Anmeldelser af Hotel Villa Aurora

Hotel Villa Aurora til venstre og de nye værelser til højre
 
Hotel Villa Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lezzeno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Aurora

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Aurora som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Aurora. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Axel og rejsefælle fra Greve boede på Hotel Villa Aurora i Lezzeno fra d. 9. til d. 11. september 2012.

Hotellet ligger ud til en smal "landevej" som også er den eneste vej langs søen. Der er intet fortov og ingen mulighed for at gå langs søen. Hotellets ejer er også indehaver af den restaurant som ligger lige over for hotellet og der stort set ingen andre steder at spise medmindre man vil køre langt. Priserne er i overkanten på restauranten og der skal holdes øje med regningen, da de åbenbart tit laver fejl !! - værelset var fint med udsigt til søen men da det ligger lige ud til den eneste vej er der en del trafikstøj døgnet rundt.

Vi vil ikke vælge dette hotel igen da det ikke ligger godt og mulighederne er stærkt begrænsede medmindre man vil køre langt.

In-Italia's kommentar

Det er korrekt, at standardværelserne ligger ud til kystvejen mellem Como og Bellagio, men man også vælge et af superior/deluxe-værelserne, som ligger i en separat bygning på 'den rigtige side' af kystvejen. Hotellet ligger ikke i forbindelse med en by, så ja, man skal rigtignok med bus eller i bil for at komme til andre restauranter og forretningsliv. Venlig hilsen Allan Kristensen, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og familie fra Holte boede på Hotel Villa Aurora i Lezzeno fra d. 15. til d. 20. juli 2012.

Vi har haft en super-positiv oplevelse med hotel, personale og faciliteter på Hotel Villa Aurora. Jeg tror jeg bedst kan beskrive det som en ’lille perle’, hvor vi følte at vi havde ramt plet i forhold til de behov vi havde som familie. Personalet er utrolig venlige, imødekommende og tilstedeværende. Værelset var nyt og lækkert. Facilliterne perfekte. Vi benyttede os med stor fornøjelse af alle vandaktiviteterne og kan varmt anbefale at leje en af hotellets speedbåde og selv sejle ud og udforske Comosøen.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Britta og familie boede på Hotel Villa Aurora i Lezzeno fra d. 13. til d. 18. juli 2010.

Lezzeno (Comosøen):
Vi havde et værelse med søudsigt og altan. Værelset, altanen og udsigten var fantastisk. Personalet var utrolig venlige og hjælpsomme.
Vi var afsted med vores datter på 4 måneder og på flere ture (i bil og med båd), hvilket forløb uproblematisk. Området var dejligt, omend der ikke var meget "action" i selve byen. Hotellets restaurant havde en dejlig udsigt, god betjening og dejlig mad. Morgenmadsbuffeten lå langt over den vanlige standard i Italien.
Kort sagt: intet at udsætte på vores ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Bente og familien fra Silkeborg boede på Hotel Villa Aurora i Lezzeno fra d. 24. til d. 27. juli 2010.

Vi havde nogle fantastiske dage i Lezzeno, smukt område, hyggelig by og et rigtig fint hotel med venligt personale og fantastisk beliggenhed.

Pænt stort værelse med den smukkeste udsigt, skønt at vågne op om morgenen og det første man kigger på er sol, bjerge og Como søen.

Vi brugte dagene der til ren afslapning på liggestolene ved søen, da vi havde været afsted på en uges ferie i syd Italien og bare trængte til "ikke at lave noget".

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger Como søen og heller ikke sidste gang vi benytter Jer som rejseselskab. I er venlige og hjælpsomme i telefonen og derudover er det rart at modtage email fra Jer når man har indbetalt både 1. og 2. rate og derudover den mail et par dage før afrejse, hvor I beder os tjekke vores rejsedokumenter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter fra Skanderborg o familien boede på Hotel Villa Aurora i Lezzeno fra d. 3. til d. 6. juli 2010.

Meget fin service, virkelig søde og hjælpsomme mennesker. Deres restaurant er rigtig god og velbesøgt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map