Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Alexander

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger lige ud til den vej, som fører direkte ind til Limones hyggelige centrum. På hotellet er der restaurant og bar med terrasse samt udendørspool, sauna og træningsrum, hvor du kan slappe af på varme herlige sommerdage.

En dag ved poolen

Der er meget at se og gøre rundt om den smukke Gardasø, men ind imellem kan det være dejligt bare at tage den lidt med ro. Hvis du vil slappe af, kan du gøre det på terrassen med noget godt at drikke eller på en solseng ved poolen (med eller uden parasol). Alternativt kan du besøge hotellets Spa med sauna og tyrkiske bad og slappe af i boblebadet. Du kan også vælge at forbrænde nogle kalorier i hotellets lille motionscenter, eller hoppe i et par gode sko og vandre en tur i de smukke omgivelser.

Læs mere om Hotel Alexander

Find din egen favorit

Der er som sagt ikke langt til byens hyggelige, lille centrum, og der er fortov hele vejen, så du kan komme sikkert frem og tilbage. Inde i byen er der flere gode spisesteder at vælge imellem, samt adskillige med udendørsservering, hvilket er en fordel for dig, hvis du ikke har lyst til at spise på hotellet. Men hvis du vælger at blive "hjemme" og spise, kan du slå dig ned i hotellets restaurant, Il Ristorante Pizzaria Al Pirata, og bestille god traditionel mad og pizza. Aperitif og digestive kan du tage i baren, som har åbent mellem kl. 10:00 - 00:00.

Efter måltidet kan du vælge at strække benene og gå en skøn aftengåtur og måske. Spis evt. en god is eller drik en kop velsmagende kaffe på en af byens mange is-barer. Limone ikke nogen stor by, men der er mange små butikker i de smalle, charmerende gyder - altså ud over isbarer og restauranter. Desuden er der både supermarked, bank og en lille lystbådehavn, og så kan du naturligvis også sejle søen rundt med en af de mange turbåde.

Komfortable værelser og alle har balkon eller terrasse

Hotel Alexander er et firestjernet hotel, som vi har valgt at give 3,5 sole. Her er 73 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er komfortable (mellem 22-35 kvm), og hvis du vælger dobbeltværelse (superior) eller juniorsuite, har du balkon eller terrasse med delvis søudsigt. Vælger du dobbeltværelse standard, ligger de i stueetagen, de har alle en delt terrasse men ingen søudsigt. Værelserne har som minimum aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Alexander

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map