Anmeldelser af Hotel Cristina
 
Hotel Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

SUPER DUPER

Efter 8. ferieophold på hotel Christina er intet forandret. Alt er perfekt, og det er fra rengøringspersonalet, til samtlige tjenere og køkkenpersonale og til receptionen samt til mini-bus-chaufførerne. Værelser og specielt morgen- og aftenbuffet er super duper...sikke et udvalgt. Det er dejligt at møde alle og snakke med alle, der er jo mange af de ansatte, jeg kender fra alle årene . Der er god stemning over hele linien. Dette var mit 37. besøg i Limone, og kommer igen og igen. Har i mine yngre dage boet på 4 andre hoteller i Limone, men Christina skiller sig klart ud, som det bedste af det bedste, og kan varmt anbefales som rejsemål til gæster, som måtte være i tvivl.

Anbefaling til kommende gæster

Oplev aftenstemning ved at lytte til musik på hotellet hver tirsdag, onsdag og fredag. Der er også mulighed for at få en dans. Tag med mini-bussen ned til centrum og nyd det idylleriske liv i den charmerende havneby. Tag en sejltur og besøg andre byer omkring Gardasøen. I centrum bør man besøge de bagved liggende gyder og indsnuse livet der. Langs promenaden er et besøg hos Jacky en stor oplevelse med fremragende mad og betjening. Selv om byen er lille, er der oplevelser nok til en god ferie på en 14 dages tid, og man tager ikke skuffet hjem.

Hotel Cristina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Cristina
Standardværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Cristina
 
search map