Anmeldelser af Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Europa

Super sted og omgivelser og meget flinke værtsfolk

Hotel Europa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Europa
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Hans fra Slagelse boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 9. til d. 13. september 2012.

Hotel Europa skal også have et par ord med på vejen. Hyggeligt sted. Fantastisk personale, alle småproblemer blev løst promte. Man bør måske gøre opmærksom på at stedet nærmest er en dansk koloni :-) Vi så det som en hyggelig ting efter en uge uden "dansk" selskab.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bridget og Erik fra Västerås i Sverige boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra 31. august til 5. september 2012.

Vi er kommet hjem efter en fornøjelig og interessant tur til Italien og Tyskland. Vi har taget toget a la InterRail - første stop var i Würzburg og siden til Verona og Hotel Piccolo. Den 31. august tog vi videre til Limone Sul Garda og Hotel Europa.
Hotellet var nær busstoppestedet og nær centrum. Værelset var OK, badeværelset lidt trangt og svag belysning, godt med en altan. Vi havde halvpension.
Men maden var under al kritik, man følte, at den var skrabet. Eksempel: Morgenmaden var spartansk sammenlignet Verona, "udrikkelig" kaffe, man kunne få en espresso i stedet uden beregning i følge servitricen, men det viste sig at man tog sig betalt for det, da vi tjekkede ud. Kun juice, intet vand til morgenmad. Der var dog yoghurt, müsli og brød. Middag: Kedelig, fantasiløs og smagløs menu, småt anrettede portioner, et brød per bord, uanset om man var to eller én person. Ingen fornemmelse af, at man var i madlandet Italien. Halvpension på Hotel Europa er ikke noget, vi vil anbefale. Vi fandt gode restauranter i byen, hvor vi havde frokost, både på andre hoteller og hosterior.
Limone er en hyggelig lille by med en interessant historie og god information om, hvad man kan lave, når man er der, gratis internet på biblioteket. Flere små interessante museer, bådforbindelse til andre byer på søen, fyrværkeri og musik på søndage aftener, vandreture i bjergene, omend en smule hårdt, da det er ganske stejlt. Vi gik vej 101 næsten til toppen, gode vandrestier.
Godt hvis I kan skaffe flere steder at bo i Limone - vi spiste en god frokost på et 4-stjernet hotel, som havde halvpension på niveau med Europa og var godt placeret tæt på stranden.
Sammenfattende er vi meget tilfredse med vores tur og In-Italias udvalg og support. Vi giver ofte vores bekendte tips om jeres fantastisk hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Ole og Annie fra Fredericia boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 19. til d. 31. august 2012.

Vi kan bestemt anbefale booking gennem In-Italia, det har været nemt og ingen ubehagelige overraskelser.
Hotel Europa har vi været RIGTIG glade for, dejlig afslappet atmosfære, rare værter, god mad og god beliggenhed i forhold til centrum / sø-promenade. Ture i bjergene vest for Limone kan anbefales, bla. til Tenno søen og en dagstur til Idro og Ledro søerne er også smukke naturoplevelser. Men ellers bare være ved Gardasøen, som er noget af det skønneste

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mariann og familie fra Them boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 31. juli til d. 7. august 2012.

Turen gik som sædvanlig rigtig godt - Nu er det 6. gang at vi holder vores sommerferie på Hotel Europa i Limone, og det er heller ikke sidste gang. Hele stemningen på Hotel Europa er dejlig, venlig og afslappet! En nydelse af en sommerferie!! Værterne nurser virkelig om sine gæster – noget jeg ikke har set i så stor en grad andre steder. Det er virkelig en fantastisk oplevelse. Udover værterne, ja personalet i det hele, så er maden virkelig i højsæde!. Dejlig morgenmenu og et fantsktisk aftenmåltid man skal sætte til livs hver aften . En superdejlig oplevelse i år, var at I fra In-Italia sendte en mail om mulig benzinstrejke i Italien i den periode vi var der. Heldigvis oplevede vi ikke nogen strejke, men TAK for oplysningen!!. Så kunne vi jo tage højde for om vi ville kører disse dage og huske at få bilen tanket op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Judith og rejsefælle fra Mørke boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi har haft en rigtig dejlig tur, og har kun ros til overs, både til jer for super service – as usual – og Limone er bestemt et dejligt og smukt sted. Hotellet er fin, fin med et dejligt værtspar (søster og broder), så alt i alt: super.

Vi kommer igen på in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og Birgit fra Frederiksværk boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Endnu engang en velfungerende oplevelse at booke gennem jer.
Denne gang var vi på besøg på Hotel Europa i Limone sul Garda. Vores lille historie er, at vi var lidt sent ude med bestillingen og så så hotel Europa, som jeg pludselig kunne huske at have været på som barn for mere end 40 år siden dengang med Tjæreborg Rejser. Min ægtefælle kiggede lidt idet hun opdagede, at hun også havde været der som barn med hendes skole i Køge, så vi måtte bare prøve dette Hotel.
Sandelig om ikke vi kunne genkende tingene men de var opdateret til dagens forventninger til et hotel i den lidt prisfornuftige middelklasse, fakta er at der siden 70'erne er lavet svimmingpool og dejligt toilet og bad på værelserne.
Vi fik værelse 113 med udsigt over søen vindue i badeværelset da det var et gavlværelse og kig til Hotellets Urtehave hvor kokken hver dag hentede salater citroner, appelsiner oa. ting til hotellets menu.
Et utroligt flinkt og imødekommende søskendepar der er værter og dansk kan de også.
Vi var på ½ pension og det var meget fornuftigt i prisen men man skal ikke fovente den store gastronomi men god Italiensk-dansk indspireret mad i ikke for store potioner, den flaske vin du køber til maden og måske ikke tømmer kan du få opbevaret i vinkøleren til næste dag, dermed kan du have en flaske Hvidvin eller Rose til Forretten og en Flaske god rødvin til hovedretten uden det ender med en lille fjer på for at få drukket begge flasker til et måltid. Der går en meget stejl brolagt sti op på venstre side af hotellet den enden ca 8 km oppe i bjerget der er en lille taverna inden skoven starter.
Alt i alt en skøn oplevelse vi kommer gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jimmy og Hanne fra Hedehusene boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2012.

Først og fremmest tak til In-Italia for en som sædvanlig godservice, og man må sige at jeres beskrivelse af hotel Europa
er ramt lige i øjet :)
Kan kun rose hotellet som har en fantastisk beliggenhed, med den skønneste udsigt ud over søen og bjergene,
man ønsker næsten ikke at forlade den dejligt store balkon :)
Betjeningen på hotellet, er hyggelig og utrolig familiær, man føler
sig som en del af en familie, og deres hjælpsomhed og gode humør er skønt.
Kan kun anbefale hotellet varmt, og vi er tilbage næste år... kan næsten ikke vente :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels Kjær fra Danmark boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 30. juni 2012.

Hotel Europa var et godt hotel med betjening på dansk. Men lille p. plads til biler som kan henvises til p.hus 100 m væk. Maden var god og mange danskere kommer fast her år efter år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Hardy og familie fra Danmark boede på Hotel Europa i Limone sul Garda fra d. 30. juni til d. 6. juli 2012.

Vi er vendt hjem efter endnu et dejligt ophold på Hotel Europa. Jeg kan kun tilslutte mig den lange række af positive tilkendegivelser på hjemmesiden om stedet og værterne. Det var vort ønske at mødes med vore børn og børnebørn hos Sofia og Domenico, og det blev den succes, vi havde håbet på. Det er min fornemmelse, at "ungerne" vil vende tilbage til Hotel Europa en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map