Ferieboliger og hoteller i Lezzeno

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Lezzeno ligger i den sydlige ende af Comosøen mellem Bellaggio og Como. Den strækker sig over 7 km i alt og skaber en betagende scenografi med klynger af huse langs vandet og for foden af bjergene. Byen er et centrum for lokalt håndværk med produktion af jerntråde og metalnet. Her findes et mindre udvalg af restauranter og pizzeriaer samt butikker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I udkanten af byen i retning mod Bellaggio finder man klipperne Sassi Grosgalli. Disse naturskabte klipper rager ud over søen og er fyldt med revner og huler forårsaget af vanderosion. Man har fundet ud af, at området allerede var beboet i Romertiden, hvilket en gravsten i sognets klokketårn bevidner om med sin indskrift fra det 1.-2. århundrede e.Kr. Før hovedvejen blev opført mellem Como og Bellaggio gennem Lezzeno, benyttede man sig af en mindre vej Antica Strada Regia for at komme fra den ene by til den anden. Denne lille vej er blevet gendannet efter restaurering og byder på de mest fantastiske udsigter.

Læs mere om Lezzeno

Skjul teksten
 
 
search map