Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Limone er en af de smukkeste byer ved Gardasøen med en hyggelig atmosfære og en gæstfri befolkning. Byen er beliggende under nogle imponerende bjerge, der næsten truer med at klappe dig i ryggen med en lidt for stor pote - men bare rolig, det er blot en illusion. For mellem klippestykkerne ses grønne oaser, og så er der søudsigten, der gør Limone sul Garda til et vidunderligt skue.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Citroner, fiskeri og turisme

Byens erhverv har gennem tiden bestået af fiskeri og citrondyrkning, især det sidste er i følge flere overleveringer vigtigt i forhold til byens navn, der oversat til dansk betyder ’citron’, til trods for at det ikke er ideelt at dyrke citroner her. Citroner har dog siden 1300-tallet vokset overalt på denne side af søen takket være det milde klima.

Flere gode restauranter i byen

Vil man ud at spise kan vi anbefale restauranterne Monte Baldo, Gemma og Gato Borracho for at nævne nogle få.

Svøm i søen

Når solen bager over Limone, og du får behov for at køle en anelse ned, er der fra Limone flere små strande nord for byen, hvorfra du kan bade, trods der er tale om stenstrande. En af disse er en privat strand, der også udlejer solsenge. Syd for byen ligger tilmed en noget større strand også med grus og sten.

Læs mere om Limone sul Garda

Flere udflugtsmål

Fra Limone kan man tage på udflugter til bl.a. Verona, Venedig, Vicenza, Riva del Garda og de øvrige byer ved Gardasøen. Du kan eksempelvis sejle tværs over søen til Malcesine, som vi på det varmeste anbefaler. Men du kan også tage på vandreture i baglandet eller besøge de mindre søer bag Gardasøens vestre bred Ledro og Idro og Tenno.

Kendt destination

Byen er i dag et kendt rejsemål for mange turister, der her finder behagelige omgivelser til meget rimelige priser. Limone gæster op til 20.000 mennesker i højsæsonen, men det kan ikke rigtig mærkes, når du spadserer langs med søpromenaden eller i de maleriske, smalle indtagende gader, fordi byens charme overdøver menneskestrømmene.

Skjul teksten
 
 
search map