Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Cristina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cristina ligger i rolige omgivelser på bjergskråningen over Limone sul Garda med flot udsigt over Gardasøen og bjergene.

Benyt hotellets mange faciliteter

Her bor du på et hotel med en lang historie og mange stamgæster - gennem årene har det gennemgået flere ombygninger og udvidelser. Her bor der over 450 gæster i den mest travle periode, så du vil ikke savne selskab og heller ej vil dine børn savne legekammerater. Hotellet tilbyder minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - mod betaling - alternativt kan man gå til søen på ca. 1/2 time. Hotellet har parkeringsplads, stor have, pool, restaurant og bar. Receptionen er fælles med nabohotellet San Pietro, der er mest velegnet til et voksent publikum.

Læs mere om Hotel Cristina

Enkelt indrettede værelser

Hotellets 180 værelser er enkelt indrettede og har alle minibar, telefon, sat-TV, værdiboks og bad / toilet med bruser eller karbad, og hårtørrer. Med undtagelse af enkeltværelserne hører der balkon eller terrasse til alle værelser - nogle også med søudsigt enten delvist eller panoramisk. Hotellet er velegnet til familier, hvorfor de fleste værelser har mulighed for én eller to opredninger. Vær opmærksom på, at kun superior- og panorama-værelserne har aircondition, som tændes i den varmeste periode af året i bestemte tidsrum efter direktionens vurdering.

Læs om værelserne på Hotel Cristina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map