Hotel i Iseo i Lombardiet

Hotel Araba Fenice

Pool og sø i skøn forening Aftenstemning på terrassen Hvem har ikke lyst til at nyde sit aftenmåltid her? Der er mange muligheder for at nyde et tilbagelænet øjeblik Smagfuldt indrettet lobby
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blandt de smagfulde fællesområder kan du vælge mellem den rummelige lobby, den intime loungestue med kæmpe tv eller den udendørs atriumgård med parasoller og krogede oliventræer. I forlængelse af disse områder finder du Ristorante Bella Iseo, hvor du kan vælge at spise enten udendørs eller indendørs. Her er der masser af romantik i luften.

Væk stemingen til live i restauranten

Du kan spise (a la carte) i restauranten både til frokost og til aften. Bemærk, at der er rift om bordene langs med søbredden. Morgenmaden serveres samme sted - som buffet - og kan ligeledes nydes både ude og inde her på Hotel Araba Fenice.

Bo i allerførste række til vandet

Det føles nærmest som at bo på et skib. Både fra restauranten, svalegangen, bådebroen og de fleste af værelserne kan du nyde den tryllebindende udsigt og falde helt i svime. Hotellet har den helt rette kontakt med søen og udspiller sig primært også i den retning. Derfor gør det heller ikke så meget, at kystvejen og togbanen løber bag hotellet. Ved ankomst studser du nok lidt over beliggenheden og løfter et øjenbryn, men når du først er kommet ind på hotellet, så vil du opdage, at det naturlige fokus er mod søen og ikke bagtil.

Hos In-Italia fandt vi en særlig charme ved det forbipasserende lokaltog, som tilføjer en egen stemning til opholdet ved søen og dens mange miniput-samfund. Og desuden passerer togene ikke om natten - allerede fra ca. kl. 21:00 er området togfrit. Det nærmeste miniputsamfund hedder Pilzone og ligger blot ca. 800 m væk. I Pilzone er der en lille togstation, så du kan rent faktisk ankomme med offentlig transport til hotellet, fx fra Milanos lufthavne. Pilzone er leveringsdygtig i et par kaffebarer, en kiosk, et par småbutikker, en kirke og en lille havn. Den lidt større by Iseo ligger ca. 2 km væk.

Læs mere om Hotel Araba Fenice

Værelse med søudsigt

Hvis du har lyst til at bo et sted med søudsigt, så har du her muligheden for at vælge. Der er også værelser med balkon og udsigt over søen. Værelserne er pæne og komfortable og har aircondition, varme, LCD TV, værdiboks, minibar, telefon, el-kedel, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, toiletartikler og bådekåbe samt tøfler.

Værelserne på Hotel Araba Fenice

Dobbeltværelse (classic)

Smagfuldt indrettede værelser med wi-fi, aircondition, værdiboks, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der ikke mulighed for ekstra opredning. Mange af værelserne ligger på siden af hotellet - og har derfor lidt kig til vandet - mens andre slet ikke har søudsigt.

Dobbeltværelse (deluxe) m. søudsigt

Smagfuldt indrettede værelser med wi-fi, aircondition, værdiboks, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der ikke mulighed for ekstra opredning. Værelserne vender ud mod Iseosøen.

Dobbeltværelse (deluxe) m. balkon og søudsigt

Smagfuldt indrettede værelser med wi-fi, aircondition, værdiboks, sat-tv, minibar, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der ikke mulighed for ekstra opredning. Værelserne har balkon og vender ud mod Iseosøen.

Juniorsuite m. søudsigt

Smagfuldt indrettede og rummelige værelser med wi-fi, aircondition, værdiboks, sat-tv, minibar, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger (på dobbeltsovesofa) til en familie på fire personer. Værelserne vender ud mod Iseosøen.

Familieværelse til max 4 personer

Smagfuldt indrettet familieværelse med wi-fi, aircondition, værdiboks, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Familieværelset ligger i en separat sidebygning, hvor der ikke er elevator. Der er ikke søudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Hotel Rivalago

Sulzano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Lombardiet

search map