Hotel i Iseo i Lombardiet

Hotel Araba Fenice

Pool og sø i skøn forening Aftenstemning på terrassen Hvem har ikke lyst til at nyde sit aftenmåltid her? Der er mange muligheder for at nyde et tilbagelænet øjeblik Smagfuldt indrettet lobby
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blandt de smagfulde fællesområder kan du vælge mellem den rummelige lobby, den intime loungestue med kæmpe tv eller den udendørs atriumgård med parasoller og krogede oliventræer. I forlængelse af disse områder finder du Ristorante Bella Iseo, hvor du kan vælge at spise enten udendørs eller indendørs. Her er der masser af romantik i luften.

Væk stemingen til live i restauranten

Du kan spise (a la carte) i restauranten både til frokost og til aften. Bemærk, at der er rift om bordene langs med søbredden. Morgenmaden serveres samme sted - som buffet - og kan ligeledes nydes både ude og inde her på Hotel Araba Fenice.

Bo i allerførste række til vandet

Det føles nærmest som at bo på et skib. Både fra restauranten, svalegangen, bådebroen og de fleste af værelserne kan du nyde den tryllebindende udsigt og falde helt i svime. Hotellet har den helt rette kontakt med søen og udspiller sig primært også i den retning. Derfor gør det heller ikke så meget, at kystvejen og togbanen løber bag hotellet. Ved ankomst studser du nok lidt over beliggenheden og løfter et øjenbryn, men når du først er kommet ind på hotellet, så vil du opdage, at det naturlige fokus er mod søen og ikke bagtil.

Hos In-Italia fandt vi en særlig charme ved det forbipasserende lokaltog, som tilføjer en egen stemning til opholdet ved søen og dens mange miniput-samfund. Og desuden passerer togene ikke om natten - allerede fra ca. kl. 21:00 er området togfrit. Det nærmeste miniputsamfund hedder Pilzone og ligger blot ca. 800 m væk. I Pilzone er der en lille togstation, så du kan rent faktisk ankomme med offentlig transport til hotellet, fx fra Milanos lufthavne. Pilzone er leveringsdygtig i et par kaffebarer, en kiosk, et par småbutikker, en kirke og en lille havn. Den lidt større by Iseo ligger ca. 2 km væk.

Læs mere om Hotel Araba Fenice

Værelse med søudsigt

Hvis du har lyst til at bo et sted med søudsigt, så har du her muligheden for at vælge. Der er også værelser med balkon og udsigt over søen. Værelserne er pæne og komfortable og har aircondition, varme, LCD TV, værdiboks, minibar, telefon, el-kedel, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, toiletartikler og bådekåbe samt tøfler.

Læs om værelserne på Hotel Araba Fenice

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map