Hotel i Iseo i Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Skøn beliggenhed midt i Iseo og ud til søen Stemningsfuld udendørsservering I dårligt vejr serveres maden indendørs Værelse med balkon og delvis søudsigt Et eksempel på værelse med balkon Værelserne er alle meget forskellige i udtrykket
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi er på mange måder i områdets smørhul. Iseo by er nemlig Iseosøens hovedby og har tillige lagt navn til søen. Iseo er meget stemningsfuld - både langs med søen og inde i de historiske handelsgader. Og Ambra Hotel Iseo ligger lige midt i det hele. Her er masser af søstemning, feriestemning og alle mulige andre stemninger, som er værd at rejse langt for.

Hvor er vi?

Hotellet ligger både lige ud til søpromenaden og til den gamle bydel. Og færgelejet, hvorfra du kan sejle til øen Montisola eller til de andre byer langs med søbredden ligger blot ca. 50 m væk. Selv togstationen ligger i overkommelig gåafstand (ca. 500 m). Det betyder rent faktisk, at du kan holde ferie her uden at skulle leje bil. Hvis du alligevel kommer i bil, så har hotellet små ti p-pladser til rådighed efter 'først-til-mølle'-princippet - og de kan ikke bestilles på forhånd, men kabalen plejer nu at gå op. Hotellet ligger i en miljøzone, men som gæst på hotellet er det lovligt at køre helt herhen og parkere eller læsse af.

Nyd dine måltider i Ristorante Idrovolante

Den moderniserede restaurant er åben både til frokost og til aften - og både for hotelgæsterne og for udefrakommende. Du kan nyde a la carte-mad og pizzaer under de store parasoller med udsigt til søen og havnen. Det er også muligt at spise indendørs på Ambra Hotel Iseo.

Læs mere om Ambra Hotel Iseo

Faciliteter på hotellet

Selvom Ambra Hotel Iseo ligger centralt, er det ikke specielt egnet til handicappede/gangbesværede. Der er godt nok elevator, men der er alligevel et par trin at forcere. Af fællesområder er der receptionsområdet, restaurantens terrasse og et lille grønt (offentligt) område med bænke foran hotellet. Det er vores klare opfattelse, at midaldrende par vil føle sig i deres rette element - men alle er velkomne, også familier med børn. På mange måder kan man sige at beliggenheden og restauranten opvejer den lidt gammeldags indretning på værelserne og i fællesområdet.

Læs om værelserne på Ambra Hotel Iseo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map