Feriebolig i Iseo i Lombardiet

Residence Le Terrazze

 
Residence Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iseo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Le Terrazze ligger sammen med Iseo Lago Hotel helt ned til Iseosøen blot ca. 1 km fra Iseos stemningsfulde bycentrum. Der er fri adgang til to store swimmingpools med børnepool med solvogne og parasoller. Derudover er der en offentlig søstrand i gåafstand fra lejlighederne.

Aktivitetsmulighederne er mange her i området: stedet stiller cykler til rådighed, lege- og sportsaktiviteterne er talrige (med aktivitetscentret Sassabanek til nabo) og Franciacorta golfbane ligger blot ca. 6 km væk. Der er desuden gratis parkering på stedet.

Læs mere om Residence Le Terrazze

Fællesfaciliteter på hotellet
Ved siden af Residence Le Terrazze ligger Iseo Lago Hotel (hvor man checker ind). Her må gæsterne naturligvis gerne benytte sig af fællesfaciliteter som fx reception, hall, wellnessafdeling (med sauna, spa, tyrkisk bad og træningscenter mod betaling) og morgenmadssalen (mod tillæg). På hotellet finder man også a la carte-restaurant og yderligere en restaurant ved siden af hotellet i gåafstand Osteria Ai Nidri.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser
- disse fire lejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og vaskemaskine) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har også aircondition og møbleret balkon. Her er elevator.
Treværelseslejlighed med 5 sovepladser
- disse to lejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og vaskemaskine) og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har også aircondition og møbleret balkon. Her er elevator.

Skjul teksten
 
 
search map