Agriturismo i Iseo i Lombardiet

Agriturismo Cascina Clarabella

 
Agriturismo Cascina Clarabella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cascina Clarabella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iseo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Cascina Clarabella har hjertet på det rette sted. Her gør man dagens gode gerning hver dag: Ud over overnatning i agriturismo'en fungerer nabobygningerne som center for rehabilitering, forskning og udvikling. Her får udviklingshæmmede en mulighed for at udføre dagligdagens vigtige gøremål (havearbejde og køkkentjeneste) i det tempo, de magter.

Masser af lokalproduktion og eget spisested

Her på stedet produceres der lokale specialiteter i lange baner. Ud over planteskole fremstiller de honning, marmelader, olivenolie, småkager og vin (DOC Franciacorta og Brut). Disse produkter sælges i deres flotte gårdbutik La Bottega di Clarabella. Selv morgenmadsbuffet'en består naturligvis primært af hjemmelavede produkter (morgenmaden er med i prisen både på lejlighederne og værelserne). På gården understreges den hyggelige stemning af høns og ænder, legepladsen til de små og den lille sø med bådebro. I weekenden (fredag - lørdag - søndag) kan du i øvrigt spise på stedet - enten en fast menu eller a la carte. Køkkenet benytter sig primært af egen produktion af grøntsager, økologiske vine, olivenolie og honning. Du kan desuden deltage i madlavningskurser - hvor der højest vil være 10 deltagere pr. kursus. Og i dagtimerne har du adgang til en Beach Club nede ved Iseosøen lige i nærheden (ikke gåafstand). I hverdagene er adgangen til strandklubben ganske gratis - mens du som gæst på Agriturismo Cascina Clarabella betaler halv pris i weekenden.

Læs mere om Agriturismo Cascina Clarabella

Midt i vindistriktet og blot 3 km fra søen

Gården ligger roligt og uforstyrret ca. 3 km fra Iseo by og ca. 1 km fra Clusane og Iseosøens bred. Området er fuld af vinmarker, og i nærheden ligger et lille industrikvarter, som man dog ikke kan se fra gården, da den er omgivet af marker. Stedet ligger ideelt i forhold til hele Franciacorta vindistrikt og Iseosøen. Der stilles gratis cykler til gæsternes rådighed - man kan kommme ned til Iseosøen ad en sti.

Fællesområder

Indvendig finder man reception og en stor hall, hvor der også er læsehjørne til gæsternes rådighed. Her er også elevator.

Dobbeltværelse
- På agriturismo'en finder man to dobbeltværelser (altså uden køkkenhjørne). De har begge udeområde (det ene terrasse og det andet balkon), aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I begge værelser er der mulighed for en ekstraseng. Disse værelser er som de eneste egnede til kørestolsbrugere.
Etværelseslejlighed med 3+1 sovepladser (med hems og balkon/terrasse)
- Der er tre rummelige lejligheder af denne type. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon, køkkenhjørne (med elkedel, køleskab og miniovn), spiseplads, dobbeltseng (på hems), dobbeltsovesofa, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (med balkon)
- Der er kun en lejlighed af denne type. Lejligheden er rummelig og har balkon. Der er et opholdsrum med dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa og køkkenhjørne (med køle/fryseskab, mikrobølgeovn og induktionskogeplader), spiseplads samt et soveværelse med dobbeltseng og enkeltsovesofa. Lejligheden har desuden aircondition, wi-fi og hele to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser i det ene og badekar i det andet. Denne lejlighed er lidt dyrere end treværelseslejligheden da den er mere moderniseret og har en fin udsigt over parken.
Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (med terrasse)
- Der er kun en lejlighed af denne type. Lejligheden har terrasse, køkkenhjørne (med elkedel, køleskab), spiseplads, to værelser med dobbeltseng, dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa, aircondition, wi-fi og hele to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Cascina Clarabella

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Cascina Clarabella som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Cascina Clarabella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo Cascina Clarabella

Bedømmelse af Agriturismo Cascina Clarabella

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Cascina Clarabella

Læs mere

Hjælpsomhed og nærvær

Lige fra vi kom til Agriturismo Cascina Clarabella, følte vi os hjemme. Personalet var hjælpsomme og imødekommende. Vi fik gode informationer om evt. Spisesteder og udflugtsmål. Vores aircondition gik desværre istykker, men vi blev så hurtigt som muligt flyttet over i en anden lejlighed. Vi fik det store kagebord til morgenmad, men der var også mysli, brød og frugt, så alt i alt et dejligt morgenbord.
Vi lånte stedets cykler, hvilket vi havde meget glæde af til nogle kortere ture (5-8 km.)

Læs mere

Wilhelm og familie fra Krefeld i Tyskland har holdt ferie i Agriturismo Cascina Clarabella i Iseo fra 21-26. juli 2012.

Vi har haft det rigtig godt på Clara Bella. Især atmosfæren til morgenmad var interessant. Vi kunne lide boligen (3 værelses lejlighed), god til vores (madlavnings-) behov og komfortabel. Kun balkonen var lille og var en smule afsides. Min kone klagede over metal stole og ville gerne have haft træstolene havde fra den nærliggende balkon. Der bør (typisk tysk ?? !!!) fjernes spindelvæv i entreen og i lejligheden, der hang stadig tøj i skabet (fra tidligere gæst?).
Som psykolog ville jeg gerne have læse om Socialprojekt Clarabella (engelsk / tysk), det professionelle personale (Ciao !! Emanuelle e5t al.) Var meget venlig, charmerende og altid klar. Godt gået, held og lykke. Ciao Lombardiet, jeg havde det super i Iseo / Clusane er insidertippet for mig !! Mange tak

Læs mere
 
search map