Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Har udsigten stort betydning for dig er Hotel Europa et oplagt valg. Her kan du nyde udsigten til bjergene og søen fra hotellets dejlige pool, fra restauranten og fra balkonen på størstedelen af værelserne. Med den korte afstand til bjergene, søen og ikke mindst Limone Sul Garda, er mulighederne for at opleve den ægte Gardasø-stemning optimale.

Dansktalende ejere

For efterhånden mange år siden var Hotel Europa centrum for Tjæreborgs aktiviteter i Limone, og på den måde lærte familiens børn Sofia og Domenico, som driver stedet i dag, et perfekt dansk sideløbende med en masse andre sprog.

Læs mere om Hotel Europa

Vandreture og smukke udsigter

Da nogle af de mange spændende vandreture i området starter lige uden for hotellets dør, er Hotel Europa et oplagt valg, hvis man ønsker en aktiv ferie. Gennem de seneste år er det blevet et populært tilholdssted for især engelske grupper af vandreturister, der mest kommer i foråret og efteråret. Det har sat et nyt og spændende præg på hotellet, og dagens ruter drøftes ivrigt med hotellets andre gæster under morgenmaden. Har man ikke lyst til at vandre, er der rig mulighed for andre oplevelser i området, og Sofia og Domenico er altid villige til at komme med gode forslag. Dog er udsigten til søen og kirketårnet i Limone så betagende fra hotellets pool og terrasse, at det kan være fristende at blive 'hjemme'.

Grøntsager og frugt fra egen have

I restauranten severes der i videst muligt omfang grøntsager og frugter fra hotellets egen køkkenhave. Om søndagen kan man tilmed være heldig at få nyfanget fisk - som regel aborre, der er hevet i land af den lokale fisker. På grund af pladsmangel er det forbeholdt a la carte-gæsterne at spise på den udendørs terrasse. Dog kan hotellets halvpensionsgæster nyde både desserten og kaffen herude, hvis de da ikke hellere vil blive inde restauranten, hvorfra trafikken stort set ikke kan høres, og udsigten til søen tilmed er lige så vidunderlig. Her findes desuden en lille reception, hvorfra der er elevator til de øvrige 3 etager samt en hyggelig bar. Poolen med tilhørende liggestole ligger i forlængelse af terrassen og baren, så der er kun få skridt mellem solbadning og en kølig drink! Hotellets parkering kan benyttes mod betaling. I højsæsonen bliver parkeringspladsen hurtigt fyldt op, men så ligger Limones store parkeringshus blot få skridt derfra.

50 værelser - de fleste med balkon og søudsigt

De ca. 50 værelser er meget enkelt indrettet og har alle satellit TV, værdiboks (mod betaling) og bad med bruser, toilet og hårtørrer. De fleste værelser vender mod søen, mens enkelte vender ud mod bjerget, hvilket der er en del gæster som efterspørger, da det ikke kan undgås, at vejen giver noget trafikstøj. Alle enkeltværelser vender dog mod bjerget, og har ikke balkon. To af værelserne med balkon og søudsigt har plads til to ekstra opredninger i sovesofa (bedst til børn under 12 år).

Læs om værelserne på Hotel Europa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map