Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Caravel & Villa Eden

 
Hotel Caravel & Villa Eden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Caravel & Villa Eden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Caravel & Villa Eden ligger i rolige omgivelser på bjergskråningen ved Limone. Der er ca. 150 meter til stranden og søbreden samt 300 meter til centrum med restauranter, butikker, caféer og indkøbsmuligheder.

Pool og fælles faciliteter

Hotellet er et 4-stjernet hotel. Det råder over reception, elevator, tv-stue, restaurant og bar, terrasse med bar, legeplads, have og parkeringsplads. Af udendørs faciliteter er der to swimminpools samt børnepool og have. Ved poolmråderne er der parasoller og liggestole til fri afbenyttelse.

Læs mere om Hotel Caravel & Villa Eden

Alle værelserne har balkon

Hotellets 122 værelser er rummelige og enkelt møblerede. De har alle telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks og aircondition (tændt fra d. 15/6 til d. 15/9) samt badeværelse med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer. Standardværelserne i dependance Villa Eden råder over balkon og har ikke søudsigt. Superiorværelserne i hovedbygningen råder over balkon med søudsigt (direkte eller fra siden) og har mulighed for én eller to ekstra senge. Superiorværelserne er nyindrettede i 2008.

Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet. Til aftensmad tilbydes et udvalg af fire menuer med tre retter samt buffet med salat og dessert.

Skjul teksten
 
 
search map