Hotel i Iseo i Lombardiet

Relais I Due Roccoli

 
Relais I Due Roccoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais I Due Roccoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iseo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forestil dig at bo højt hævet over en idyllisk sø med udsigt over hele verden (sådan føles det). Relais I Due Roccoli er et eksklusivt og fredsommeligt landsted 250 m over Iseosøen og ca. 6 km fra den stemningsfulde by Iseo. Og så er den skønne swimmingpool i øvrigt også et trækplaster.

Det første, man bemærker ved ankomst til Relais I Due Roccoli, er en slående fred og ro - og masser af albuerum og grønne omgivelser. Dernæst bemærker man den enestående udsigt over hele Iseosøen - som får en til at tabe både næse og mund. Men man gør klogt i at samle dem op igen, da man kan få brug for dem i restauranten og til den skønne morgenmadsbuffet, der serveres.

Læs mere om Relais I Due Roccoli

Der er her på stedet rig mulighed for både at slappe af og aktivere sig. Stedet tilbyder både swimmingpool med jacuzzi, tennisbane og petanquebane. Der er naturligvis elevator på stedet ud over reception, stemningsfulde fællesområder og morgenmadssal med panoramiske udsigt.

Dobbeltværelse Parco med balkon/terrasse
- Ni pæne og nydelige værelser i stueplan med egen terrasse og udsigt til haven/parken. Værelserne har telefon, minibar, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (et vær. med bruser). Enkelte værelser har aircondition.
Dobbeltværelse Lago med balkon/terrasse og søudsigt
- Syv pæne og nydelige værelser i stueplan eller på 1. sal med eget udeområde (enten balkon eller terrasse) og søudsigt. Værelserne har telefon, minibar, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (et vær. med bruser). Enkelte værelser har aircondition.
Suite med balkon/terrasse og søudsigt
- Tre pæne og nydelige suiter bestående at to værelser med eget stort udeområde (enten balkon eller terrasse) og søudsigt. Værelserne har telefon, minibar, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (et vær. med bruser). Enkelte værelser har aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map