Anmeldelser af Hotel Capo Reamol

 
Hotel Capo Reamol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Capo Reamol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Capo Reamol

Læs personlige anmeldelser af Hotel Capo Reamol som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Capo Reamol. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bjarne og Birthe fra Vejle boede på Hotel Capo Reamol i Limone sul Garda fra d. 10. til d. 15. september 2011.

Boede på et super godt hotel, Capo Reamol, havde bestilt med halvpension, virkelig lækkert mad, serveret ved vort bord. Det er absolut et 4 stjernet hotel. Stort værelse og badeværelse, efter Italienske forhold, og en altan på ca. 18m2. Der var rent og ryddelig og venlig personale. Afstanden fra Limone var ca. 4 km. (og ikke 3 km. som hotellet oplyser), flotte gå-stier,
bortset fra 10meter, over en bro sammen med landevejstrafikken. Temperatur mellem 28 og 30 grader hverdag, (var hårdt tiltrængt efter den dansk sommer). Alt i alt en perfekt ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og hendes søn fra København S boede på Hotel Capo Reamol i Limone sul Garda fra d. 15. til d. 21. juli 2007.

Min søn og jeg havde en dejlig ferie i Limone på Hotel capo del reamol. Hotellet ligger helt fantastisk ud til søen og både morgen og aften er udsigten en fornøjelse. Resturanten var god og både morgenmad og aftensmad kunne vi begge lide. Selve værelset var slidt og f.eks bruseren kunne godt være blevet udskiftet og balkonen er verdens mindste kun plads til 2 stole stående over for hinanden. Resten af hotellet var rent og fint og poolen var ikke stor men dejlig frisk. Vi lejede deres gratis cykler flere gange og vi brugte også deres Windsurfing skole 2 gange. Min søn sprang sammen med de andre børn ud fra badebroen eller fra vippen lige ned i søen konstant. Der er intet for børn a la Malloca, spillemaskiner o.s.v hverken på hotellet eller i byen. Men sådan er Limone en afslappet og rolig by med badestrand og masser af cafeér og resturanter plus skønne små butikker. Men byen og hotellet var fyldt med børn alligevel. Vi havde taget bærbar med så min søn kunne spille pc og hotellet personale hjalp med stik o.s.v. Meget service minded staff selvom de ikke er så glade for at tale engelsk. God ferie

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Annie og mand fra Viborg boede på Hotel Capo Reamol i Limone sul Garda fra d. 1. til d. 7. juli 2007.

Limone sul Garda er efter vores mening, en rigtig hyggelig og idyllisk lille by. Der er nogle gode butikker og den ligger perfekt i forhold til andre hyggelige byer såsom Riva. Vi har ikke været ved Garda søen før, men vil helt sikkert vende tilbage til området.

Hotellet, Carpo Reamol levede derimod ikke op til vores forventninger, må jeg beklageligt meddele. Vi synes ikke, at standarden levede op til de givne 4 stjerner. Hotellet er ikke blevet moderniseret i årevis og billederne på nettet lever ikke op til virkeligheden. Dette kunne vi dog have båret over med, hvis servicen på stedet havde været i top. Vi oplevede flere gange, at vi nærmest fik skæld ud eller blev talt ubehøvlet til. Den første morgen, vi var der, blev vores tallerkner nærmest taget fra os foran næsen på os, fordi vi havde sat os et forkert sted. Vi syntes ikke, personalet var særligt servicemindede og de gjorde sig ikke synderligt umage, for at få os til at føle os godt tilpas. Prisen lever op til service niveauet på hotellet og vi vil helt klart ikke opholde os på dét hotel en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jane og familie fra Skagen boede på Hotel Capo Reamol i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 13. juli 2006.

Vi vil da gerne fortælle noget om vores tur til Gardasøen. Allerførst vil vi dog gerne rose jer for en særdeles venlig og effektiv betjening. Det er ikke nemt, når man først henvender sig få dage før afrejsen, men vi fik god hjælp fra jer. Vi har rejst med jer før. Det var i 2000. Dengang fik vi også god betjening, men det må nok siges at man nu mærker at det er meget mere effektivt og professionelt. Vi kan kun anbefale andre at rejse gennem jer, og det er i hvert fald ikke sidste gang, vi gør det.

Nu til selve turen.
Vi havde godt nok været ved Gardasøen en gang før. Da boede vi i Sirmione, og denne gang ønskede vi at bo mere nordpå, da det efter køreture sidst forekom os mere smukt og roligt. Vi var 3 personer i 50érne, som rejste. Sidst vi var afsted, havde vi vores dengang 12-årige datter med sammen med et par andre jævnaldrende børn, så vi har prøvet at rejse både med og uden børn.

