Hotel i Lezzeno ved Comosøen

Hotel Villa Aurora

Hotel Villa Aurora til venstre og de nye værelser til højre
 
Hotel Villa Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lezzeno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Aurora er et lille familiedrevet hotel mellem Como og Bellagio (ca. 6 km). Det stemningsfulde hotel har søudsigt, et indbydende soldæk med solvogne helt nede ved søbredden og en lille søstrand ved deres nye bygning.

Hotellets aktiviteter er bygget op på begge sider af kystvejen: på landsiden ligger selve hotellet med reception og morgenmadssal, hvorfra der er en skøn udsigt over Comosøen og morgenmaden serveres som buffet. På søsiden finder man deres solterrasse, restauranten, pizzeria og søaktiviteterne (fx vandski, kano) - alle med en formidabel søudsigt og a la carte-betjening. Køkkenet serverer primært italienske og napoletanske retter - da en af kokkene har sin oprindelse fra Napoli.

Læs mere om Hotel Villa Aurora

Det skal dog bemærkes, at kystvejen her mellem Bellagio og Como til tider og afhængig af årstiden kan være trafikeret. Der er gratis parkering for hotellets gæster. Fra hotellet går en enkelt vandrerute for de aktive, som gerne vil vandre, men uden at skulle tage bilen hen til bestemmelsesstedet først.

Dobbeltværelse Standard
- Disse to værelser har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, loftsvifte, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her.
Dobbeltværelse Standard med søudsigt
- Disse tre værelser har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, loftsvifte, telefon, søudsigt og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Et af disse værelser (med begrænset søudsigt) har plads til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse Standard med søudsigt og balkon
- Disse fire værelser har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, loftsvifte, telefon, søudsigt, balkon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her.

Dobbeltværelse Superior med søudsigt og balkon/have
- Disse fire værelser er meget elegante og har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, aircondition, telefon, søudsigt, balkon/have og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser ligger i Villa Auroras nyere bygning på søsiden af hovedvejen, dvs. direkte ud til Comosøen. Én ekstra opredning er mulig i enkelte værelser.

Dobbeltværelse Deluxe med søudsigt
- Disse tre værelser er meget elegante og har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, aircondition, telefon, søudsigt (stort vindue) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (king size). Disse værelser ligger i Villa Auroras nyere bygning på søsiden af hovedvejen, dvs. direkte ud til Comosøen. Her er der mulighed for to ekstra opredninger.
Junior Suite med søudsigt
- Disse tre værelser er meget elegante og har alle sat-tv, wi-fi, værdiboks, aircondition, telefon, søudsigt (dør med glasparti) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (king size). Disse værelser ligger i Villa Auroras nyere bygning på søsiden af hovedvejen, dvs. direkte ud til Comosøen. Her er der mulighed for to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map