Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Capo Reamol

 
Hotel Capo Reamol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Capo Reamol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette forholdsvis moderne hotel nyder godt af en fantastisk beliggenhed, lige ud til Gardasøen, 3,5 km fra en af søens sande perler, den kønne, charmerende havneby Limone sul Garda.

Det ligger i et roligt og grønt område, hævet over søen, således at man rigtig kan nyde udsigten til selve søen og til bjergene mod øst. Hotellet har gode sportsfaciliteter, og er derfor velegnet til de der ønsker at kombinere en aktiv ferie med afslapning i smukke omgivelser.

Læs mere om Hotel Capo Reamol

Skulle det knibe med solen og varmen, kan gæsterne frit benytte sig af hotellets solarium og sauna, ligesom man kan vedligeholde sin fysiske form i hotellets fitnessrum. Det er muligt at låne mountainbikes på stedet, ligesom der arrangeres kurser i windsurf. Udstyr udlejes på hotellet. Mod betaling kan man også lade sig forkæle med massage og skønhedskur. Hotellet har egen strand til brug for stedets gæster.

Hotellet råder over 58 værelser fordelt på 5 etager, i to bygninger; hovedbygningen samt annekset. Der er meget fine faciliteter på stedet, såsom reception, fjernsynsstue, elevator, restaurant, bar (både ude og inde), have, parkering, privat strand til brug for stedets gæster, samt dejlig solterrasse med svømmebassin, liggestole og parasoller.

Alle værelser er elegant indrettet, og råder over badeværelelse/toilet med hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn, pengeskab, minibar, aircondition (juni-september), varme samt balkon eller terrasse med søudsigt. Terrasserne er ca. 10 til 12 m² og har plads til to liggestole. Balkonerne er af forskellige størrelser og indeholder enten to almindelige stole eller en liggestol og en stol.

Skjul teksten
 
 
search map