Lombardiet Krybbespil i Milano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kryppespil i fuld figur

I Milano er krybbespil mere end keramikfigurer. Her holder man krybbespil i fuld figur med levende mennesker. Spillet fremstiller De tre Vise Mænd, der går gennem byen i deres søgen efter det nyfødte Jesusbarn. Det er en stor begivenhed, der er mange mennesker med, og det er byens indbyggere der involverer sig i optoget. De har i månederne op til begivenheden mulighed for at tilmelde sig, så mange som der er kostumer til.

Optoget

Kl. 11.00* starter De hellige tre Konger, re magi kaldes de her, med deres følge fra domkirkepladsen. Den ene skal, som traditionen byder, være eller forestille en afrikaner. Med sig har de hvert et skrin, som de skal aflevere til den nyfødte Jesus. De bevæger sig mod kirken Basilica di San Lorenzo, som de når 11.30. Her de gør et mindre ophold og hilser på kong Herodes. Efter et kvarters tid går de tre konger og hele deres følge så det sidste lille stykke til Piazza Sant’Eustorgio, hvor et levende Jesusbarn i krybben, Josef, Maria og andre små børn udklædte som engle eller hyrder spændt venter på dem. Når gaverne er blevet afleveret og den ”nyfødte” hyldet, får tilskuerne mulighed for at lade sig fotografere sammen med de vise mænd eller andre af optogets deltagere.

* Klokkeslet er fra optoget i 2015. Det kan variere fra år til år.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map