Anmeldelser af Hotel Caravel & Villa Eden

 
Hotel Caravel & Villa Eden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Caravel & Villa Eden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Caravel & Villa Eden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Caravel & Villa Eden som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Caravel & Villa Eden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kristine Ansted og familie fra Hørsholm boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 25. juli til d. 1. august 2012.

Vi havde 7 dejlige og solrige dage i Limone Sul Garda på Hotel Caravel.
Vi rejste med vores to drenge på 2,5 og 5 år - som nød turen.
Hotel Caravel er særdeles børnevenligt, hvorfor jeg med ro kan anbefale hotellet til familier med børn eller rejsende, der bare elsker børn - (ikke særlig velegnet, hvis man ikke har børn eller bare elsker børn).
Mine drenge lærte at svømme - specielt den ældste, som ellers har gået to sæsonnen i den lokale svømmeklub. Der er to pool-områder, hvor det ene har en børnene pool, olivenlund og så en legeplads :O)
Personalet yder en prima sevice, og der gøres noget særligt ud af børnene, bl.a. er der ansat en til at underholde børnene om eftermiddagen og aftenen - så der er lidt tid til voksen afslapning.
Maden bliver først serveret kl. 19.00 - hvilket var sent for vores børn. Den yngste faldt i søvn over maden to af aftenerne.
Maden var lidt skuffende, da vi havde regnet med frisk italienskbrød med salt oven på m.m. - og vi fik tørre kuvertflutes før hver frokost og til morgenmaden. Ellers var der alt som hjertet kunne ønske til morgenmaden inkl. et glas Moscato :O)
Ved aftensmaden var desserten og salatbaren det bedste, det øvrige levede ikke op til resten af hotellets standard :o( Der var madmæssigt tænkt på børnene, da der de fleste dage blev serveret en børnebuffet (hovedsagligt bestående af mad lavet i friture).
Hotellet er fuldt med tyskere, så kan man tysk, er det lettere at gebærde sig.
Man kan få de største og bedste is deserter - hvilket varmt kan anbefales, specielt på spisestedet på rivieraen i Limone.
Hotellet ligger i en passende gåafstand til byen, hvor vi gik aftentur m.m. (klapvogn til den yngste var nødvendig).
Herudover lejede vi en motorbåd og sejlede selv rundt på Garda søen i 2,5 time - prima :O) - (Rent a boat).
Resten af tiden brugte vi på hotellet ved poolen, på altanen med udsigt over søen og legepladsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Christel og familie fra Danmark boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 11. til d. 14. juli 2012.

Vores første møde med In-italia har været meget positivt og professionelt. Hotel Caravel er et rigtig fint hotel (italiensk standard taget i betragtning). Da det er et hotel, hvor der kommer mange tyskere,
og det er positivt ment, så er der virkeligt styr på tingene f.eks. stod der en barneseng på værelset da vi ankom og en
barnestol ved vores faste bord i restauranten. Personalet var meget søde og venlige, ikke mindst over for børn.
Både Limone og Riva del Garda er hyggelig og spændende byer. Vi har besøgt begge byer flere gang i løbet af de sidste 10 år.

Residence Evanike er et perfekt sted for børnefamilier. Fantastisk pool med kun 10 cm. dybt vand nogle steder.
Vi boede i en lejlighed med have på begge sider og direkte til poolen. Super.
Også lækkert med p-klæder med aflåst garage. Bedste lejlighedskompleks vi har besøgt.
Bibione er i det hele taget og fin by for børnefamilier. Vi har besøgt byen et par gang før.
Et par tip om byen:
Der er rigtig mange ens og dårlig restauranter, hvor tjenerne kun venter på at du bliver færdig med at spise og nye
kunder kan komme til. Vi kan anbefale Restaurant Pineda. Ligner ikke meget ude fra, men inde bagved en rigtig hyggelig palmehave med forskellige niveauer. Udemærket betjening. Fint menukort.
Hvis man vil til stranden skal man vælge den allersidste ude i Bibione Pineda. Fin børnevenlig strand med solstole. Ikke så bred
som mange af de andre strande i området.
Men alt det gode kan for nogen blive ødelagt af den ulidelige kø fra Bibione og helt ud til motorvejen ( Ca 25 km.) på hjemrejse- dagen (lørdag). Den urealistiske løsning en ny motorvej. En anden, kør hjem fredag eller meget meget tidligt lørdag morgen.
En mulighed kunne også være at nogle rejseuger hed fredag-fredag eller søndag-søndag.
Men alt i alt var det en super dejlig rejse for os alle tre.
Vi køber meget gerne rejse gennem in-italia igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lone og familien boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 3. juli 2011 og på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia fra d. 3. til d. 7. juli 2011.

