Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Du Lac

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du har en drøm om at bo på et godt hotel i rolige omgivelser lige ud til Gardasøen, og alligevel have gåafstand til en af de hyggelige byer, så er Hotel Du Lac et rigtig godt bud. Hotellet ligger i et stort grønt område lige syd for byen Limone sul Garda, som er en af de mest pittoreske ved hele Gardasøen, og som samtidig har været en favorit blandt danske turister i mange år. Hotellet er et godt valg, både hvis du rejser alene, som par eller som familie, og er familiens yngste med, er der også en lille børnepool i haven. Hotellet ligger så du har morgensol og udsigt mod byen Malcesine og bjerget Monte Baldo, så smukkere bliver det ikke.

Et overflødighedshorn af udflugtsmuligheder

Limone er et godt udgangspunkt for at tage på udflugter i området ved Gardasøen. På en dagstur kan du både nå til Verona og Venedig, men hvis du bliver i nærområdet er der mange muligheder både i de hyggelige bjerglandsbyer i Tremosine og Tignale, men også de smukke bjergsøer som Ledro, Tenno og Toblino. Kører du en tur til Lago Toblino, som ligger nord for Gardasøen, kan du også drikke kaffe på det smukke slot, som ligger i søen. Hvis du vil ud at sejle, går der mange både fra havnen i Limone, som både sejler mod nord til Riva og Torbole, men også mod øst til Malcesine og så videre ned gennem søen. Hører du til de aktive, er den nordlige del af Gardasøen et sandt paradis, hvor du både kan sejle, windsurfe, paraglide, cykle, vandre og meget meget mere. Derfor er Gardasøen ikke bare et perfekt feriested for familier og ældre mennesker, men så absolut også for den unge og aktive generation. Hvis ikke du vælger at spise på hotellet eller på restauranterne i Limone, kan vi også anbefale de mange hyggelige spisesteder i bjergene, hvor antallet af turister er yderst begrænset.

Læs mere om Hotel Du Lac

Benyt dig af de mange faciliteter

På hotellet er der plads såvel til familier med børn som til par, der søger intimitet og hygge. Blandt de services som hotellet tilbyder er der reception, restaurant, bar, swimmingpool med indbygget barnebassin og tilhørende solterrasse, pool-bar med let frokostservering og welness-center med bassin og mulighed for massage og skønhedsbehandlinger. Det er desuden muligt spille tennis i den nærliggende tennisklub, hvor du har mulighed for at leje sko og ketcher, men også kan bestille undervisning med træner, hvis du har brug for det. Ankommer du i bil, har du mulighed for at parkere på hotellets private parkeringsplads.

Komfortable værelser med balkon

Hotel Du Lac har i alt 96 værelser i forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet og stilen varierer, men alle har som minimum balkon, satellit TV, minibar, wi-fi, telefon, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Du Lac

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Du Lac

Læs personlige anmeldelser af Hotel Du Lac som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Du Lac. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Du Lac

børnevenligt hotel med god aftensmadrestaurant

En god børnevenlig pool-afdeling og tæt på søen. God idé med faste liggestole per værelse. Restauranten om aftenen havde gode måltider for os med halvpension, dog manglede deciderede børnemenuer, men personalet var venligt. Ligeledes et godt wellness/fitness område med venligt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Du Lac

Meget god service, meget rent inde og ude. God standard på værelset og også badeværelse. Finfin morgenmad. God middag, måske lidt kedeligt til middag. Ville ønske at spise udenfor i haven. Næsten bare tysk. Vi var de eneste skandinaver.

Læs mere
 
search map