Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Cristina

 
Hotel Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cristina ligger i rolige omgivelser på bjergskråningen over Limone sul Garda med flot udsigt over Gardasøen og bjergene.

Benyt hotellets mange faciliteter

Her bor du på et hotel med en lang historie og mange stamgæster - gennem årene har det gennemgået flere ombygninger og udvidelser. Her bor der over 450 gæster i den mest travle periode, så du vil ikke savne selskab og heller ej vil dine børn savne legekammerater. Hotellet tilbyder minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - mod betaling - alternativt kan man gå til søen på ca. 1/2 time. Hotellet har parkeringsplads, stor have, pool, restaurant og bar. Receptionen er fælles med nabohotellet San Pietro, der er mest velegnet til et voksent publikum.

Læs mere om Hotel Cristina

Enkelt indrettede værelser

Hotellets 180 værelser er enkelt indrettede, noget slitna og har alle minibar, telefon, sat-TV, værdiboks og bad / toilet med bruser eller karbad, og hårtørrer. Med undtagelse af enkeltværelserne hører der balkon eller terrasse til alle værelser - nogle også med søudsigt enten delvist eller panoramisk. Hotellet er velegnet til familier, hvorfor de fleste værelser har mulighed for én eller to opredninger. Vær opmærksom på, at kun superior- og panorama-værelserne har aircondition, som tændes i den varmeste periode af året i bestemte tidsrum efter direktionens vurdering.

Læs om værelserne på Hotel Cristina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cristina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cristina som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cristina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Cristina

Kedelig service, skøn beliggenhed

Er der noget man skal glæde sig over på Hotel Cristina så er det beliggenheden, trukket godt tilbage fra byen, liggende på bjergsiden, med den fantastiske udsigt over by og sø man kan forestille sig. Men dette er også det eneste positive der er at sige om dette sted. Betjeningen er uden smil grænsende til det sure i såvel reception som bar/restaurant . Selve hotellet og især værelset er utroligt nedslidt. Utroligt at det kan få tre stjerner. Morgenmads restaurant er et sandt mareridt der mest af alt minder om en kæmpe lejrskole med larm og mange mennesker, med dårlig kvalitet i mad som man ikke skulle tro var muligt i Italien. Servicen nærmest ikke tilstede. Et sted der bestemt ikke er et genbesøg værd. Heldig for os havde vi kun booket to overnatninger her.

Læs mere

Super godt !!!!!!!!!!!!!!!!!

Da jeg har været gæst på Cristina så mange gange nu, så er det måske svært at være total objektiv.......men da INTET har ændret sig fra første gang, så har jeg det som blommen i et æg der......har det så godt sammen med ALT personale, snakker meget med dem, og har det sjovt me dem........

Selvfølgelig er der mange forskellige gæster, mange rigtige søde og snaksaglige, men desværre også uhøflige gæster, nogle tror de "ejer" det hele......og desværre nogle, der spiser MEGET grimt, tale med mad i munden m.m.

Læs mere

Dejligt hotel med fin udsigt over Gardasøen

Maden var okay og ikke mere. Brødet til morgenmaden var kedeligt og æggene ikke kogt længe nok. Ellers var alt andet som sådan fint. Shuttelbussen til byen var dejligt, da hotellet ligger højt oppe (25 min op ad meget stejle gader).

Læs mere

Alt var som det skulle være.....og altid har været !!!!!

Lige fra man kommer til receptionen føler man sig velkommen, og det samme gælder i spisesalen, og hvor man ellers befinder sig.....Jeg har været på Christina nu mange mange, og det er den samme samlede vidunderlige oplevelse, jeg har fået hver gang.....og derfor også et hotel, jeg vil vende tilbage til i årene fremover......Dette var kort.......men min sande beskrivelse af mit indtryk af Christina.......

Læs mere

Skønt gensyn

Vi var på brylupsrejse for 47 år siden og boede der på samme hotel, så det var skønt at være der igen. Vi var blevet lidt ældre, men erfaring er jo ingen skade. Skønt ophold og skønne omgivelser. Dejlig mad og betjening og vejret vil vi også gerne rose
Vi kommer gerne igen

Læs mere

SUPER DUPER

Efter 8. ferieophold på hotel Christina er intet forandret. Alt er perfekt, og det er fra rengøringspersonalet, til samtlige tjenere og køkkenpersonale og til receptionen samt til mini-bus-chaufførerne. Værelser og specielt morgen- og aftenbuffet er super duper...sikke et udvalgt. Det er dejligt at møde alle og snakke med alle, der er jo mange af de ansatte, jeg kender fra alle årene . Der er god stemning over hele linien. Dette var mit 37. besøg i Limone, og kommer igen og igen. Har i mine yngre dage boet på 4 andre hoteller i Limone, men Christina skiller sig klart ud, som det bedste af det bedste, og kan varmt anbefales som rejsemål til gæster, som måtte være i tvivl.

Læs mere
 
search map