Det er tredje gang vi bor på dette hotel og endnu engang har vi været meget tilfredse med opholdet. Hotellet er rent og pænt med rummelige værelser og har gratis parkering til bilen. Vi havde som sædvanlig halvpension. Maden er god og meget varieret, da man selv kan vælge mellem flere forskellige retter. Tidligere har det imidertid gået lidt trægt mellem de 4 retter, men i år var det en behagelig overraskelse, at retterne kom i et fint tempo.
Personalet er meget imødekomne og hjælpsomme og det er bestemt ikke sidste gang vi bor på det hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Brian Skov og familie fra Odense Sv boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 22. til d. 25. juli 2009.

vi havde en rigtig god ferie til Limone sul garda. Limone er en flot by, hvis man ikke har været ved Gardasøen kan det ikke beskrives hvor flot det er - det skal opleves. Hotel Caravel er et af de bedste hoteller vi har boet på. Stedet er flot og velholdt, dejlige store værelser rent og pænt overalt inde som ude. Poolområderne er også dejlige med en fin pool til børnene, og solstole til alle. Personalet var flinke, der var sågar en af tjenerne som kunne enkelte danske ord. ( men det var nok pga vores lyshåret datter ). De har ikke haft så mange danskere de sidste år, det er jo en skam synes vi efter den behandling vi har fået. Det kan vamt anbefales, det er bestemt et sted vi vil komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Michael fra Dragør boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 24. juli til d. 1. august 2007.

Vi er netop vendt hjem fra en dejlig tur i Italien. Området omkring Limone er meget smukt og langt fra rigtig "turistet". Vi boede på en dejligt hotel med god værelsesstandard, fine faciliteter både inde som ude og meget serviceorienteret personale. Opholdet var incl. halvpension og maden såvel morgen som aften levede fuldt op til vores forventninger. Selve spiseområdet var måske lidt "spisesalsagtigt",men det lærte vi at leve med.

Alt i alt et meget tilfredsstillende ophold, og det er ikke sidste gang vi har besøgt området.........

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Naja fra Herlev boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi har haft et skønt ophold i byen Limone ved Gardasøen. Vi boede på hotel Caraval, som er et skønt og familievenligt hotel, hvor maden er helt i top. Eneste minus er de sene spisetider, hvor man først får serveret maden omkring kl.20.00. Det er ikke helt holdbart, hvis man rejser med et lille barn, som er vant til at blive puttet kl.19.30. Hotellets tjenere var dog meget opmærksomme på vores situation, hvorfor vi ofte fik mad som nogen af de første. Vi har haft en skøn ferie og er blevet meget interesserede i at se mere af Italien og Gardasøen. Alt har fungeret fint, og alle jeres oplysninger om Limone og selve hotellet og dets standard har levet op til vores forventninger

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Else og Bent fra Rønde boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 15. til d. 21. april 2007.

Vi har haft en pragtfuld uge i Limone på Hotel Caravel & Villa Eden. Vi boede efter ønske på værelse med udsigt over søen og den er jo smuk både om dagen og om aftenen. Vi blev modtaget af en meget sød dame i receptionen, hvor vi fik alle informationer om hotellet og oplysninger om hvilke muligheder der var for udflugter i den kommende uge.
Personalet gjorde alt for at gøre opholdet behageligt, både stuepigen der holdt værelset skinnende rent og tjenerne i restauranten, der altid var smilende og opmærksomme. Maden var lækker og flere gange i den uge vi var der, blev der serveret gallamiddag med lokale specialiteter og efterfølgende var der levende musik i baren.
Limone har en hyggelig havnefront, både ny og gammel, hvor man kan følge turbådenes afgang og ankomst. Ligeledes er de små smalle og meget skrånende gader i byen spændende at udforske. En spadseretur i den kommunale park, der ligger lige foran hotellet, kan anbefales. Der er mange skønne planter og blomster og et museum hvor temaet er citrondyrkning (gratis). Vi kørte en tur rundt om søen og fandt ud af vi bedst kunne lide området mod nord, da den sydlige del var lidt for meget tivoli for os. Alt i alt en ferie der levede op til vore forventninger og det er ikke sidste gang vi tager til Hotel Caravel & Villa Eden i Limone.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Helen og mand fra Rødovre boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 16. til d. 21. oktober 2006.

En efterårstur i uge 42 til Limone sul Garda til hotellet Caravel Villa Eden.
Hotellet er pragtfuldt beliggende lidt højere end selve byen Limone ca 250m. Et skønt hotel med de dejligste mennesker. En service ud over alle grænser får man i spiseresturanten, hvor alle tjenerne både morgen og aften har tid til smil og hygge.
En skøn udsigt over søen fra altanen giver anledning til at nyde et glas rødvin fra regionen efter en tur enten rundt om søen eller bag om mod Ledro søen. En tur op mod dolomitterne kan også anbefales ligesom en tur til Verona der kun ligger en time væk. Et hotel vi gerne vender tilbage til med tak for en uforglemmelig oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inger-Lise og Niels fra Herlev boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Limone er en meget hyggelig by. Der er butikker for enhver smag, havneområde og en meget hyggelig strandpromenade.

Hotel Caravel som vi boede på, var bare helt i top. Vi fik en meget varm velkomst, tjenerstaben er helt utrolig og yder en super service, maden var dejlig, og i det hele taget fornemmede man, at personalet gjorde sit yderste for at man skulle føle sig godt serviceret og nyde ferien. Der var 2 poolområder, begge steder med børnepool, bordtennis og en mindre legeplads, og vi kan kun give stedet de bedste anbefalinger.

Skal man endelig finde noget negativt var det, at der ikke er minikøleskab på værelserne. Hotellet ligger ca. 5-10 minutters gang fra byen, så man kan roligt lade bilen stå. Vi kan anbefale at besøge Riva del Garda, Malcesine samt tage på en tur op til Lago de Ledro.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map