Anmeldelser af Hotel Milano

 
Hotel Milano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Milano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iseo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Milano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Milano som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Milano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og rejsefælle fra Espergærde boede på Hotel Milano i Iseo fra d. 13. til d. 17. september 2011.

Hotel Milano i Iseo har en fin beliggenhed lige ud til søpromenaden, og umiddelbart op til byens centrum. Hotellet er lidt slidt, men med velfungerende værelser, pæn morgenmadsbuffet og med et meget højt serviceniveau, som ydes af et særdeles venligt og imødekommende personale. Hotellet kan ikke findes med GPS på adressen. Der skal anvendes koordinater.
Sejltur til øen Monteisola med vandring gennem skoven op til bjergets top er et must, ligesom en vandring de ca. 9 km. øen rundt giver mange gode oplevelser. Returbillettent til færgen mellem Iseo og øen kan bruges til og fra ethvert anløbssted på øen, men husk at chekke sejlplanen og alle fodnoterne.
Rundtur om søen ad landevejen langs kysten giver mulighed for at besøge en perlerække af små spændende lokalsamfund.
For vininteresserede er der en vinrute i området lige syd for byen.
Et sted, man gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map