( det var en fejl ) men Antoniella, damen i receptionen var sød og rar. Der er bare for øde, for os.
Hotel Europa : altid rart at komme hjem til Limone, dejligt sted som kun kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels fra Silkeborg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 18. til d. 25. juni 2011.

Jeg blev betjent på 1. klasse af virkelig dygtige hotel folk på Hotel Europa Limone. Ankom kl 7.00 lørdag værelset var klar kl 8.00 efter morgenmad, jeg fik et privat værelse, det var ok. De hjalp med mail til tranportfirma Øster Lindet som sendte taxi fejl til Torbole hotel ideal. men jeg viste min bekræftelse fra In-Italia som overbeviste taxi driver at jeg skulle til Limone. Øster Lindet betalte 2 taxi turer til Reventlo opsamlingsted samt 2 jernbanebilleter fra Fredericia til Silkeborg. Det var den bedste tur til Italien. med 4 bjerturer som Dolomitten i klart vejr og Val Gardena. Jeg havde rigtig tøj med til kold bjergluft. Alle lokale borgere i Limone var positive og som jeg kendte fra 7 års tilbage venden. En super tur til 13 point af 13 mulige mange tak. for samarbejdet i høj klasse. Det blev 8 dages vidunderlige feridage. + 2 dage med bus nonstop. I alt 10 dage. Rabathæfte eller premiuskort til færge/både gælder kun i 3 dage med lidt dumt skænderi med færgefart 5 dage.. man bør give rabatservice for alle dage på hotel og udlevere disse rabathæfter straks. Der spares let 4 euro pr person. hver gang. Rabbathæfter bør vejledes på dansk samt særlige festdage, der manglede vejrudsigt på væg for de sidste 4 dage i info. Men det er småting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Margit og Mogens fra Gilleleje boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 26. maj til d. 2. juni 2011.

Vores ferie til Limone sul Garda på hotel Europa var meget tilfredsstillende.På Hotel Europa befinder man sig altid godt og bliver fint behandlet.Vi har været der flere
gange før. Rejseselskabet " In-Italia" har vi været absolut godt tilfreds med, alt har været planlagt fint i alle detaljer. Vi håber en anden gang og kunne benytte "In-Italia".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henning og følge fra Esbjerg boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 19. til d. 24. september 2010.

Hej med Jer. Vi havde en dejlig tur, med et fint hotel, Sofia og Dominik er et par søde og meget hjælpsomme mennesker, det gør også det hele nemmere at de begge taler dansk, stor tak til dem. Jeg vedhæfter et billede

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
John og rejsefælle fra Holmegård boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 16. til d. 21. august 2010.

Det var et meget flot område, men der var i vores uge alt for meget trafik så vi brugte alt for meget tid med at køre i kø på vores ture, og de lokale er ikke særligt tålmodige og kører meget tæt på fordi de sikkert er irriterede over at vi kører for langsomt i de uvandte omgivelser. Brug derfor færger og busser i stedet for at køre rundt selv.
Hotellet er fint, men det er et must at bestille værelse med balkon. Værtsparret er noget af det flinkeste, og så taler de dansk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sara og Mads fra Århus C boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2010.

Vi har haft en fantastisk dejlig tur.
Dog var det ret besværligt at komme fra lufthavnen til Limone. Jeg ved ikke, om det var os der var uheldige, men der gik ingen bus til Limone.
Men ud over transporten har vi nydt det.

Hotellet var fantastisk, de var søde og behjælpelige. Og fantastisk at de snakker dansk. Der var en dejlig stemning blandt gæsterne og personalet på hotellet var positive og glade. Faciliteterne og værelserne på hotellet var gode, der er slet ikke noget at sætte en finger på.
Limone er en dejlig og smuk by. Super hyggeligt.

Og vi har fået en god hjælp fra Jeres side.

Til de næstkommende vil vi sige, at man enten skal undersøge grundig hjemmefra, hvordan man kommer til Limone fra lufthavnen, ellers skal man næsten leje en bil fra lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og rejsefælle fra Randers NV boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 5. til d. 10. juli 2010.

Vi har været utrolig glade både for byen og området er utroligt smukt. Hotellet og menneskerne der var rigtig søde og imødekommende, man følte sig helt som en del af familien. Og så var det et stort plus, at de talte dansk, når man ikke selv forstår et ord italiensk.
Vi er alle fire helt enige om, at det bestemt ikke er sidste gang, vi har været der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bjarne og rejsefælle fra Kolding boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 18. til d. 22. juli 2010.

Vores oplevelse af Hotel Europa og Limone var følgende:

Ankom til hotellet søndag kl.:14:00 i høj solskin og 35 graders varme - fik nøgle til hotelværelse 311 på tredje sal. Værelset var nydeligt og meget rent med en flot udsigt over Gardasøen.
Personalet var søde og venlige, alle gæster snakkede med alle, de fleste var stamgæster der var kommet der i gennem mange år, og derfor kendte hinanden. Vi observerede kun danske gæster på hotellet.

Limone er en fantastisk flot by med sine stejle smalle gader og et vidunderligt klima, alt virker rent og velholdt i byen.

Tips til nye gæster på hotel Europa:
Spørg allerede ved ankomst om nøgle til køleskabet, samt om nøgle til værdiboks (det bliver nemlig ikke oplyst). Med over 30 graders varme har man brug for noget koldt at drikke meget tit! Køleskabet som i øvrigt koster 2 euro/dag er elendigt, hav køleelementer med og få dem frosset nede i restuanten.
Ved booking af værelse, spørg efter værelse på 2 sal eller derunder, et værelse på 3 sal med søudsigt er umuligt at sove i!!!! Man er nødt til at sove med åbne døre og vinduer, men der er så meget trafikstøj hele døgnet at søvn er umuligt! Tag en blæser med hjemmefra, det hjælper lidt!

Vi synes at in – italia har ydet en utrolig god service, og at Limone er en skøn by!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map