Anmeldelser af Hotel Cristina

 
Hotel Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Cristina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cristina som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cristina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Heidi og familien fra Viborg boede på Hotel Cristina i Limone sul Garda fra d. 4. til d. 14. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Det var en pragtfuld by og et dejligt hotel vi var på, men vi vendte jo også tilbage dertil af samme grund (var der for 3 år siden). Der er ikke særlig meget by men det er utrolig charmerende og romantisk. Det er en dejlig overvældende fornemmelse at bo omgivet af bjerge.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja det var mindst lige så vidunderligt at være der som for 3 år siden. Denne gang var vi 1 mere i familien og vi fik et godt værelse hvor der var god plads til os alle.

Har I tips til de næstkommende?
Tag afsted og oplev det.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Rigtig god valuta fo pengene

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pernille Ranch og familie fra Græsted boede på Hotel Cristina i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 3. juli 2008.

Vi har haft en virkelig skøn ferie og det er ikke sidste gang vi besøger Limone sul Garda. Hotellet var også en klasse for sig. Vi havde jo bedt om at få to værelser helst ved siden af hinanden. Et til forældrene og et til vores 2 tolv-årige piger, det fik vi og vores værelse var opgraderet til en suite. Alle på hotellet var venlige og hjælpsomme. Vi havde valgt halvpension som vi også var tilfredse med, man gik ihvertfald ikke sultne fra borde. Der er også underholdning hver aften og flere slags, så man kunne vælge alt efter smag og behag. Hvis man kan lide at trave op og ned og ikke er gangbesværet, så er byen perfekt og ikke mindst bjergene omkring hotellet, som man også kan vandre i. Vores bil fik ihvertfald en velfortjent pause. Byen er rigtig hyggelig, og har mange rigtige hyggelige cafe´er og barer. Limone sul Garda ligger også ideelt til en tur til Riva eller Malcasine via båd og derfra udflugter enten i svævebane, bjergvandring eller byture. Vi har også været meget tilfredse med Jer (In-italia) vi har fået hvad vi blev lovet og I har gjort et godt stykke arbejde. Tak skal I have.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tove fra Sunds boede på Hotel Cristina i Limone sul Garda fra d. 13. til d. 19. oktober 2007.

Vi boede på Hotel Christina l Limone sul Garda i uge 42 2007.
Vi ankom efter køkkenet var lukket, men der var lavet en dejlig kold platte til os, som vi nød med velbehag, sammen et glas kold hvidvin fra de lokale vinbønder. En dejlig velkomst fra hotellet side. Hotel Christina er absolut i topklasse af en 3 stjernet hotel at være. Personalet forkæler dig og udsigten er noget af det skønneste at vågne op til.
Vi brugte dagene på at opdage Limone. Den 1. dag gik vi af stejle gader op ad til et gammelt kloster, som i dag er omdannet til La Limonaia Del Castel. Det er absolut et besøg værd og koster 1 euro pr. person. Vi hyggede os med at gå i byen og opdage nye gader og stejel stier, men nød også en stille øl på havnen, hvor udsigten er pragtfuld.
Dag 3 tog vi til Lazise del Garda, hvor der blev afholdt et market, som giver os julelys i øjene. Der kan du købe alt fra mad til nye sko.
Vi besøgte også Peschiera del Garda, som vi kender fra tidligere ferie i 2003, en hyggelig by at opholde sig i. Vi nåede også at se Sirmione del Garda, da vores yngste søn boede der under hans deltagelse som fodbolddomer i Limone Cup. Det er ikke sidste gang at vi tager til Gardasøen. Den har helt klart vundet vores hjerter.
Personalet hygger om dig med frisk frugt på værelset, frie drikkevarer til din mad og altid smilende trods travlhed.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte jeres service, som også er helt i top.
1000 tak fra os alle 4 for en god og afslappet ferie, hvor vi ikke skulle tænke på andet end at slappe af og nyde den smukke natur

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anette og Jesper fra Ålborg boede på Hotel Cristina i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 20. juli 2007.

Vi var super tilfredse! Vi tænkte på om vi fik et bedre værelse end vi betalte for - vi havde rum 304?

Maden var udmærket og hotelområdet var flot og frodigt! Meget flottere og bedre end vi havde forventet af tre-stjernet.

Vi vil helt sikkert tage derned igen.

Gåturen til søen og tilbage var ikke slem - det gik hurtigt.

Det var virkelig "value for money" og vi kan forstå (på gæsterne på naboværelset), at der er mange stamkunder. Gratis drikkevarer til maden og parkering i garage - det er de små ting der tæller.

Limone er som enhver anden (for os intetsigende) turistby, men vi kom kun for at slappe af, spise godt og nyde varmen, så det var perfekt. Vi var mest på hotelområdet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lars og rejsefæller fra Lystrup boede på Hotel Cristina i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 19. oktober 2006.

Vi havde en meget fin tur. Hotellet var tip top, vi fik de bedste værelser på hotellet, selvom vi kun havde bestilt de næstbedste. Området var perfekt til trekking, som var hovedformålet med turen. Mad og vin levede fuldt ud op til forventningerne, og priserne var mere end i orden. Søen er smuk, og der var rigeligt plads på gader og restauranter. Vi giver topkarakter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map