Vi kom til at bo på hotel Capo Reamol, som i og for sig er et udmærket hotel med en venlig betjening - dog forstod vi ikke helt, hvor den fjerde stjerne kom fra. Vi havde et enkelt problem, vi henvendte os med. Vores værelse lugtede ganske forfærdeligt fra badeværelset af. Når vi sådan kom ind efter at rummet havde stået lukket nogle timer, var det helt rædselsfuld. Vi sagde det i receptionen, og det blev delvist ordnet, sådan at det blev til at holde ud. Det forsvand dog ikke helt, og det tror vi faktisk heller ikke, det kan, da det iflg. vores håndværkermand skyldtes byggesjusk i forbindelse med brusekabinen. Vi vil dog ikke vende tilbage til netop det hotel af nogle grunde, man ikke kan laste hotellet for.
Det er sådan at vi gerne vil ud at spise om aftenen og have et glas god vin til maden.Der var altid en af os - sædvanligvis mig - som måtte undvære vinen, da der altid skulle køres tilbage til hotellet. Der var ikke mulighed for at spadsere ind til spisestederne, da man så skulle gå et par kilometer ad en særdeles stærkt befærdet vej uden fortov og gennem en hel del tunneller. Der var ikke i nærheden af hotellet nogle hyggelige restauranter, pizzarier, ostearier m.m., og vi ville jo også gerne opleve selve stemningen omkring søen. Første aften spiste vi på hotellet, og det var ikke noget at skrive
hjem om. Ved morgenmåltidet undrede vi os også over, hvordan de bar sig ad med at få brødet så trist og kedeligt.
Bademæssigt var vi jo sidst i Sirmione, hvor der var nogle gode badestrande -selvfølgelig med sten, men det ved man jo på forhånd- og det var fint, både for os voksne og for børnene.
Vi boede dengang i en billig, men fin lejlighed, hvortil der hørte en dejlig have med swimmingpool. På Capo Reamol var også en swimmingpool, hvor der stod en masse liggestole
omkring. Dem fik vi altid først lejlighed til at bruge sidst på dagen, da der på hotellet boede en hel del tyskere, som har den vane at de står meget tidligt op for at gå ned og smide et håndklæde på af stolene, som sådan en slags "Helle for den". Så ligger disse håndklæder så alene en hel del timer om dagen og får en masse sol.
Swimminpoolen var fin nok for os voksne, men der var slet ikke nogen børnepoolafdeling. Den var overalt ca. 130 - 140 cm. Børnene kunne heller ikke bade ved de små strande, der var ved eller i
nærheden af hotellet, da man kun skulle 4 - 5 skridt ud i vandet, så var det meget dybt. Ikke engang vi -og min mand er tidligere dykker- brød os om at bade der.
Det var dog et ideelt sted for vindsurfere, kunne vi se, så de vil nok have stor glæde af stedets beliggenhed.
Min lange beskrivelse her skal dog ikke forstås sådan at vi ikke vil tilbage til Gardasøen. Det vil vi meget gerne, men kort fortalt vil vi næste gang tage hensyn til at man skal kunne gå fra hotellet til de steder restauranterne ligger -og vi går gerne langt, men det skal være sikkert! Der skal være bedre muligheder for at tage sig et bad i søen. Vi behøver i og for sig ikke en swimmingpool, men vi vil dog råde børnefamilier til at sikre sig at der er en børnepool og nogle legemuligheder. Det var der heller ikke her.
Vi var jo ved Gardasøen i højsæsonen. Vi ville gerne kunne være der uden for denne, men det er desværre ikke muligt for os. Der ER trængsel på dette tidspunkt, men det må man så bare være forberedt på. Der er masser af smuk natur og kønne byer at se på. Vi kørte op i bjergene til småbyerne deroppe en dag og fik en helt vidunderlig udsigt ud over Gardasøen. Limone by, Malcesine og Riva var dejlige byer. Især Riva var en positiv oplevelse. Der kunne vi godt tænke os at bo næste gang, men er så klar over at strandmæssigt er det nok heller ikke optimalt her.
Vandet er absolut koldere i den nordlige del af søen og der bliver det altså også hurtigt dybere. Det kan man jo også se ba´re ved at kigge på bjergenes stejlhed rundt om søen her. Det er klart nok at de ikke pludselig flader ud.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Gert og Vibeke fra Gedser boede på Hotel Capo Reamol i Limone sul Garda fra d. 19. til d. 23. maj 2006.

Gardasøen er jo stadigvæk et pragtfuldt område at besøge. Især området omkring Limone. Jeg har været et utal af gange ved Gardasøen, men Limone er stadig mit yndlingssted. Også denne gang tog vi turen hele vejen rundt om søen, og mener at der er alt for meget tivoli over den sydlige ende. Limone ligner sig selv, om det er over 40 år siden jeg var der første gang med mine forældre, og lå i telt på campingpladsen. Hotel Capo Reamol ligger jo helt skønt med en herlig udsigt ud over søen. Hotellet var rent og pænt, men ved at være meget nedslidt. Maden er der ikke nogen grund til at skrive hjem om, men der er et meget venligt og hjælpsomt personale på hotellet. Hotellet har nok en stjerne for meget efter vores mening, men alt i alt en god oplevelse, ikke mindst på grund af personalet og den skønne natur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map